http://www.bike24.net - vydareny obchod, je sice o par centov drahsi ako bike-discount.de, ale ma lacnejsiu dopravu a udajne akcetpuje kreditky zo SR, slusny vyber
dnes som s nimi komunikoval, rychle reakcie a ochota
no v mojom prípade, ako som zistil dnes, bola chyba v ulici, namiesto 8591/4B bolo len 8591 a to im akosi nenašlo...(možno nevošlo do riadku)...ťažko povedať...ale tak nie je to prvý balík ani sms čo som dostal od kuriéra DHL, tak nechápem, že to nevedeli nájsť v databáze...
Ja mam obcas problem, ze odosielatel neda telefon, ktory mu tam zdoraznim, kurier dojde, nedostane sa dnu aby nechal "zlty" listocek , odide. A potom musim hladat, kto u nas dorucuje koho /teda vseobecne, v ramci DHL je to celkom jednoduche/. Je ich jak hadov tych spolocnosti ale ked treba poslat na dobierku v ramci Slovenska kurierom (ako to vela ludi uz riesilo), tak zrazu niet nikoho /okrem posielania na firmu/.
Ako vam chodi z bike24 objednavka ? DPDckom , alebo DHLkom ? Mne to chodilo DHLkom, ale odkedy som nieco vratil /?/, tak posielaju DPD, ktoremu 2 dni trva, nez sa spamataju v Nemecku, predtym DHL za 2 dni to dorucilo az na Slovensko.
len dost vela ludi nechape ze tie zlavy nie su z tych cien co tam boli pred tym vyvesene ale zo zakladnej cennikovej ceny alebo ceny doporucenej vyrobcom pre maloobchod.
Ludia cakaju ze ked tovar stoji 200 eur a pride cierny piatok so zlavou 50% tak to bude stat len 100 eur ale prd. Ak MOC cena toho tovaru je 300 eur tak to bude stat 150 a toto im nejde do hlavy.
No vsak odrb .. normalne su ceny uz so zlavou /z nejakeho MOC/ a v ten den daju velkym, ze 50% (sa pocita z MOC), ale predtym este o nieco tu cenu zvysia a teraz sa vyhovaraju, ze slo o ludsku chybu
Podle studie Apify nejčastěji upravovalo původní cenu, čímž se zvyšuje následná „sleva“
A o tom pisem .. lebo tu nejde o to, ze si ludia myslia nieco, ale ze zamerne klamu.
Uz je na SK na dorucenie, takze to slo rychlo, som ale zvedavy ci ale dostali , alebo nedostali telefonne cislo
edit: tak ako pisal katko, maju ho .. dorucenie z pondelka neskoro vecer do dnes poobede. Cize fajn. Ale museli naskladnovat, trvalo tyzden od objednavky
pozitívna skúsenosť s vrátením tovaru...objednal som si Gore WS návleky, ale boli mi malé...tak pekne poslané poštou naspäť do Nemecka a dnes email, že to prijali a vrátia peniaze na Paypal účet
tá návratka by mala byť len pre zákazníkov v Nemecku, kámoš ma tiež presviedčal, že to je pri objednávke...lebo on len vytlačil návratku, zabalil a kuriér v Mníchove pre to prišiel...ja som len vytlačil faktúru a na druhú stranu som im napísal, že prečo vraciam tovar...to je všetko...
Áno, návratka je v balíku len pre zákazníkov v Nemecku, inak zo SVK si človek pri vratke platí sám poštovné, alebo mu ho vrátia na účet spolu s cenou za tovar?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
síce v ČR, ale aj tak
Ludia cakaju ze ked tovar stoji 200 eur a pride cierny piatok so zlavou 50% tak to bude stat len 100 eur ale prd. Ak MOC cena toho tovaru je 300 eur tak to bude stat 150 a toto im nejde do hlavy.
Podle studie Apify nejčastěji upravovalo původní cenu, čímž se zvyšuje následná „sleva“
A o tom pisem
edit: tak ako pisal katko, maju ho
tá návratka by mala byť len pre zákazníkov v Nemecku, kámoš ma tiež presviedčal, že to je pri objednávke...lebo on len vytlačil návratku, zabalil a kuriér v Mníchove pre to prišiel...ja som len vytlačil faktúru a na druhú stranu som im napísal, že prečo vraciam tovar...to je všetko...