to mi pripomenulo ten vtip, ze pridu tri zeny do zelovocu a jedna pri uhorkach vravi "prosim si dlhu a tenku", po nej druha vravi "ja si prosim kratku a siroku" a na to tretia povie "mne je to jedno, ja ju chcem do salatu"
Naposledy upravil kimlo dňa 20.11.2017 - 21:21:41, celkovo upravené 1 krát.
188cm, 80-84kg, problem najst normalne dlhe nohavice... vsetky mam kratsie, ako mi treba ... detto pri koseliach, bundach, svetroch... skoro vsetky rukavy kratke... vzdy nadavam, preco niekto nemysli aj na nas stihlych a dlho-noho-rukych
No ale športovci sú väčšinou chudi, tak čo nosia... Takí skokani do výšky alebo cyklisti, ktorí majú 190cm a 65kg Nohavice sú tiež zaujímavá kategória dĺžka 34 je malo 36 už zas veľa
Naposledy upravil GZA dňa 20.11.2017 - 21:27:18, celkovo upravené 1 krát.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.