ltofradog: Feedback už odoslaný, aby ste mali dušu na mieste /srandujem
Ja vzdy poslem, ked som spokojny. Jediny raz sa mi stalo, ze mi predajca poslal prasknuty predstavec co z fotky nebolo vidiet. Vratil peniaze a mne ostali aspon srubky do rezervy Pre zacinajucich predajcov je kazda pozitivna odozva velmi dolezita. Ten tvoj ma score 23891, co som si vsimol az teraz. Ale hadam to zaregistroval
Dzejkob511: pockat, co ja mam s tym ? Ja feedback davam , az ked vec dojde a je ok v ramci toho, co som cakal. Pisal som len koment o tom, ze to je verejne viditelne, nie ze to mas spravit .. neviem ci nahodou, predcasnym feedbackom nestracas moznost reklamovat /ci?/
Tiež samozrejme dávam feedback až po obdržaní tovaru.
Neviem ako je to s tým "predčasným" feedbackom, ale záleží hlavne od predajcu. Kupoval som (z Anglicka) čínsky liatinový čajník, všetko OK, feedback dostali, po mesiaci používania sa začala z vrchnáku olupovať farba. Tak som im to napísal, chcel som sa nejako dohodnúť na novom vrchnáku. Odpoveď bola že ešte sa s tým u zákazníkov nestretli, a veľmi mi ďakujú za fotky, ževraj ich pošlú dodávateľovi v Číne. A mne pošlú náhradu.
A o 4 dni na to som mal dva čajníky, ale ja som chcel len nový štupel, kua
Tak seriozny predajca to spravi, ostatne, niektori davaju zaruku aj, problem moze nastat, ked sa cukaju .. napr. ti poslu znicenu vidlicu , ktoru si kupoval ako novu . A ked platis paypalom, tak ti peniaze mozu vratit. Ale asi sa to da, len neviem ci sa da otvorit case na ebay, ked je dany feedback.
misopetrovic tak to je vec vkusu radsej funkcne ako pekne johnny44 displej uplne staci nekukam nato celu cestu ale ked potrebujem tak vidim co potrebujem
Ja mam Lezyne MicroGPS z tej istej serie, ale cyklopocitac (nie "hodinkovu" verziu). Ja som s nim uplne spokojny, na vyjazdy idealna vec. Vela moznosti zobrazeni, akurat ten displej ked je gps na rajdoch, je vazne malicky a horsie citatelny. Na hodinky to asi bude postacovat. U mna splnil ocakavanie, vydrz na jedno nabitie mam otestovanu cca 12 hodin (nie vkuse). Notifikacie zo smartfonu funguju super, uz to updatovali aj na messenger, gmail a whatsapp, sms a hovory samozrejme tiez.
Ale kazdopadne, suhlasim s Misom, dizajnovo sa daju najst krajsie hodinky, trochu kredit by mozno zvysila verzia s farebnym displejom...ale to je subjektivne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja vzdy poslem, ked som spokojny. Jediny raz sa mi stalo, ze mi predajca poslal prasknuty predstavec co z fotky nebolo vidiet. Vratil peniaze a mne ostali aspon srubky do rezervy
Tiež samozrejme dávam feedback až po obdržaní tovaru.
Neviem ako je to s tým "predčasným" feedbackom, ale záleží hlavne od predajcu. Kupoval som (z Anglicka) čínsky liatinový čajník, všetko OK, feedback dostali, po mesiaci používania sa začala z vrchnáku olupovať farba. Tak som im to napísal, chcel som sa nejako dohodnúť na novom vrchnáku. Odpoveď bola že ešte sa s tým u zákazníkov nestretli, a veľmi mi ďakujú za fotky, ževraj ich pošlú dodávateľovi v Číne. A mne pošlú náhradu.
A o 4 dni na to som mal dva čajníky, ale ja som chcel len nový štupel, kua
ak sa chce niekto nieco spytat, tak teraz mate sancu;)
ak sa chce niekto nieco spytat, tak teraz mate sancu;)
Cena? ja uvazujem nad kupou fenix3
https://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/gps-pristroje/sportove-gps-hodinky-lezyne-micro-hr-cierne.html
-24% Garmin Edge 25 HR GPS cyklopočítač
152 € -24%
MOC 198,90 €https://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/gps-pristroje/sportove-gps-hodinky-lezyne-micro-hr-cierne.html
Vyzeraju luxusne. Displej je dobre citatelny, nie je moc maly?
-24% Garmin Edge 25 HR GPS cyklopočítač
152 € -24%
MOC 198,90 €johnny44 displej uplne staci nekukam nato celu cestu ale ked potrebujem tak vidim co potrebujem
Ale kazdopadne, suhlasim s Misom, dizajnovo sa daju najst krajsie hodinky, trochu kredit by mozno zvysila verzia s farebnym displejom...ale to je subjektivne