Ja sa neviem rozhodnut, co bude nastupcom mojho 5S. Zatial sa rozhodujem medzi 7 a S8. Nejake dodatky od pouzivatelov jedneho z tychto modelov?
Pripadne aj ine navrhy? Poziadavky- dobry fotak, rozumne reproduktory, IP67+, 32GB+ pamate, nech to je to pekne, svizne pri browsovani, nech sa na tom dobre pise, ale hlavne, nech to nie je velka lopata.
Na skusku vzal bazarovy iphone 7, bol za dobru cenu a mal som ho vcera po ceste za rodinou. Uz tento mi pride privelky, to ta o centi vyssia S8 sa uz musi blbo ovladat... Asi mam male prstiky. Oneplus 5 tym padom pre rozmery zavrhujem, tu S8 mozno este tiez skusim.
Jeden z nich potom posuniem do sveta, a ak sa naseriem, tak oba, a upgrade nebude (alebo bude SE).
Žiaľ Bohu Sony zaspalo dizajnom dobu ten telefón nevyzerá vôbec ale vôbec dobre. Od Z1 nevidím žiadnu výraznú zmenu v dizajne a od vtedy už vidali kopec zariadeni. A tá cena mi príde až smiešna. To už by som si za tie peniaze naozaj radšej zobral S8 a prežil tých pár mm naviac.
stale som nepochopil komu ide v mobile o dizajn.....vsak to je strcene furt pri uchu,v ruke,vo vacku,v aute,v taske,kabelke apod.
ja by som vsetky mobily zakazal..........bola doba,ked sme si nasli hocikoho,hocikde: casy,ked si vypiskoval na kamosa pred barakom apod
osrat vsetky mobily a veci s tym suvisiace
Sony som mal pred 3 rokmi pozicany a hrozne sa mi nepozdaval, ich dizajn sa mi na obrazkoch nepaci doteraz, ale radsej pozriet nazivo. Dakujem za tip.
Canopus, ako napriklad ty mas rad dobry zvuk (nemylim sa?), ja ocenujem dizajn niektorych (technickych) veci. Je medzi nimi aj telefon, ktory denne pouzivam, tak preco si to nesprijemnit.
Ak ide o tie "veľké a drahé" kúsky, tak tam by som Sony nebral, tam je konkurencia teraz ozaj inde. Ale vraj príde v Sony zmena pri najbližšej novej generácii, tak dúfam, že sa to posunie vpred.
Za zaujímavé považujem určite modely XA1 a XA1 Plus, kvôli cene, výbave a výdrži. Tam sa dá odpustiť dizajn, sa stále smejem na tejto hyperbolizácii ich obrovských rámčekov hore a dole https://i.redd.it/4gqrrm9ohely.png
Canopus to máš to isté ako keby si niekomu povedal ako si môže niekto kúpiť PC na hry za 1500€ keď teba hry nebavia. Každý jeden človek na svete sme výnimočný a máme veci ktorým venujeme svoj čas a tak isto tu na fóre máš aj ty dostatok tém ktoré ta zaujímajú.. a keď mobili nechceš používať tak ich nepoužívaj nikto ti ich na silu do ruky tlačiť nebude.
Ja som utopil p9 lite a poskulujem po niecom novom
Parametricky sa mi celkom pozdava xiaomi mi a1, ide mi hlavne aby to slusne fotilo niesom moc narocny uzivatel ale pokial viem tak xiaomi verzia note..
Moc dobre nefoti, ma ju majster a aj volodaj sa stazoval tento mi a1 ma uz dualny fotak
Radšej jeden poriadny foťák, ako 2 priemerné
Tiež keď si už jeden mobil utopil, tak by sa podľa mňa oplatilo pozrieť nejaký so zvýšenou odolnosťou. Tiež záleží od toho, koľko si ochotný na mobil minúť.
Z tých ešte cenovo prijateľných napr. Samusung Galaxy A5 2017 by mal priniesť odolnosť a spokojnosť, ak ide o funkcie a vlastnosti.
ja mam par tyzdnov tu A5 ku a zatial velka spokojnost, vsetko co potrebujem to ma, tu vodeodolnost som zatial neskusal, predtym som mal sony z5 compact a to bol velmi sikovny telefon, akurat do ruky a fotil som s nim aj pod vodou a vydrzal. ta A5 zatial sa mi pozdava aj s baterkou, pri nie narocnom pouzivani dva dni mi v pohode vyzdri, ale pre istou mam kabel v robote doma a v aute:-)
lenovo a5000 lol. ale k veci priplatil by som si aspon za redmi 4x 3GB ram 32GB mam ho teraz a citit rozdiel trosku oproti staremu redmi note 3 vo vykone, ale nic strasne. ale velkost 5 palcov mi viac vyhovuje a lepsi sa drzi v ruke. a samo baterka.
4x sa da s kuponom zohnat na gerbeste okolo 100eur
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dost trapne... na iphone X sa nechyta
Pripadne aj ine navrhy? Poziadavky- dobry fotak, rozumne reproduktory, IP67+, 32GB+ pamate, nech to je to pekne, svizne pri browsovani, nech sa na tom dobre pise, ale hlavne, nech to nie je velka lopata.
oneplus 5
trionq vdaka, pozriem aj ten
Jeden z nich potom posuniem do sveta, a ak sa naseriem, tak oba, a upgrade nebude (alebo bude SE).
Porovnanie https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8610&idPhone2=8064&idPhone3=8161
ja by som vsetky mobily zakazal..........bola doba,ked sme si nasli hocikoho,hocikde: casy,ked si vypiskoval na kamosa pred barakom apod
osrat vsetky mobily a veci s tym suvisiace
Canopus, ako napriklad ty mas rad dobry zvuk (nemylim sa?), ja ocenujem dizajn niektorych (technickych) veci. Je medzi nimi aj telefon, ktory denne pouzivam, tak preco si to nesprijemnit.
Za zaujímavé považujem určite modely XA1 a XA1 Plus, kvôli cene, výbave a výdrži. Tam sa dá odpustiť dizajn, sa stále smejem na tejto hyperbolizácii ich obrovských rámčekov hore a dole https://i.redd.it/4gqrrm9ohely.png
Parametricky sa mi celkom pozdava xiaomi mi a1, ide mi hlavne aby to slusne fotilo niesom moc narocny uzivatel ale pokial viem tak xiaomi verzia note..
Moc dobre nefoti, ma ju majster a aj volodaj sa stazoval tento mi a1 ma uz dualny fotak
Tiež keď si už jeden mobil utopil, tak by sa podľa mňa oplatilo pozrieť nejaký so zvýšenou odolnosťou. Tiež záleží od toho, koľko si ochotný na mobil minúť.
Z tých ešte cenovo prijateľných napr. Samusung Galaxy A5 2017 by mal priniesť odolnosť a spokojnosť, ak ide o funkcie a vlastnosti.
4x sa da s kuponom zohnat na gerbeste okolo 100eur