Kedze ja regeneraciu povazujem za najefektivnejsi trening za podmienky,ze nasleduje po narocnom tren.dni,za mna dnes absolutne bez biku.
Kludne sem davajte akekolvek treningove aktivity,kt.podla Vas vedu k zlepseniu cyklistickej formy.
mám na teba aj reagovať č treba počkať až to tu 20x zedituješ? jasné že keď nevieš čítať s porozumením a pomiešaš jablká s hruškami a vložíš mi do úst veci čo som vôbec nenapísal, tak potom môžeš perliť tie tvoje ázijské bludy... prosím už na mňa nereaguj a neber si ma do huby.. týmto príspevkom ja s tvojou osobou končím.
Vieš komu rozprávaj. Dakde tam už machlíš v skicári, ... Si sa tam pomýlil. Som ti slová nevložil do úst, ale do huby. Vieš. Zeby bola trocha objektivita. Dodržaná. A aby bola tá objektivita väčšia, žiadne slová som ti nevložil ani do úst, ani do huby. Zas nemá ani hlavu ani pätu - čo píšeš.
ja osobne poznám kopec ludí čo má výkonnosť okolo tých 5 a majú aj rodiny, chodia na 3 smeny do práce atd... nepríde mi to nejaká super nedosiahnuteľná hranica, na ktorú potrebuješ talent a etc... skôr je to taký bežný štandard, ktorý dosiahneš ak si tomu ochotný venovať isté penzum času a cyklistika je zrovna jeden z tých mála športov kde ten čas nijak moc neodrbeš... hlavne ak chceš jazdiť aj niečo dlhšie. jasné, je kopec takých, čo tomu tiež venujú rovnaký čas a výkonnosť neprichádza ale čo to tak pozorujem, to sú väčšinou také typy čo nevedia ísť cez komfortnú zónu... čiže kopce sú strašiak a pod.. nedajbože ísť sólo jazdu, keď fúka nejdem... a potom len vyplakávajú... dáš im nejakú radu, aj tak si idú svoje. na preteky nejdem , lebo na to nemám, pritom pretek = najlepší tréning, lebo tú komfortnú zónu prekročíš ľahšie.. a často
Na toto nereagovať ? Sa nedá. Zakazovať môžeš tak svojej brigádničke. Na druhú časť. Od ,,nepríde mi to nejaká ... Totálne nezmysly. Vraj ,,čo to tak pozorujem ...,, To ako pozoruješ ? Máš z hora fyzicky viac dané ako ostatní - preto nemáš šajny ako musia niektorí roky makať, tisíce hodín - objemovej, intervalovej, ... prípravy aby sa dostali na 4 W/kg. Natrénujú x - krát viac hodín, s väčším úsilím ako ty. bikerhikermirec, ... so 4 W/kg nevedia prekročiť komfortnú zónu ? Netrénujú vo vetre, zime, daždi ? Nemá hlavu ani pätu. ,,nepríde mi,, ,,bežný štandard,,. Col sem col tam.
Bez hlavy a päty. Ten človek dané hodnoty reálne nikdy nemal. Boli to len vypočítané. Nereálne hodnoty. Z 20 minútového testu do kopca, 30 minútovej časovky na rovine. Ale kludne píš dalej. Bez hlavy a päty. Len nech to tu žije.
Ja neposudzujem grafy, ale realne jazdenie .. vsak dojdi na tie preteky, o ktorych sa tak vyjadrujes , porovname potom, ako si dopadol Zacinam mat pocit, ze liga, ktoru jazdis tam, kde jazdis, by sa mala problem presadit na hradzi v BA
Ja neposudzujem grafy, ale realne jazdenie .. vsak dojdi na tie preteky, o ktorych sa tak vyjadrujes , porovname potom, ako si dopadol Zacinam mat pocit, ze liga, ktoru jazdis tam, kde jazdis, by sa mala problem presadit na hradzi v BA
Ja zas začínam mat pocit, že už by si konečne mohol prestat. Pocit.
