Kedze sa tu vela o tom hovori a pneu na akych jazdime je velmi dolezity faktor, zakladam tuto novu temu, ktora tu doteraz este nebola, ako som sa radsej dopredu aj presvedcil cez vyhladavanie. Takze ake galusky, plaste, alebo plastovky pouzivate na treningy a kto chodi na preteky, tak aj na pretekoch?
Ahojte, nebudem zakladat novu temu tak sa opytam tu. Uz druhy krat sa mi stalo, ze som pri fukani znicil ventil na cestnej dusi. Pouzivam Conti s galuskovym ventilom, fukal som ich CO2 bombickou. Nemohlo sa stat, ze pri fukani duse jednoducho nevydrzalo tesnenie tu nizku teplotu? Mate s tymto niekto skusenosti? Existuju neake odolnejsie ventily? Pri tlakovani beznou pumpou sa mi este nikdy nic podobne nestalo, vobec nie dvakrat takmer po sebe.
Ja som mal origo 23mm, bolo to dost tvrde na moj vkus a velmi mi to nevyhovovalo, presiel som na 25mm a je to iny level podla mna. Dokonca zvazujem na zimu prejst na 28mm len neviem ci mi to poberie ram a vidla.
Osobne som jazdil 23mm teraz 25mm.Vittoria teraz GP 4000SII.Pokial niekto jazdy rovinky dobrý asfalt hrádza,AT a poď.Kludne 23mm.Aj na veterné podmienky aero a niaka vaha dole .Pokial kombo kopce a zmes všetkého asfaltu včetne dier a asfaltovej grcanice ako aj staré panelky cesti.Tak lepšie 25mm.
PS: Ešte mi nikto neodpovedal na otázku, ako to majú profi cyklisti?! Či majú vpredu napr. 23 a vzadu 25...Som pozeral, čo mám Kellys 50 a vpredu, by bola 25 asi na hrane! Vzadu je miesta na 25 dosť! Inak som meral šublerou priemer plášťa a bol asi 24,15-20mm. (inak tam mám 23)
Profi cyklisti väčšinou nejazdia plášte, ale galusky... A od 21 do 28 mm, podľa potreby, chute, poznania trate a možno aj nálady. Občas to, čo im mechanici namontujú. Alebo to, čo má team v zmluve s dodávateľom.
Já jsem si oblíbil Continental Grand Prix 4000, vozím 23, to je asi nejuniverzálnější šířka. Nad Galusky samozřejmě není, ale je s tím práce, na normální ježdění pláště stačí.
Chcem poloziť laucku otázku, ohľadne alu kolies vs karbónových! Aký rozdiel je v samotnej jazde, v komforte? Vyplatia sa karbónové kolesá? Galusky vs plášte?
Ja chcem ale vedieť, či sa oplatia pre bežného cyklistu karbonové kolesa?! Pocítim rozdiel, voči alu kolesám? Plášťovky, alebo galusky, ktoré sa lepia? Aj ja, ako rekreačný cyklista chcem trošku komfortu pri jazde! Ale chcem vedieť, či sa investícia vyplatí?! Poznám rozdiel?
poznáš, kombinácia galdy o šírke 25+mm a karbónové kolesá sú jednoznačne komfortnejšie.. akurát či ti stojí za to ako rekreantovi sa otravovať s galuskami, lepenie atd.
Moj sukromny nazor je ze plastovky kombinuju nevyhody oboch systemov. Hmotnost, neopravitelnost v pripade vacsieho poskodenia.
Ak pojdes do galusiek tak urcite na karbonovych kolesach. Ako pise kolega vyssie, je to pohodlnejsie ako hlinikove kolesa s plastami.
..
Alebo bezdušové plášte. Komfort parádny, hmotnosť tiež, ochrana proti defektu viac-menej tiež. Opravitelnosť ako klasický defekt, netreba nič lepiť.
Osobne jazdím všetky typy, 25mm plášte, 25mm galusky aj 25mm bezduše.
Na tréning -> bezduše
Na zimák ->plášte (lacné, neni ľúto)
Na preteky -> galusky (pocitovo najrýchlejšie, no pri tréningu nevidim dôvod)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
PS: ja mám 23-622 v predu aj vzadu. Mozem tam dať 25? Mam Kellys 50. Aky to bude mať v plyv na jazdu? Bude jazda komfortnejsia?
Pri 700x15c rafiku maju 26mm a pri 700x19c maju 29mm.
Podobne aj 28mm su vacsie, na 19mm rafiku maju 32mm.
http://www.chainreactioncycles.com/sk/en/michelin-power-all-season-road-bike-tyre/rp-prod146138
PS: Ešte mi nikto neodpovedal na otázku, ako to majú profi cyklisti?! Či majú vpredu napr. 23 a vzadu 25...Som pozeral, čo mám Kellys 50 a vpredu, by bola 25 asi na hrane! Vzadu je miesta na 25 dosť! Inak som meral šublerou priemer plášťa a bol asi 24,15-20mm. (inak tam mám 23)
Continental Grand Prix 5000 650x25B (25 mm) plášť, kevlar
69,99 €
MOC 77,99 €Ak pojdes do galusiek tak urcite na karbonovych kolesach. Ako pise kolega vyssie, je to pohodlnejsie ako hlinikove kolesa s plastami.
..
Osobne jazdím všetky typy, 25mm plášte, 25mm galusky aj 25mm bezduše.
Na tréning -> bezduše
Na zimák ->plášte (lacné, neni ľúto)
Na preteky -> galusky (pocitovo najrýchlejšie, no pri tréningu nevidim dôvod)