chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ? )
Vzhladom na sirku rafiku by som doporucil tuto. http://www.army-airsoft.cz/maskovaci-pasky/gorilla-tape-cerna/
Neviem ci ju nemaju niekde na slovenskom eshope.
Pouzivaju ju tu viaceri a su spokojni.Ktosi ju pouzil aj na siroke fatbikove rafiky.Staci narezat na pozadovanu sirku a potom sa pekne suvisle trha.
Mimochodom aj sa robia v tom rozmere? Lebo som to trochu pozeral a konkrétne 35 mm som nevidel, najbližšie 30, 38, ale aj tá 38 by bola asi na 30mm ráf v pohode.
Nazdo, som uplne prvýkrát zacal riesit tubeless system. Nahodil som sadu od Mitas so specialnou páskou -> fatal error.
Dnes som dal dobru pasku s dobrym ventilom a redukciou na 8.5mm koleso krasne tesni bez mlieka, ale stale mi fuci okolo ventilu. Neviem ci to mozem riadne dotiahnut, alebo ci je na to iný fígeľ. Viete mi poradiť prosím? Ďakujem
Takyto bordel ked mi ostal v plasti - da sa to nejak vycistit, ci radsej nechat tak? Je to po celom obvode na Schwalbe RoRo Snake Skin, vodou a kefkou to velmi dole neslo . Tmel Stan"s Race. Na prednom som mal Mountain King a tam nic take nezostalo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Neviem ci ju nemaju niekde na slovenskom eshope.
Pouzivaju ju tu viaceri a su spokojni.Ktosi ju pouzil aj na siroke fatbikove rafiky.Staci narezat na pozadovanu sirku a potom sa pekne suvisle trha.
DT Swiss pokial viem dava ku kolesam ich tubeless pasku aj ventily. Aj ked neviem ci aj pre tento specialny model co robia len pre Canyon.
https://www.aliexpress.com/item/25mm-33M-0-06mm-Thickness-High-Temperature-Tape-Green-PET-Adhesive-Masking-Tape-for-PCB-Solder/32773253466.html?spm=2114.10010108.1000015.8.58a5b336VoX59s&s=p
Uplne ako Effetto Mariposa Caffe Tubeless co mam doma.
Mimochodom aj sa robia v tom rozmere? Lebo som to trochu pozeral a konkrétne 35 mm som nevidel, najbližšie 30, 38, ale aj tá 38 by bola asi na 30mm ráf v pohode.
Dnes som dal dobru pasku s dobrym ventilom a redukciou na 8.5mm koleso krasne tesni bez mlieka, ale stale mi fuci okolo ventilu. Neviem ci to mozem riadne dotiahnut, alebo ci je na to iný fígeľ. Viete mi poradiť prosím? Ďakujem
https://www.mtbiker.sk/forum/komponenty/bezdusove-systemy-t18509-6750.html
Napr: https://eshop.dema.bike/product/65266-sada-auto-ventilkov-joes-s-prislusenstvom