príspevok o tom ako je priemerka ukazovateľ s veľmi malým významom...
minulý týždeň pekné teplé počasie so silným vetrom do chrbta / dnešná teplota slabo nad nulou a silný vietor do ksichtu
segment 3km 5% hrubozrnný asfalt
Ito možno keby si si predom kukol čo to je za liga,kto tam jazdí a ako sa tam jazdí, netrepol by si taký blud s tou hrádzou. Niečo bolo spojené aj s MRC a bolo to zhruba vyrovnané, tak netreba hneď zhadzovať výkon ľudí , ktorí si myslím idú viac než slušne. Aj keď to sú len dedinské preteky ,také isté ako napr. na západnom Slovensku?
Ale ved Ito - ve hrádzové, ... príspevky majú predsa podla asperitasa hlavu a pätu. Podobne ako jeho. Bludy. Má daleko k tomu on aj každý kto tu prispieva vrátane mna, ... aby objektívne rozhodol o každom príspevku, či má hlavu a pätu. Môže mat cyklistickú výkonnost akú chce. Aj niektoré jeho príspevky budú bez hlavy a päty. Ako jedného z posledných ,,objektívnych,, mohykánov fóra.
No dobre. Presvedčil si ma. Si dokonalý. Posledný mohykán. Ito sa neráta. Si sám. Ak si ale náhodou s daným resultátom spokojný, možeš naň rýchlo zabudnút. Táto časť príspevku totiž nemá ... Vitaj vo virtuálnom ...
Ale späť trocha k téme. Ito. Naše ,,preteky,, sú ozaj také ako vaše ,,preteky,,. Co sa týka výkonnostnej úrovne napr. MRC. Tí čo skončia celkovo na bedni u nás sú na bedni aj vo vašich pretekoch - občas ich jazdia. A myslíš, že fúka len na hrádzi ? Ti garantujem, že v tomto preteku by si sa nenudil. V mierne zvlnenom profile a silnom, občas aj bočnom vetre som odletel /v 54 rokoch/ až v cieľovom stúpaní /3,7 km 7 %/ - čo nie každému sa podarilo. Nemám až také objemy /len ,,trocha,, menšie/ najazdené. Samozrejme, ak ideš 14 pretekov, nie každý ti vyjde. Technické problémy, zdravotné /seknuté kríže, .../, rodina, deti, aký týždeň v robote,...
Ito možno keby si si predom kukol čo to je za liga,kto tam jazdí a ako sa tam jazdí, netrepol by si taký blud s tou hrádzou. Niečo bolo spojené aj s MRC a bolo to zhruba vyrovnané, tak netreba hneď zhadzovať výkon ľudí , ktorí si myslím idú viac než slušne. Aj keď to sú len dedinské preteky ,také isté ako napr. na západnom Slovensku?
trochu nadhľad, vzhľadom na smajlíka to myslel ako joke... zaujímavé že ti nevadí tento výrok "Co tu porovnávate akési turistické výjazdy v suchej" keď niekto, čo ešte pred rokom skalopevne veril na strava watty, nazve slovenský pohár elite turistické výjazdy... tým nechcem povedať, že úroveň je tam nejaká svetová, ale to je hlavne organizáciou... čo je ale takmer jasné že nikto z nás by to tam nevyhral a problém by mal aj s prvou 10...
radšej tu napíš, ak vieš, že d. kozel od vás, čo má tiež veľmi slušnú výkonnosť, aké má zázemie... ja ho nepoznám ale predpokladám že asi pracuje a má aj rodinu..
