tether=scam=podla vyjadreni na btcfore
ono ked stoji poriadny vyvojar C++ koder za mincou,vzdy to ma obrovsky potencial a hlavne,ked ten vyvojar vie aj co robi a ked si najme dalsich 2-3,tak amen tma:
takze marecej ak si borlandak,tak by si sa mohol zapojit do novej koncepcie segwitu na BBP a STRATIS ... Robert hlada par ludi,co by mu s tym pomohli implementovat BBP do STRATIS chain blocku a spojit obe mince: podotykam,ze market cap STRATISU je cez 700M $
marecej stale si myslim,ze tito chlapci su z inych galaxi,ked s nimi niekedy kecnem ohladne odbornych veci apod.. crymo99 ale zbytocne dristy tu pises,ze ..... hovno do toho vidis a iba si si nieco niekde precital a nechapes podstatu ICO ... kazdy start-up je zaciatkom velkych boomov v zivote: takto sa zrodilo vela napadov,ktore pouzivame v beznom zivote dodnes
treba v tom vsetkom hladat aj pozitiva .. napr. okamzite platby v BANKACH: ak to sposobil btc,tak za mna
canopus hovno do toho vidim.... ja to vidim realisticky. Tym, ze si kupis nejaky token tak nemas pravo na nic, ten token je bezcenny. To neni ako ked si kupis akciu nejakej firmy, kde sa stavas spoluvlastnikom a podielas sa na zisku.
Povedz mi ako nechapem podstatu ? Ty si uplne v nejake iluzii. Pis mi tu ako o tomu nechapem.
Ako moze mat IOTA valuaciu 9Miliard dolarov ? Nefungujuci produkt, vsetko iba HYPE. Na pripovnanie, taka firma AMD ma trhovu hodnotu 9.5 Miliard dolarov. Je tu od roku 1969 ma skoro 10000 zamestancov, vyrabaju procesory, graficke karty a ja neviem co este.
no ved kto by tym uz platil, je to cista spekulacia
a aby to bolo dokonale, je to cele len o tom ako nejaka burza vypocita cislo co je akoze cena... keby to pocitala tak ze zakazdym kusok prihodi nad, tak sa stavim s hocikym ze to bude rast az do nebies. ak by zakzdym kus znizila tak by ste videli tu paniku co by nastala
ale celkovo ci je bitcoin 50$ abo 10000$ je jedno lebo vacsina ludi sleduje len ci stupa klesa, percentualne zarobia rovnako
No uvidime ako to skonci, Internet zacinal ako vojenska siet (DARPA) a nanestastie tento atribut sa nezmenil, preco asi gro komunikacie tecie cez NYC, ake to boli casy ked bitcoin bol zasielany ako reklama zdarma
Dziiizs, kazda bublina rastie az kym nepraskne. Rastie cela ekonomika uz roky, takmer vsetky indexy trhaju rekordy, ludia uz nemaju kam davat volne prachy tak rastu aj kryptobubliny.
Ale v momente, ako sa zacnu triast trhy, pojdu krypto strmo dole.
Pretoze momentalne do nich prachy stale pritekaju, ale potom si kazdy jojo bude chciet tie love aj vybrat...
Ako spekulacia ok, aj bambusove ponozky a kosmodisky zarabali...
Pyramidálne hry a ich zamaskované odnože považujem za zlo, obchod s derivátmi, špekulatívne finančné produkty, forexy, obchod s akciami, kedy namiesto klasického výnosu z fungujúcej firmy chcú špekulanti zarábať na tom, že sa rozkýve cena akcií samotných. Tento typ biznisu má hlboko kriminálne jadro, keďže nie je postavený na produkcii, ale výhradne na špekulácii. Fakt, že centrálne banky **********i --> štátne meny, napomohol myšlienke, že si ľudia vytvorili alternatívne platidlo, čo bola pôvodná myšlienka bitcoinu. Ale aj ten nápad odpochodoval do <> vďaka špekulantom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ono ked stoji poriadny vyvojar C++ koder za mincou,vzdy to ma obrovsky potencial a hlavne,ked ten vyvojar vie aj co robi a ked si najme dalsich 2-3,tak amen tma:
takze marecej ak si borlandak,tak by si sa mohol zapojit do novej koncepcie segwitu na BBP a STRATIS ... Robert hlada par ludi,co by mu s tym pomohli implementovat BBP do STRATIS chain blocku a spojit obe mince: podotykam,ze market cap STRATISU je cez 700M $
CRYMO pise
crymo99 ale zbytocne dristy tu pises,ze ..... hovno do toho vidis a iba si si nieco niekde precital a nechapes podstatu ICO ... kazdy start-up je zaciatkom velkych boomov v zivote: takto sa zrodilo vela napadov,ktore pouzivame v beznom zivote dodnes
treba v tom vsetkom hladat aj pozitiva .. napr. okamzite platby v BANKACH: ak to sposobil btc,tak za mna
Povedz mi ako nechapem podstatu ? Ty si uplne v nejake iluzii. Pis mi tu ako o tomu nechapem.
Ako moze mat IOTA valuaciu 9Miliard dolarov ? Nefungujuci produkt, vsetko iba HYPE. Na pripovnanie, taka firma AMD ma trhovu hodnotu 9.5 Miliard dolarov. Je tu od roku 1969 ma skoro 10000 zamestancov, vyrabaju procesory, graficke karty a ja neviem co este.
Vidis ten rozdiel ? Ak nie, tak si hlupak.
https://np.reddit.com/r/Buttcoin/comments/7hqrrl/the_definitive_guide_to_investing_in_altcoins/
a napis co si o tom myslis
a aby to bolo dokonale, je to cele len o tom ako nejaka burza vypocita cislo co je akoze cena... keby to pocitala tak ze zakazdym kusok prihodi nad, tak sa stavim s hocikym ze to bude rast az do nebies. ak by zakzdym kus znizila tak by ste videli tu paniku co by nastala
ale celkovo ci je bitcoin 50$ abo 10000$ je jedno lebo vacsina ludi sleduje len ci stupa klesa, percentualne zarobia rovnako
dajme tomu este chvilu a snad pokori aj cenu Dow Jones
https://blockchain.info/address/1EnJHhq8Jq8vDuZA5ahVh6H4t6jh1mB4rq
niekto tu tusim spominal ze preco sa zaoberame takouto naprd mincou
Ale v momente, ako sa zacnu triast trhy, pojdu krypto strmo dole.
Pretoze momentalne do nich prachy stale pritekaju, ale potom si kazdy jojo bude chciet tie love aj vybrat...
Ako spekulacia ok, aj bambusove ponozky a kosmodisky zarabali...