Nazdar všetci. Kúpil som si bicykel Grand Canyon AL 5.9 . Ako som si naň sadol a zabrzdil, pri pohybe dopredu alebo dozadu, sa z brzdy ozvalo silné prasknutie. Vždy 1x pri pohybe dopredu a 1x pri pohybe dozadu (striedavo).
Chcem sa vás opýtať, či je to bežná vec a brzda funguje správne. V servise tvrdia, že je to normálne.
Video https://drive.google.com/file/d/1v1ea0zIOlZRt7WTJJsmGe9z2_u1rSXut/view?usp=sharing
ak to nie je to co dal immortal, tak je to len normalne posunutie platniciek v prasati, maju troska volu tak sa pri zmene zatazenie trosicka posunu, nic nebezpecne
Toto je na 99% pohyb platniciek v prasiatku.Robia to skoro vsetky brzdy,tie platne su tam neni na fest narvane.Pri jazde takyto striedavy pohyb aj tak nikdy nedosiahnes,takze ani neries a voz sa...
MAVIC vyrába cross one a cross ride náboje zvláštnou metódou a to že telo náboja je zlepené z častí to sa rozlepí a potom vydáva zvuky viď videá v druhom príspevku
Takto to dopadlo na synovom bajku - cross one
MAVIC vyrába cross one a cross ride náboje zvláštnou metódou a to že telo náboja je zlepené z častí to sa rozlepí a potom vydáva zvuky viď videá v druhom príspevku
A ako si to potom riesil, myslis ze to mozem reklamovat? Praska to obdobne ako na videu.
Reklamácia - sú po záruke.(info z internetu reklamáciu riešia výmenou za také isté)
Náboj som skúšobne zlepil dvojzložkovým lepidlom záťaž 300kg/cm2 a podľa návodu upiekol v rúre zatiaľ drží je na ňom najazdené 500km.
Preto sme so synom riešili nové kolesá a tieto ostanú ak prežijú s trek plášťami.
Mne takto práskalo predné koleso Mavic na Canyone.Skôr ako som ho doniesol do servisu, sa mi podarilo strhnúť závit šróbu kotúča.Tak som menil celý náboj a odvtedy už je ticho.
To ti neviem povedať.Bol som s tým v PB u Smatanu kde robí servis pre Mavic, no ten môj náboj že už nevie zohnať.Tak mi objednal komplet nové koleso za 95€.Inak náboje že ani samostatne nepredajú.Že posielajú kolesá do servisného strediska Mavic, kde si to sami menia.
No ja mam tiež Mavic, puka mi predne koleso ale tiež to prisudzujem brzdovým platničkám. Keď poriadne zmačknem brzdu tak nepuká, keď jemnejšie tak puká ale nevŕzga tak ako na tých videách.
Pre doplnenie kolesá po zlepení majú doposiaľ najazdené 1347km a držia. Jazdené najprv na Radone a teraz na Black-ovi viď moje bicykle, obuté trekové plášte. Tak dúfam že to tak aj zostane.
Lepidlo UHU PLUS ENDFEST 300 24ml
ak je bicykel v zaruke , nebolo by odveci to vyreklamovat. Ja som takto urobil, a ani neskumali ci slo o brzdu alebo nieco ine a poslali mi cely novy vypleteny rafik. Odvtedy je ticho.
Veď som písal v predchádzajúcom príspevku že boli po záruke. Výrobca ich vymení za rovnaké, tak že zase by som bol na tom istom, čakať či sa to poserie, alebo nie. Je to alternatíva, alebo kúpa nových iných kolies. Nikoho nenahováram len som ponúkol zatiaľ funkčné riešenie v cene cca 15€ (lepidlo, centrovanie) rozplietol, vyplietol som to sám.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.youtube.com/watch?v=h_Xnh81-fx8
https://www.youtube.com/watch?v=0UShpp6eiYU
https://www.canyon.com/sk/factory-outlet/category.html#category=mtb-bikes&id=23525
zo servisu mi napísali, že skúšali namontovať inú brzdu a tiež to robí
A ako si to potom riesil, myslis ze to mozem reklamovat? Praska to obdobne ako na videu.
Náboj som skúšobne zlepil dvojzložkovým lepidlom záťaž 300kg/cm2 a podľa návodu upiekol v rúre zatiaľ drží je na ňom najazdené 500km.
Preto sme so synom riešili nové kolesá a tieto ostanú ak prežijú s trek plášťami.
Lepidlo UHU PLUS ENDFEST 300 24ml