jj, o tom, ze neuspejem mam info aj od pravnikov atd. ale som ciastocne spokojny aj s tym, ze dotycni uz dostali aspon spatnu vazbu o svojom konani a ze nie kazdemu smakuje co robia. odvolanie odislo tak som zvedavy ake protiargumenty najdu cajti. ale a ako pises - ked chcu tak to zmietnu a basta.
co sa tyka znacky znacky od chaty smer Jelenec - ta by mala uz vyznacovat prirodnu rezervaciu alebo pralesne pasmo ci ako sa vola. a je tam aj Natura 2000.
tamtoho vleku skoda - uz ked to tam je vybudovane tak to nevyuzit..
01.12.2017 - 23:54:35
01
orvaq : dávam tri :y: :y: :y: za ohodnotenie prevádzkara chaty na Javorine...
Osobne ho nepoznám , ale podla tých kravín čo vypisuje na FB je to zúfalec čo sa pokúša dostať ludí hore, ale nemá im čo ponúknuť, lutujem každého kto sa tam vyberie.
Velmi zaujímavé je čítať príspevky ako si niekto objedná jedlo, musí zan zaplatiť a po hodine sa ho stále nedočkal...
Tiež bolo zaujímavé čítať ako mu nechcú odhrnúť v zime cestu a podobne.
02.12.2017 - 10:55:15
00
my sme mali zazitok minuly rok na Holubyho chate ked nas obsluhovaly dve 10 - 12 rocne decka a ziapal tam po nich ako keby ich platil. ked sme sa po hodine od objednavky nadockali jedla (chata praskala vo svikoch , bolo Stefana ) odisli sme, asi si toho ani nikto nevsimol.
02.12.2017 - 11:42:42
00
Som rád, že duševné kvality chatára už vnímajú aj iní. Za seba dodám len toľko, že výhru za rekord v časovke sa mu ešte "nepodarilo" doručiť ani po takmer 3 mesiacoch od konania akcie.
02.12.2017 - 13:49:43
00
záleží od uhla pohľadu, keď sa pozriem spätne na časy pred ním, keď chata bola viac zavretá ako otvorená a roky len chátrala, tak za mira to má aspoň nejaký progres, síce slimačím tempom, ale predsa.. najväčšia chyba celého toho je, že je to na slovensku a patrí to pod našu dementnú obec, keby to bola už morava, celé by to tam roky inak vyzeralo.
každopádne mne je to docela jedno, ako je rok dlhý, tak sa nemám potrebu na tej chate zastaviť.
inak vlani som chatárovi posielal fotku jedného blbca čo šiel zadnou cestou okolo kamenej búdy až na javorinu a zničil pritom celú strojovú stopu pre bežkárov. vtedy mi písal, že už má takých viac a rieši to s policajtami.
02.12.2017 - 14:27:47
01
Ja teraz FB vôbec nesledujem ale straaaaaašne mi vadilo to jeho vyplakávanie. A pri tom si myslím že zabezpečiť aby navštevníci dostali objednané jedlo do 30 min by mala byť samozrejmosť. Úplne drzovka bola (možno aj je) pýtať peniaze popredu ked človek ešte ani nezjedol. Potom to tam obkecával že ludia si objednali a ušli mu preč skôr ako bolo jedlo - tomu sa vôbec nečudujem ked čakali vyše 30min.
No a miesto toho aby si tam zabezpečil nejakú pomocnú silu do kuchyne si tam zamestná nejakú dievčinu cukrárku, ktorá mu piekla nejaké zákusky. Jasné všetci tam chodia kvôli zákuskom.

