Povodny prispevok: Takze nedalo mi to a vyklikal som objednavku tej pasky Tesa 4289 25 mm na stranke https://acea.sk/tesa-4289-fixacna-paska/p104 a aha ho co som si vyzdvihol cez obed.
Hovoril som s nimi priamo ked som to bol prevziat a pytal sa, ze ci mozem dat info dalej, aby ste si mohli objednat. Budu radi. Objednali ich nakoniec prave kvoli nam, kedze viacero ludi ich kontaktovalo. Takze mimobratislavski sa dajte siesti dokopy, aby ste mali objednavku v sume 50 € bez DPH, a dodanie bude zdarma.
Este upozornenie pre prilis akcnych co poriadne necitaju info na stranke: Počkajte na potvrdzujúci mail so stavom "prebraná", skôr neuhrádzajte! Musia sa preveriť skladové zásoby.
Jezus: hmm, a Cervo to nakoniec nechcel .. inak tusim aj s tym postovnym je to stale asi 2x lacnejsie ako ta klasika z cykloshopu /podla dlzky/ .. no ale na 30mm(ani27) rafky to nebude .. tato paska je uz off .. 23mm rafky uz nevozi nikto
Ale narvem. Ale primarne som ju kupil kvoli Crestom, tie su 23 mm. Este mam aj nejake WTB 25 mm, ale tie asi pojdu z domu. Zbytocny a tazky overkill pre mna.
Caute ta paska Tesa 4289 je nejako ina ako tie Tesy co predavaju v Hornbachu alebo v hociakom inom maliarskom obchode? Lebo tie maliarske su take makke papierove, ta 4289 je umela? Kto ju uz uspesne skusal? Dajte detail foto ako to vyzera
dotm: Ked to prepocitame na metre, tak je to 0,153 € / meter za Tesu 4289 vs 1,280 € / meter za NoTubes. Takze nie dvojnasobok, ale vyse 8 nasobok. A teda samozrejme frikulini si ju nemozu kupovat, lebo im by nefungovala.
ja teda neviem ako u vás ale mne to nad 50€ vychádza už pri 5ks
a ono by to chcelo nájsť nie 5 ludí ale aj 10-15 kamarátov lebo 66m je neminutelné za životnosť bicykla
vsak ano, ale 5 pasok stoji menej ako 50eur bez DPH..cca 8,40eur je cena bez DPH..cize minimalne 6 pasok musis zobrat aby si mal dopravu zdarma, 5 nestaci
Zrejme tam maju chybu, tych 50e pocitaju s DPH, napisane maju bez DPH. Vsak podla obrazku staci 5ks .,. nevadi, ze tam pisu nieco ine, podstatne je, ze to poslu pri 5ks
ono tu moznost ponuka stale, aj ked spravis nakup za 10eur...tak su tam vsetky moznosti dopravy, podla mna to maju len zle osetrene, ze podla hodnoty nakupneho kosika postovne samo neprepocita a neponukne len dostupne moznosti nakolko sa venuju velkoobchodu, tak skorej verim tomu, ze "50eur bez DPH" je spravne uvadzane
Trochu popriem názov témy, lebo mne funguje aj páska na obrázku. Nie je žltá!
Vidno aj to, že som ju narezal a odtrhol v príslušnej šírke. Pekne drží, kupovaná bola pravdepodobne v Hornbachu alebo v blahej pamäti v Baumaxe za pár šušňov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a ono by to chcelo nájsť nie 5 ludí ale aj 10-15 kamarátov
Vidno aj to, že som ju narezal a odtrhol v príslušnej šírke. Pekne drží, kupovaná bola pravdepodobne v Hornbachu alebo v blahej pamäti v Baumaxe za pár šušňov.