Kedze ja regeneraciu povazujem za najefektivnejsi trening za podmienky,ze nasleduje po narocnom tren.dni,za mna dnes absolutne bez biku.
Kludne sem davajte akekolvek treningove aktivity,kt.podla Vas vedu k zlepseniu cyklistickej formy.
Najlepší ti na brtku v oresanoch drbnu 600w a keď nemáš výkon, môžeš sa sám drbkat vo vetre a priemerka 43 tiež niečo hovorí
sorry ale nemáš o pretekoch ani šajn a nie si schopný si ani to čo vidíš v TV premietnuť do reality...
som tie preteky 2 alebo 3 krát absolvoval, tam je toľko ľudí, že hneď po štarte sa to natiahne ako had a keď je čelo na nejakom brdku, tak ty si ešte za dvoma zákrutami a stále si súčasťou balíka, potom tam fúkne a je to roztrhané na sračky... takže je ti úplne jedno koľko W do nejakého brdka pôjdeš... potom ostaneš v skupine o pár ľudí kde nefunguje takmer žiadna spolupráca a buď dostaneš limit a stiahnu ťa rozhodci alebo to vzdáš dobrovolne...
PetoPeto21 čo bude performance predictorom tu? https://www.youtube.com/watch?v=thIXFL2m1kY cipo zo srandy, nevieš z toho vytiahnuť 1 h interval s najlepším normalizovaným výkonom? lebo celkom poučné čísla pre bigotných testerov...
ja osobne poznám kopec ludí čo má výkonnosť okolo tých 5 a majú aj rodiny, chodia na 3 smeny do práce atd... nepríde mi to nejaká super nedosiahnuteľná hranica, na ktorú potrebuješ talent a etc... skôr je to taký bežný štandard, ktorý dosiahneš ak si tomu ochotný venovať isté penzum času a cyklistika je zrovna jeden z tých mála športov kde ten čas nijak moc neodrbeš... hlavne ak chceš jazdiť aj niečo dlhšie. jasné, je kopec takých, čo tomu tiež venujú rovnaký čas a výkonnosť neprichádza ale čo to tak pozorujem, to sú väčšinou také typy čo nevedia ísť cez komfortnú zónu... čiže kopce sú strašiak a pod.. nedajbože ísť sólo jazdu, keď fúka nejdem... a potom len vyplakávajú... dáš im nejakú radu, aj tak si idú svoje. na preteky nejdem , lebo na to nemám, pritom pretek = najlepší tréning, lebo tú komfortnú zónu prekročíš ľahšie.. a často
Takže napríklad tieto bludy čo si teraz napísal - poznám kopec ľudí s 5 W/kg + na tri smeny do roboty + starost odeti, ... - to má podla teba hlavu a pätu. Vitaj v čakárni - u pána doktora.
zrovna na tom okruhu v suchej potrebuješ skôr veľa skúseností ako suchú výkonnosť, tam si raz zle pozične na vetre a v tom veľkom balíku ti to újde tak, že aj s 5,5 budeš mať problém sa dotiahnuť
Další nezmysel. Bez hlavy a päty. MVDP s 5,5 by mal problém sa dotiahnut v nejakom preteku 7 kategórie. Sám by dal celý pretek o štvrt hodiny lepšie ako celý balík.
Aký balík ? Výjazd skupiny cykloturistov. S číslami do 4,4 W/kg. 300 wattov hodinový výkon pri váhe 68 kilo. Si vieš aspoň v sne predstaviť 5,5 ? Bez hlavy a päty.
PetoPeto21: pozri, kludne mozes mat zdravotny problem, aj vazny bez viditelnych stop. Sam na sebe viem, ked mi poistku vybilo len to, ze som sa hodinu povozil po hradzi s priemernym vykonom tak 80w /bez predoslych tazkych vyjazdov/ a to mi lekari tvrdili, ze mi nic nie je a mam perfektnu kondiciu . Takze tam by som zacal... ale dolezite je postoj k tomu, co chces dosiahnut a nejazdit s dupacmi , ktori ta znicia
ivan: uz si sa zamotal v tom co pises .. inak by si ale mal pocuvat, co pise clovek , ktory tie hodnoty aj realne mava. Ked teda schudne
niekedy si tu cistu rovinu vyskusaj. nahodne cisla od nahodnych ucastnikov z tohoto roku.
alebo teda suche fakty - sucha nad parnou 670 vyskovych na 5x 22km okruhoch teda +- 268 vyskovych na 2 okruhoch co je dlzka utpcka ktore ma zhruba 300 vyskovych na 42km.
alebo inak obidve su v principe porovnatelna rovina.