Tak isto mal blbé pripomienky ked sa návštevníci dožadovali že by nebolo odveci mať free Wifi...
02.12.2017 - 18:14:44
01
Tých offroadistov tam stretám pravidelne, predpokladám že sa s chatárom dobre poznajú, stávajú pred chatou dosť často. Včera som bol hore pozrieť, značka že ide o CHKO je už cca 500m za Minifarmou. Každý má asi iný názor na fungovanie chaty, každopádne je dobre že sa sa tam dá posedieť. Akurát to pivo za 1,6€ sa mi zdá dosť. Nedávno o chate aj písali:
https://plus7dni.pluska.sk/Relax/Keby-som-mohol-prenesiem-ju-o-do-Ceska

Prílohy:

CHKO.jpg
CHKO.jpg 657.66 KiB thumb_up0thumb_down

04.12.2017 - 07:39:18
00
Iba upresnim - moj prvy prispevok smeroval na chatu / chatara az druhotne. Pre mna je vsak uplne nepochopitelne, ze ak tych soferov pozna naco sa do toho dobrovolne montoval kedze jeho udajna ziadost o kontrolu poskodenia objektu je uplne irelevantna. On ako taky nema ziadne opravnenie udelovat niekomu vstup s motorovym vozidlom do CHKO. Ad. 2. - este k tomu prist s takto stupidnym pribehom je uroven uplneho idiota a primitiva. Namiesto toho aby suchal nohami a riesil si pisal svoje odusevnele za srdce beruce prispevky o jeho vztahu k Velkej Javorine na ksichtoknihe aka reklame sa namoci do uplnej debility. Tak ale aspon viem o akeho pablba sa jedna.

Co sa tyka chaty ako takej tak som sa tam donedavna rad zastavil a napriek viacerym pre mna nepochopitelnym rozhodnutiam z jeho strany som mu drzal palce. Ked to tam mal predchadzajuci chatar tak to bola totalna zufalost. Zial teraz je to pre mna zasa iba prezlecena ale stale zufalost. Obsluha level minus 300, obnova chaty podla mna nema ziaden koncept - resp. riesit spodne priestory ked ma hajzle na urovni zeleznicnej stanici v Hrachovisti.. snaha stavat snow park ked nema ani zasnezovanie. Ako fajn, ze chatu dostal aspon tam kde je - teda, ze je otvorena a ciastocne a docela s citom prerobena. Ale mna v nej uz neuvidi. No jeho to trapit vobec nemusi - aj tak mu gro trzieb robia lenive rite co sa vyvezu hore autom, nafutruju sa, pripadne sa este popremavaju po lukach na autach, 4kolkach / motorkach a palia do riti. Na takych tie jeho zasnivane romanticke statusy z ksichtoknihy budu zaberat este asi dlho. A ani im nebude prekazat neschopna obsluha a ostatne veci.
04.12.2017 - 08:02:43
02
veru veru, je az nepochopitelne preco tie nase niektore chaty typu Javorina ci Innovec funguju tak ako funguju. Na oboch chatach som bol dva krat...prvy a posledny.
04.12.2017 - 08:13:12
03
Dvenohy Si trafil - som totiz aj zvazoval spomenut Inovecku chatu ale nechal som to tak lebo by to vyzeralo, ze mi v prvom rade ide o nejake moje komplexy voci chatarom. Zial aj z Inoveckej chaty mam(e) obdobne skusenosti. Zo zaciatku ako ju zobral aktualny chatar tak z mojej strany velke nadsenie. Sme tam chodievali aj na noc oslavovat narodky alebo sa proste zastavit pocas turistiky na jedlo a tak. Pamatam si ju totiz este tesne po pade rezimu v akom zufalom stave bola. Raz ked som tam dosiel s rodicmi ako decko po 2 dnovom znaceni cervenej hrebenovky od Bezovca tak o 17ej odmietli vydat akekolvek jedlo lebo sa uz nevydava a vlastne aj tak uz urcite nic nemaju. A okrem tohto obdobnych storiek hafo. Ked ju vzali aktualni chatari tak vsetko fajn ale po par rokoch prichadzali prve silne negativne skusenosti. Vsak napr. aj klasicky zimny nocny vyjazd TN bajkerov zmenil destinaciu po neochote chatara pokracovat ako roky predtym. Alebo ked tam tatko este pocas svojej znackarskej ery dohodol priamo s chatarom, ze pri chate moze byt smerovnik TZT a ked sa tam po asi 2 mesiacoch od osadenia siel prejst zistil, ze smerovnik je prec. Skontaktoval chatara a ten sa nerozpakoval mu oznamit, ze ho tam nechce a ze tam turistov nepotrebuje. Vsak jasne - naco mu je par turistov ked lepsiu trzbu urobi klientela co sa vyvezie hore autom ako do McDrive. No aj tak nechapem co mu vadilo na smerovniku TZT...
04.12.2017 - 08:23:45
00
ja ti poviem co... som dosiel hore s frajerkou na bikoch, a siel som nam kupit kofolu (lepenaky sme mali vlastne tak som chcel iba kofolu) a kedze som im nechcel zaberat stol, tak som si siel objednat k baru, tam ma poslali do ..... ze si mam ist sadnut a oni ma pridu obsluzit, tak sme si teda sadli a odtial nas zas vyhodila casnicka ze ked mame vlastny chleba tak tam sediet nemozeme.

