inac rozmyslam ze keby boli zlavy na tieto bajky keby bolo aj na tu 560 za nejakych co ja viem 450-500 € zo 600€ tak by som zobral tu 560 ... neviete kedy tam byvaju. zľavy ? v Decathlone na tieto bajky myslim na eshope lebo inu dostupnost nemám ...
560 má jedinú vadu, že vidla je stalé iba pružina za 650 sa predpredaju už CTM so vzduchovou vidlou. Ja som sa o zľave dozvedel tu na fóre od Jackob47. E-shop nie je velmi aktualizovany.
Vidla je pri 520tke normalna na danu cenovu kategoriu. Nikto neponuka o vela lepsiu. Vymenit ju mozes, lenze bajk nema taper hlavu, cize o vela lepsiu vidlu nezozenies. 560 uz ma taper hlavu, cize upgrade sa da spravit omnoho lepsi.
ale vyzera fakt pekne urcite ho budes mat zachvilku predany aj komponenty su fajne vies neplanujem kupovat teraz az okolo noveho roka / Vianoc mozno aj neskor ... marek_K
Hello. Ja jazdim tuto sezonu na Rockrideri 520. V podstate nudzova kupa - na starej Meride pukol rám, trebalo rychlu nahradu, rozpocet bol obmedzeny, tak som do toho isiel. Nabehal som na nom nieco lahko pod 2000 km a moje dojmy su nasledovne..... Pohon som vymenil cely uz na zaciatku takze sa k nemu nevyjadrim . To co tam bolo, bolo zle nedobre. Takze na nom vozim v podstate komplet Shimano Deore. Vidla je nutne minimum, ktore zodpoveda cene produktu. Som toho nazoru, ze ak by tam dali hlinikovu pevnu urobili by lepsie - efekt taky isty a usetrene 2 kila vahy. Brzdy su uplna blbost. Su tam mechy Hayes MX-5 a tie nebrzdia. Bodka. Je jasne, ze mechy nemaju efektivitu hydraulik ale tie MX-5 su proste hnoj. To musis vyhodit alebo verit v Boha - alebo nechodit dole kopcom . A teraz to dobre. Ram je na tie peniaze velmi slusny. Ja som celkom velky chlap (190 cm) a v pohode sa na tom vozim. Kolesa su dost basic podla popisu ale na moje prekvapenie drzia. Plaste som menil po mesiaci - ale tak btwin plast je 7 eurova polozka, takze to sa caka. No suma sumarum, bicykel to nie je zly, aj pojazdi aj posluzi - ja som s nim spokojny, ale musim povedat, ze som spokojny s tym co z toho je po mojich upravach. Cize ked BTwin v pohode, ale prihod par supov a kup 540, alebo ked uz, tak by som siel mozno aj do 560. Pri 520 realne hrozi, ze pri o nieco vacsej zatazi to komponenty proste neunesu a tak ci tak to budes musiet menit alebo servisovat. A pri lacnych bajkoch plati obzvlast, ze ked im das do tela o nieco viac tak sa rozsypu. Takze skor by som si nieco priplatil.
Kross je poľský výrobca bikov. Neviem akú kvalitu ponúka pri vyšších modeloch, ale pri cenovej úrovni do 500€ moji dvaja kamoši mali s nimi iba problémy. Konkrétne s nábojmi a brzdami.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale sry nechcem bazarove (jazdenku) ...
atd. ?
SLX brzdy, SLX radenie, kľuky spoľahlivé DEORE...to sa fakt s Crooss alebo Rockriderom porovnávať nedá!