ja som si hlavne ujasnil ktore sporty chcem robit - lebo to lezie do penazi ked je toho vela a clovek to potom aj tak vsetko nestiha. hlavne nieco koli comu nemusim cestovat - lebo to je dohadovanie sa s ludmi, prosenie aby niekto vobec siel .... a vacsinou su to len vikendove zalezitosti. tak som skoncil pri biku, turistike a bezkach. ( v piatok som stihol po praci bezky, v sobotu som sa brodil po kolena na turistike a v nedelu si vychutnal odhrnutu cestu na biku)
tiez som v zime nejazdil na biku - ale nebavilo ma na jar od nuly nahanat kondicku. tak som zacal aj v zime - a je to parada lebo je ine a aj trasy co ta uz po lete nebavia su zrazu o niecom inom a znova bavia.
Velka skoda je ze neboardujem hlavne z dovodu ze v tych topankach sa da slapat a dosku niest kdekolvek no pri lyziach treba riesit kam odlozit lyziarky. Su tvrde nespratne a tazke s lyzami by sa to dalo vyriesit tak ze kupit tie male ***** a teleskooicke palice no tie lyziarky su sakra problem
Aj to som pozeral ale vobec sa tomu nerozumiem a ked pozeram na tie ceny tak mam zavrat, urcite sa da aj niekde po bazaroch pohladat no je to tazke ked clovek nevie co vlastne hlada
Treba do snehu urobit obrovskeho fuckera, nafotit dronom a to im potom poslat na posudenie.
Urcite, treba zverejnovat fotky priehrady zo vzduchu aby to potom terorista lepsie trafil lietadlom, fakt IQ 0 a este aj porusenie zakona. Nabuduce nech ide pofotit jadrovu elektraren.
Som presvedčený, že nie som jediný, kto si myslí, že celý ten cirkus so zákonom ohľadov dronov vznikol najmä preto, že Hranolovi vadilo, že sa mu novinári chodili pozerať do Bašternákovho bytu cez okno.
Urcite, treba zverejnovat fotky priehrady zo vzduchu aby to potom terorista lepsie trafil lietadlom, fakt IQ 0 a este aj porusenie zakona. Nabuduce nech ide pofotit jadrovu elektraren.
Teroristi celého sveta sledujú toto fórum a sú bytostne odkázaní na fotky z neho pre výber cieľov a plánovanie útokov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tiez som v zime nejazdil na biku - ale nebavilo ma na jar od nuly nahanat kondicku. tak som zacal aj v zime - a je to parada lebo je ine a aj trasy co ta uz po lete nebavia su zrazu o niecom inom a znova bavia.
Amen.
Som na tom presne tak isto. ?
Tak jedine skialpy
Si prilis precitliveny. Alebo paranoidny?
Teroristi celého sveta sledujú toto fórum a sú bytostne odkázaní na fotky z neho pre výber cieľov a plánovanie útokov.
Sieťová zásuvka bez USB konektora 😆