takze zaver je ze im proste vadia turisti co si u nich nedaju full menu ....
04.12.2017 - 08:29:19
00
Ako tuna zasa pochopim, ked netoleruju vlastne potraviny / napoje v ich priestore pokial nie je inak urcene. Ale ako pises to, ze sa neda objednat na bare je velmi funky pretoze na Holubyho chate sa mi to stalo 4 krat po sebe - prisiel som si objednat, ze neda sa a mam cakat pri stole. To, ze ziadne volne miesto pri stoloch nebolo uz nevadilo. Tak som postaval tak aby ma videli ale obsluha vytrvalo ignorovala. Tak som sa pobral do prec. Neprekvapovalo ma, ze ako som tam cakal na obsluhu tak som mal cas registrovat ostatnych hosti a vzdy tam bolo vela ludi, ktori bud obsluzeni vobec neboli alebo sa stazovali na obsluhu. Kedze som sa tam v istom obdobi zastavoval castejsie tak bolo aj zaujimave sledovat aka je tam fluktuacia personalu. Ale s fluktuaciou to je asi vseobecny problem skoro vsade. No ked si porovnam obsluhu napr. na Teryho chate (naposledy som bol este za chatara Jileka) tak pocas prime-time tam mali nepomerne viac hosti na pocet personalu a klapalo to tam ako v orchestri. Tam by sa mohli ist inspirovat a priucit (napr. namiesto nariekania, ze by chcel ako sa vyjadril v tom clanku co dal sekeel chatu na Ceskej strane - ak by sa mu toto splnilo asi by uz davno skrachoval s jeho pristupom. Staci sa ist pozriet pod Velku Javorinu napr. hned do najblizsich Vapeniek ako tam funguju sluzby).
04.12.2017 - 08:52:50
00
ja tiez s tym suhlasim. a preto som si nechcel k ziadnemu stolu sadnut. ale co mam robit ked chcem len kofolu a oni mi nechcu naliat? :D
04.12.2017 - 09:06:04
00
Už tak často nebikujem , ale ked idem na Javorinu , alebo dakomu tam odporučím íst , tak len na otočku a na pivo , prípadne sa najest tak odporučam SALON CETUNA , dam si nealko čapovane a ešte da k tomu malé slané oriešky . To je môj názor. A maju aj omastený chlieb s cibulou.
http://www.salooncetuna.sk/
04.12.2017 - 09:32:31
01
450EUR casnik na holubyho chate:) ale tak zase pekne prostredie:) Tiez teraz chodím hore autom, prejdem sa na vysielac nazerem sa v chate a v robote poviem aký som mal aktívnu sobotu na horach:) Kolegyna zase bola v Kempinsky , presla sa okolo jazera takze som musel aj ja zamachrovat:) No a takto nejak aktívne sportujeme. Ked chcete chatára nasrat spytajte sa kedy budú záchody a či bude webkamera na chate:)
04.12.2017 - 09:35:56
02

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up