po modrej prídeš k chate, pokračuješ dole kúsok po asfaltke...oranžová je pôvodný chodník teraz zahádzaný, "modrá" ako chodia Kvakobovci ide žľabom hore, červený trail je tak ako chodíme z Kobylia na Kozláč...vlastne tá oranžová príde tam kde sa pretína modrá s červenou ale to je jedno...
pred lukou pozerat zlab ,ked nezbada najde cestu ...pisem preto lebo z kraja luky ide druhy zlab ale z toho uz by bol vacsi problem ...nic si z toho nerobte vy neviete citat s porozumenim a ja uz nebudem pisat ...
Ale ved v pohode. Kazdopadne on zlab nebude hladat od cesty, ale pojde po Kozlovom v protismere k serpentinam - tam iny zlab nenajde.
katko neskoro!😁Startovali sme za mrholenia a kym sme prisli na chatu tak sme zmokli ako mysi!No fakt dlho som nezmokol do nitky...Na chate kapustnica,becherovka na zahriatie,suche veci a o hodinu sme uz dupali hreben kde sme tiez trochu zmokli no nakoniec padlo rozhodnutie zo sedla Prasiveho pustit to na Zilinsku stranu a uzit si trail-y a oplatilo sa pretoze dalej nam uz vobec neprsalo aj ked bolo cely cas do 5 stupnov...pocitovo fajn pri neustalom dupani.Na tych trailoch sa tiez clovek nenudi 🙃🙃Dalej sme to dupli od Sarancikov tou zvaznicou co radil Bobris ale pobludili sme tak bajky na chrbaty a nosicka na cervenu👍😁Bolo aj par opustaciek,ustrelene spice,retaz v s*****ch defekt na bezdusaku...no čisty moral,ale zocelili sme sa 😜
Opacil som Duben, ale vyjma toho useku na foto ziadna slava. V lese bordel, na ceste tankodrom a hore na hrebeni priamo na chodniku partia stavbarov akurat finisovala so zakladmi bohviecoho. Ak to takto pojde dalej, tak mtb-cko zavesim na klinec a poriesim nieco na flatland
Akurat som cital, ze tam hore sa stavia akasi vyhliadkova veza za 283 tisic eur http://sutazduben.sk/?page_id=29
To su za napady Mam pocit ze v sobotu pohladam OP a pojdem si splnit svoju obciansku povinnost. Aspon pre ten pocit...
Dnesnym cielom bol Hricovsky hrad, ale presiel som len okolo a fical dalej smer Sulov. Na Rohac sa mi nechcelo, tak som si uzil zjazdik smerom na Peklinu a potom lesom do Brezian. Cesta vcelku fajn, to ten vcerajsi Duben bol vacsia katastrofa
Jazdite niekto aj na svetlach? @kocnere? @codie? niekto dalsi? Rad by som este nieco pojadzil ak bude pocasie, kludne do vianoc lietava, anakonda, modrozlta, mozno krvava, kto by sa pridal, koho kontaktovat?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale ved v pohode. Kazdopadne on zlab nebude hladat od cesty, ale pojde po Kozlovom v protismere k serpentinam - tam iny zlab nenajde.
Cakam kym mi pridu z aliexpress potom vymenim obidva
https://www.zilinak.sk/prispevky/7707/foto-vystavba-pumptrackovej-drahy-na-vodnom-diele-zacala-hotova-by-mala-byt-na-konci-novembra
Tak uz mam nazbierane. Ono to vyzera, ze co bolo od severu nekryte tak vevydrzalo. Mrcha cas dnes, ale aspon som mal dovod vytiahnut bike
Akurat som cital, ze tam hore sa stavia akasi vyhliadkova veza za 283 tisic eur http://sutazduben.sk/?page_id=29
To su za napady