Oproti výkonnosti 5 W/kg, čo si napísal že je štandard pretekára pracujúceho na 3 smeny, s rodinou, ... je to turistika. V slovenskom pohári máš cyklistov s výkonnosťou do 4,5 s výnimkou najlepších duklákov. Ešte stále nevieš posúdiť výkonnosť tých, s ktorými jazdíš ? Pletky, osobné údaje ta zaujímajú. Toto nie je ľabdáreň ale trocha iná téma. Štandard pretekára pracujúceho na smeny, ... s objemovým aj intervalovým tréningom je 4. Hodinový výkon 290 W pri váhe 72 kilo. Trocha rozdiel.
Edo tu v tejto téme som sa ocitol len náhodou😁 Grafy ani tabuľky neriešim a do merania výkonu zatiaľ nepokladám za potrebné investovať. Je to len záľuba a rodina je vždy na prvom mieste. Keď sa bude zvyšovať , tak možno potom😁
Áno Dušan má aj prácu aj rodinu , ale takých je tu dosť. Nemyslel som tým len jeho😁
A ani seba som neobhajoval ,keďže oni sú výkonovo niekde inde ako ja😁
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na toto nereagovať ? Sa nedá. Zakazovať môžeš tak svojej brigádničke. Na druhú časť. Od ,,nepríde mi to nejaká ... Totálne nezmysly. Vraj ,,čo to tak pozorujem ...,, To ako pozoruješ ? Máš z hora fyzicky viac dané ako ostatní - preto nemáš šajny ako musia niektorí roky makať, tisíce hodín - objemovej, intervalovej, ... prípravy aby sa dostali na 4 W/kg. Natrénujú x - krát viac hodín, s väčším úsilím ako ty. bikerhikermirec, ... so 4 W/kg nevedia prekročiť komfortnú zónu ? Netrénujú vo vetre, zime, daždi ? Nemá hlavu ani pätu. ,,nepríde mi,, ,,bežný štandard,,. Col sem col tam.
Ja neposudzujem grafy, ale realne jazdenie
Ja zas začínam mat pocit, že už by si konečne mohol prestat. Pocit.
minulý týždeň pekné teplé počasie so silným vetrom do chrbta / dnešná teplota slabo nad nulou a silný vietor do ksichtu
segment 3km 5% hrubozrnný asfalt
Ale späť trocha k téme. Ito. Naše ,,preteky,, sú ozaj také ako vaše ,,preteky,,. Co sa týka výkonnostnej úrovne napr. MRC. Tí čo skončia celkovo na bedni u nás sú na bedni aj vo vašich pretekoch - občas ich jazdia. A myslíš, že fúka len na hrádzi ? Ti garantujem, že v tomto preteku by si sa nenudil. V mierne zvlnenom profile a silnom, občas aj bočnom vetre som odletel /v 54 rokoch/ až v cieľovom stúpaní /3,7 km 7 %/ - čo nie každému sa podarilo. Nemám až také objemy /len ,,trocha,, menšie/ najazdené. Samozrejme, ak ideš 14 pretekov, nie každý ti vyjde. Technické problémy, zdravotné /seknuté kríže, .../, rodina, deti, aký týždeň v robote,...
trochu nadhľad, vzhľadom na smajlíka to myslel ako joke... zaujímavé že ti nevadí tento výrok "Co tu porovnávate akési turistické výjazdy v suchej" keď niekto, čo ešte pred rokom skalopevne veril na strava watty, nazve slovenský pohár elite turistické výjazdy... tým nechcem povedať, že úroveň je tam nejaká svetová, ale to je hlavne organizáciou... čo je ale takmer jasné že nikto z nás by to tam nevyhral a problém by mal aj s prvou 10...
radšej tu napíš, ak vieš, že d. kozel od vás, čo má tiež veľmi slušnú výkonnosť, aké má zázemie... ja ho nepoznám ale predpokladám že asi pracuje a má aj rodinu..
Áno Dušan má aj prácu aj rodinu , ale takých je tu dosť. Nemyslel som tým len jeho😁
A ani seba som neobhajoval ,keďže oni sú výkonovo niekde inde ako ja😁