nechcem vam menit plany ale takto nejak si predstavujem vyjazd na martinky , modra do kuneradu, anakonda, vretenica, zlta do Vrutok. bez tlacenia to nie je ale nic hrozne
Nooo,kolko je tam tlacenia?Od tych sarancikov zelena?
Tak myslím, že to čo sme boli, tie hadie traily boli celkom v pohode, ak si dobre pamätám, tak tam boli 2 tlačenia, 1. z Anakondy a 2. z Taipanu na hrebeň. Dosť strmé, no nebolo to zas extra dlhé, takže sa to dalo. Ale budúci rok ak bude čas, tak by som si už určite chcel dať od Martiniek na to Strečno, čo ste tu viacerí chválili . Pre mňa sú Martinky a okolie fakt skvelá lokalita. Parádne technické traily, teda také čo mi vyhovujú a viem pojazdiť, bez nejakých veľkých extrémov. A navyše je to dosť blízko, čo je super
imro1 aj to,to z Anakondy na vretenicu sa da slapat 😜😅 bobris takze z tej motuzkovej odbocit na spodku na maly ziar vrch a z tadial je prepoj na tu motuzkovu zelenu ktora ma dovedie az na Kobylie??
Ano, pojdes cez Maly Ziar Vrch az kym nepretnes prudky zlab, tym zlabom pojdes hore a na vrchole budes v tom listi a bordeli musiet najst singlac na kobylie (na mape "Motuzkova")
doktor-40 áno hovoril si, že sa dá šlapať aj to a že si to videl , chcel by som to vidieť aj ja, ako tadiaľ niekto ťahá , lebo to už je fakt iná stojka. No samozrejme nič nie je nemožné a vždy sa nájde nejaký borec čo to dá : Ja by som sa o to ani nepokúšal a myslím, že drvivá väčšina bikerov.
zlab je nad asfaltkou , pred tym ako by si vysiel na luku,je tam aj z horneho smeru v ostrom uhle kratka zvaznica ktora ta k zlabu dovedie ,ale z cesty to uvidis vpravo hore nad medzou ,na luke uz si daleko treba sa vratit.... hore na vrchu zlabu -hrebeni sa daj mierne 45 stupnov doprava dole a cirka do 20-30m by si mal narazit na vrstevnicovy chodnik ,neskor vyjdes na cestu co ide kolmo dolu a za nou jarcek cezen ako by si pokracoval predlzenim chodnika a najdes pokracovanie ....
Kks tak doteraz som myslel ze to trafim,ale po tvojich instrukciach kvakob si na to netrufam 😂😂.
Pojdem asi tu prvu cas narmalne od prasiveho dole,ale zaujala ma ta zelena od sarancikov abpotom odbocit do pravabobris to je nejaka zvaznica?Tam by som to hadam mohol trafit podla tvojho gpx alebo by som to trafil podla neho aj cele?Este jedna moznost...nemate to niekto ako zaznam?😜😉
pred lukou pozerat zlab ,ked nezbada najde cestu ...pisem preto lebo z kraja luky ide druhy zlab ale z toho uz by bol vacsi problem ...nic si z toho nerobte vy neviete citat s porozumenim a ja uz nebudem pisat ...
Kks tak doteraz som myslel ze to trafim,ale po tvojich instrukciach kvakob si na to netrufam 😂😂.
Pojdem asi tu prvu cas narmalne od prasiveho dole,ale zaujala ma ta zelena od sarancikov abpotom odbocit do pravabobris to je nejaka zvaznica?Tam by som to hadam mohol trafit podla tvojho gpx alebo by som to trafil podla neho aj cele?Este jedna moznost...nemate to niekto ako zaznam?😜😉
ano pojdes po cyklotrase smerom na Vrutky, na prvej odbocke pojdes doprava a pojdes zvaznicou nakoniec a odtial vytlacis hore, vides na luku kde je chata odtial cestou dolava az po krizovanie z modrou TZT, odtial 10 min tlacenka a si pod Mincolom. Existuje aj dlhsia verzia bez toho prveho tlacenia, vid gpx
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nooo,kolko je tam tlacenia?Od tych sarancikov zelena?
bobris takze z tej motuzkovej odbocit na spodku na maly ziar vrch a z tadial je prepoj na tu motuzkovu zelenu ktora ma dovedie az na Kobylie??
Este nieco?
ano pojdes po cyklotrase smerom na Vrutky, na prvej odbocke pojdes doprava a pojdes zvaznicou nakoniec a odtial vytlacis hore, vides na luku kde je chata odtial cestou dolava az po krizovanie z modrou TZT, odtial 10 min tlacenka a si pod Mincolom. Existuje aj dlhsia verzia bez toho prveho tlacenia, vid gpx