http://www.bike24.net - vydareny obchod, je sice o par centov drahsi ako bike-discount.de, ale ma lacnejsiu dopravu a udajne akcetpuje kreditky zo SR, slusny vyber
dnes som s nimi komunikoval, rychle reakcie a ochota
Objednane v pondelok 22.00, vo stvrtok 11.00 tovar doma. Ako ste radili tel.cislo som uviedol do kolonky s adresou, takze kurier volal vopred. Palec hore.
Kontrolná otázka: bike24 dáva na tovar 24 mesačnú záruku (tak to píšu tu: https://www.bike24.com/returns.html). Neviem sa však dočítať, či to platí iba pre nemecko, alebo aj pre zahraničie. Máte o tom niekto vedomosť? Ďakujem.
nadmieru. naozaj korektna a rychla komunikacia, poslu Ti dokonca vyplneny adresny stitok slovenskej posty, ktory len nalepis na balik a zanesies na postu. mne reklamaciu bez problemov uznali a poslali mi novy kus.
Za mna dalsia pozitivna skusenost s tymto shop-om. Riesil som reklamaciu deformovanej MTB galusky Schwalbe RoRo. Napisal som im mail, ze mam taky a taky problem a nech sa dohodneme ako to riesit, lebo sa mi nechce platit postovne na odoslanie tovar spat do DE. Rychla odpoved kde si vyziadali nejake dobre zdokumentovanie problemu. Spravil som im za 4 videa a dal na YouTube. Za par hodin este poslali mail, kde sa pytali ci som pouzil tubular rafik a ci mam skusenosti s montazou galusiek. Vysvetlil som, ze ano - z mojej strany vsetko OK a skusenosti mam. Obratom sa ospravedlnili za ich dotazy a s odpovedou mi hned prisla credit note na celu sumu s danou galuskou a omluvili sa za problemy. Galusku nechcu spat.
Opat perfektne odkomunikovane, promptne a proaktivne / customer friendly. U mna zatial velka spokojnost s tymto kramom kde kupujem uz roky. Ponuka / ceny / komunikacia - necudujem sa, ze su tak velki a dari sa im. Big up.
Potreboval som vymenit adapter, kedze som objednal zle, dostal som pdfko , vytlacil, odniesol na postu zasielku (plati prijemca) /viz.popis od Mamelucha/, to bolo stvrtok naobed, utorok doobeda im to prislo, doplatok a poslu ten spravny (dufam, ze som tentokrat uz vybral spravne/. Dufam, akurat, ze nie kurierom, aby som ho nahanal
Inak objednanie predtym stvrtok naobed, piatok-nedela bolo volno, v pondelok na obed doniesol kurier. Aj predtym to trvalo tusim 2 dni.
Áno, od nich vždy ide tovar 2 dni. Ja objednávam každú stredu doobedu a ešte sa mi nestalo, aby v piatok nebola zásielka u mňa. Ale zase ani štvrtok
Majú super výber, ceny tiež, prístup tak isto, radosť nakupovať
dám to sem ako skúsenosť...objednával som z Rose.de, balíček DHL...v trackingu mi vyskočilo, že "Aufgrund fehlerhafter Empfängerangaben ist eine Verzögerung im Transportprozess aufgetreten." tak reku zavolám, kde je problém...na infolinke DHL mi povedali, že v rámci zákona o ochrane osobných údajov v DE sa im do systému nedostanú údaje o príjemcovi, a keď ich nedokážu vyhľadať z nejakej staršej zásielky, tak čakajú ako zareaguje zákazník....tak som im teda nadiktoval adresu a mobil a balíček príde vo štvrtok...to nechápem ako chcú takto do budúcna fungovať...
Kamaratka mala rovnaku skusenost. Dozvedela sa o tom az ked volala do DHL, ze co je s jej balikom. Ten bol v DHL a keby sa neozvala tak putuje spat k odosielatelovi.
tak to je divne, ale podla mna ide zlyhanie nejakeho systemu daneho e-shopu. Tento mesiac som objednaval 3 baliky z DE, z roznych obchodov a vzdy vsetko OK, az na ten telefon. DHL aj DPD, bikediscount, bikecomponents, bike24.
edit: mozno je problem, ked objednavas bez registracie, t.j. nemas vytvoreny account na danej stranke
Pozor na to lebo je DHL express a DHL parcel.
Parcel je shit diera. Obaja behaju v dhl handrach ale parcel su curaci low cost sluzby, bezne chodia krabice rozflakane alebo sa stracaju. Moj balik isiel z Rose do Slovinska. Banda debilov.
Vďaka posledným príspevkom som si na to dával väčší pozor a tel. č. už doplnil cez infolinku. Ďakujem
Priamo na stránke DHL Parcel sa nachádza odporúčanie:
Ak očakávate zásielku z Nemecka, prosím, kontaktuje našu zákaznícku linku pre doplnenie vašich chýbajúcich kontaktných údajov, ktoré Nemecko neposkytuje na základe právnej úpravy o ochrane osobných údajov v Nemecku. Urýchli sa tak doručovací proces vašej zásielky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Opat perfektne odkomunikovane, promptne a proaktivne / customer friendly. U mna zatial velka spokojnost s tymto kramom kde kupujem uz roky. Ponuka / ceny / komunikacia - necudujem sa, ze su tak velki a dari sa im. Big up.
Inak objednanie predtym stvrtok naobed, piatok-nedela bolo volno, v pondelok na obed doniesol kurier. Aj predtym to trvalo tusim 2 dni.
Majú super výber, ceny tiež, prístup tak isto, radosť nakupovať
http://road.cc/content/news/231147-wigglecrc-confirms-it-has-bought-german-e-commerce-site-bike24
edit: mozno je problem, ked objednavas bez registracie, t.j. nemas vytvoreny account na danej stranke
Parcel je shit diera. Obaja behaju v dhl handrach ale parcel su curaci low cost sluzby, bezne chodia krabice rozflakane alebo sa stracaju. Moj balik isiel z Rose do Slovinska. Banda debilov.
Priamo na stránke DHL Parcel sa nachádza odporúčanie:
https://www.dhlparcel.sk/main.aspx?cls=art&tre_id=389&art_id=321