372€ + 15€ poštovné.
Spravil som si screenshot z tej aukcie, toto sa podarí raz za čas
Všímaj:
- koľko a kedy prihodil niekto predo mnou
- koľko a kedy som prihodil ja
- kedy skončila aukcia
Najvtipnejšie na tom je, že ten predposledný príhod 371€ som nevidel, ukazovalo mi pred koncom stále 355
farebne bowdeny su zlo! horsia je uz len detska piskacia hracka na rajdoch
súhlasím,že farebné bowdeny sú zlo-to ale neplatí,ak bude farebný len jeden,radiaci,v prípade bowdenu vedeným v ráme bude vidno len kus od páčky po hlavovú trubku,potom kúsoček za prevodníkom-prechod zo spodnej rámovej trubky do zadnej stavby a ešte kúsok zo zadnej stavby po prehadzovač,len tento jeden,a ešte musí byť splnená podmienka farebného odtieńu z niečím n abiku,v tomto prípade polepy na vidlici a tlmiči-trochu to oživý hlavne čierny rám ... large
z tým bowdenom určite vydržím,keď ho budeš mať,daj vedieť,zoberiem jednu nálepku na porovnanie,niekde sa stretneme
tak to si mal stastie, ja ked nieco drazim tak tam maju furt robotov na autobid
gratulujem
ale veď na ebay to funguje automaticky pre každého...
ak bola podlesná suma 50€ a ty dáš 100€... tak to je len tvoj celkový rozpočet.... reálne sa zobrazuje 50€+ najmenšie možné prihodenie (ak sa prihadzuje minimálne po eure tak zobrazuje 51€ ako najvyšší bid....
tj. ak niekto dá 52 ty ho automaticky okamžite prebiješ na 53....a takto to ide až kým niekto nedá viac ako máš ty najvyššiu sumu.. tj v tomto prípade 101...
Tak hej to ja viem len mam pocit ze si to nastavuju sami predajcovia cez ine konto aby sa im to nabidovalo na vyssiu sumu. Nefandim tomu, nebavi ma sa stale pretahovat s automatom.
to je blbosť, to by totiž bidovalo stále tj. vôbec by nebolo pre teba možné mať najvyššiu price... btw. šak preťahovať sa nemusíš... raz nastavíš tvoju najvyššiu cenu za ktorú si ochotný to kúpiť a buď sa zadarí alebo nie...
ak bola podlesná suma 50€ a ty dáš 100€... tak to je len tvoj celkový rozpočet.... reálne sa zobrazuje 50€+ najmenšie možné prihodenie (ak sa prihadzuje minimálne po eure tak zobrazuje 51€ ako najvyšší bid....
Tam to funguje inak s tymi robotmi, co sa pouzivaju... ked kupujes nieco , za co chces dat 200e a ostatni za to daju max. 100e, tak samozrejme nikomu ziaden robot nepomoze. Das tam 200, oni pojdu po tych 100, mozno sa najde niekto za 105-110 a koniec. Ale pokial vsetci spekuluju a vzdy postupuju po 5e, tak vtedy moze bot usetrit. Proste sa vyuziva fakt, ze skoro nikto nechce zbytocne zvysovat bid. Dalej su potom aj spekulanti co chcu dobre kupit a ti sa vyhybaju tomu, davat celkovy rozpocet.
Tak hej to ja viem len mam pocit ze si to nastavuju sami predajcovia cez ine konto aby sa im to nabidovalo na vyssiu sumu. Nefandim tomu, nebavi ma sa stale pretahovat s automatom.
no práve neoplatí sa začať prihadzovať veľmi skoro, lebo práve tie automatické bidy ťa preskočia...chce to trochu grif...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tešim sa velmi na vysledok
372€ + 15€ poštovné.
Spravil som si screenshot z tej aukcie, toto sa podarí raz za čas
Všímaj:
- koľko a kedy prihodil niekto predo mnou
- koľko a kedy som prihodil ja
- kedy skončila aukcia
Najvtipnejšie na tom je, že ten predposledný príhod 371€ som nevidel, ukazovalo mi pred koncom stále 355
súhlasím,že farebné bowdeny sú zlo-to ale neplatí,ak bude farebný len jeden,radiaci,v prípade bowdenu vedeným v ráme bude vidno len kus od páčky po hlavovú trubku,potom kúsoček za prevodníkom-prechod zo spodnej rámovej trubky do zadnej stavby a ešte kúsok zo zadnej stavby po prehadzovač,len tento jeden,a ešte musí byť splnená podmienka farebného odtieńu z niečím n abiku,v tomto prípade polepy na vidlici a tlmiči-trochu to oživý hlavne čierny rám ...
large
z tým bowdenom určite vydržím,keď ho budeš mať,daj vedieť,zoberiem jednu nálepku na porovnanie,niekde sa stretneme
gratulujem
si pobavil. ked som cital tvoj prispevok, prave ju hrali v radiu.
gratulujem
Musíš pri tom sediet do poslednej sekundy. Ja som tak vydražil cyklocomp. Prihadzoval som 4 sek. pred koncom aukcie.
gratulujem
tj. ak niekto dá 52 ty ho automaticky okamžite prebiješ na 53....a takto to ide až kým niekto nedá viac ako máš ty najvyššiu sumu.. tj v tomto prípade 101...
Tam to funguje inak s tymi robotmi, co sa pouzivaju... ked kupujes nieco , za co chces dat 200e a ostatni za to daju max. 100e, tak samozrejme nikomu ziaden robot nepomoze. Das tam 200, oni pojdu po tych 100, mozno sa najde niekto za 105-110 a koniec. Ale pokial vsetci spekuluju a vzdy postupuju po 5e, tak vtedy moze bot usetrit. Proste sa vyuziva fakt, ze skoro nikto nechce zbytocne zvysovat bid. Dalej su potom aj spekulanti co chcu dobre kupit a ti sa vyhybaju tomu, davat celkovy rozpocet.
no práve neoplatí sa začať prihadzovať veľmi skoro, lebo práve tie automatické bidy ťa preskočia...chce to trochu grif...