nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Na youtube som nenasiel tak aspon takto
http://m.topky.sk/cl/10/1665921/Saganovi-ukradli-bicykel--Nahanacka-v-Bratislave--muz-v-zupane-bude-mat-stastne-Vianoce-
Ale ujovi v zupane sa asi dobre nesliapalo kedze Petko nosi speedplay pedale tusim, na boso nic moc
Tak som nasiel
ale kto vie
pocuj ty blud, ja som nic take nepovedal ze urcite nema, povedal som ASI, bola to skor polemika hraniciaca s ironiou ale ty si to zjavne nepochopil. Co sa tyka pedalov tak to fakt neviem na beton, poslednu zmienku ktoru som zachytil asi pol-tristvrte roka dozadu bola debata ze jazdil speedplay tak som bol v tom ze to tak je aj nadalej, ale osobne si myslim ze na lookoch alebo spdsl sa na opacnej strane slape na boso urco lepsie ako na tych malych speedplayoch, IMHO
A ja si budem pisat co chcem pretoze je to diskuzne forum, mozes ma tak max opravit ked sa mylim ale sposob akym to pises svedci o tvojej inteligencii alebo skor arogancii. A samozrejme ti vsetci palcekuju kedze nie som velmi popularny ze chlapci a niektore dievcata
to nechápem, celý cyklistický svet pol roka špekuloval za koho bude aru jazdiť, len vino si myslel, že od nich nepôjde preč
Kedysi sa o ňom písalo ako o veľkom talente a teraz úplne ticho.