tak ako pri obuvani lyzi - naprv oklepat, potom zacvaknut. este by som dodal za vacsinou este skusim po prvon zacvaknuti aj vypnut cito ide normalne lahko - aby ma to potom neprekvapilo.
Ak ide o to co som pisal ja,tak to asi nikto nepochopil.Islo mi o to,ze ak su take podmienky,ze davam nohu z pedalu tak casto,ze ani nestihnem nacvaknut a uz musim dat nohu zas dole,tak preto jazdim v zime platformy.
S tym voskom je to dobry napad.Fungovalo by to aj na blato?
Ono ani nejde o to ze treba niekedy casto vycvaknut a nato hned zacvaknut, napr. pri balance ked podsmikne kolo vtedy sa ti ani nestihne natlacit sneh do kufru ale skor o to ze ked treba prejist nieco peso tak sa zvykne na kufor nalepit sneh a niekedy je doslova nemozne koli tomu zacvaknut, a prave od kedy som zacal voskovat tak je to podstatne lepsie, ked sa aj nalepi tak odleti podstatne jednoduchsie, a na blato neviem, treba vyskusat
Ak jazdis v takom terene kde treba casto nohu vypinat tak je urcite lepsie pouzit platformy.
Keby som po kazdom miesani mal hentak krkolomne pchat lyzicu / varechu pod gumicku a este s rizikom, ze ten plastovy klip ustreli alebo zacne mäknut / dymit od tepla, tak by som to nepovazoval za vychytavku, ale za komplikaciu.
To som dakde čítal český článok, tiež to niekto po domácky testoval. Ináč ten výrobca je ešte z roku 2012 ( stačí v googli vyhľadať "soľ na muchy" resp. "sul na mouchy").
a koľko takých vychytávok treba mať na nedelný obed? lebo mne toto nepríde ako vychytávka ale ako zavadzátko, aneb ďalšia pixovina do domu..
nehovoriac o tom že tá lyžica by pri trochu krivom položení drbla (keďže po to Učko nedočiahne)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
S tym voskom je to dobry napad.Fungovalo by to aj na blato?
Ak jazdis v takom terene kde treba casto nohu vypinat tak je urcite lepsie pouzit platformy.
Vychytavka na varenie je toto:
keby to bolo menšie na niektoré letné výjazdy by sa to hodilo
a koľko takých vychytávok treba mať na nedelný obed? lebo mne toto nepríde ako vychytávka ale ako zavadzátko, aneb ďalšia pixovina do domu..
nehovoriac o tom že tá lyžica by pri trochu krivom položení drbla (keďže po to Učko nedočiahne)
keby to bolo menšie na niektoré letné výjazdy by sa to hodilo
Díky za tip. Práve som objednal z amazom.de.
U nás sa to bude veľmi hodiť a toto bude jediná zbraň ktorú bude mať povolenú aj malý Turbíček.