Ito: Zdravím to nebude, skrátka ťažká robota a na šport už nedostávajú sily... Môžem mať ľahšiu prácu, ale zas menej prachov za ňu... A prachy su prachy...
PetoPeto21: pozri, kludne mozes mat zdravotny problem, aj vazny bez viditelnych stop. Sam na sebe viem, ked mi poistku vybilo len to, ze som sa hodinu povozil po hradzi s priemernym vykonom tak 80w /bez predoslych tazkych vyjazdov/ a to mi lekari tvrdili, ze mi nic nie je a mam perfektnu kondiciu . Takze tam by som zacal... ale dolezite je postoj k tomu, co chces dosiahnut a nejazdit s dupacmi , ktori ta znicia
ivan: uz si sa zamotal v tom co pises .. inak by si ale mal pocuvat, co pise clovek , ktory tie hodnoty aj realne mava. Ked teda schudne
Bez hlavy a päty. Ten človek dané hodnoty reálne nikdy nemal. Boli to len vypočítané. Nereálne hodnoty. Z 20 minútového testu do kopca, 30 minútovej časovky na rovine. Ale kludne píš dalej. Bez hlavy a päty. Len nech to tu žije.
ja len aby tu neboli čisté fake news z ázie , tak v tej suchej sa jazdí slovenský pohár, čo je najvyššia slovenská liga a zúčastňujú sa jej aj zahraniční profi pretekári vrátane tých našich... kedysi sa tam deň pred hromaďákom jazdila aj časovka.. zvláštne že ten čo ju suverénne vyhral, teda mal najväčšie w/kg na druhý deň v hromadáku prepadol..
Profi pretekári sú aj Dukla. Niektorí z nich s výkonnosťou na úrovni top hobíkov - 4,4 W/kg. Nerozprávaj bludy, že tých kopec tvojich známych s údajným hodinovým výkonom 5 by malo problém udržať sa v balíku v slovenskom pohári. 5 W/kg hodinový výkon nemajú ani najlepší dukláci. Canecký 4,9. Chceš povedat, že napr. on by prepadol v hromadáku v slovenskom pohári v suchej ? Trepeš dve na tri. Kde poznáš kopec ľudí pracujúcich na tri smeny s výkonnostou 5 W/kg. Asi si si okrem výkonnosti pomýlil aj trojsmennú robotu hobíka s trojfázovým tréningom profíka. ... news z ázie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
sorry ale nemáš o pretekoch ani šajn a nie si schopný si ani to čo vidíš v TV premietnuť do reality...
som tie preteky 2 alebo 3 krát absolvoval, tam je toľko ľudí, že hneď po štarte sa to natiahne ako had a keď je čelo na nejakom brdku, tak ty si ešte za dvoma zákrutami a stále si súčasťou balíka, potom tam fúkne a je to roztrhané na sračky... takže je ti úplne jedno koľko W do nejakého brdka pôjdeš... potom ostaneš v skupine o pár ľudí kde nefunguje takmer žiadna spolupráca a buď dostaneš limit a stiahnu ťa rozhodci alebo to vzdáš dobrovolne...
https://www.youtube.com/watch?v=thIXFL2m1kY
cipo zo srandy, nevieš z toho vytiahnuť 1 h interval s najlepším normalizovaným výkonom? lebo celkom poučné čísla pre bigotných testerov...
Takže napríklad tieto bludy čo si teraz napísal - poznám kopec ľudí s 5 W/kg + na tri smeny do roboty + starost odeti, ... - to má podla teba hlavu a pätu. Vitaj v čakárni - u pána doktora.
nic nehovoriace cislo. UTPcko ma taky isty v mensom baliku a na tento priemer mi stacilo 3.7w/kg...
Další nezmysel. Bez hlavy a päty. MVDP s 5,5 by mal problém sa dotiahnut v nejakom preteku 7 kategórie. Sám by dal celý pretek o štvrt hodiny lepšie ako celý balík.
To je čistá rovina
stax: no, a mas to
ivan: uz si sa zamotal v tom co pises
niekedy si tu cistu rovinu vyskusaj. nahodne cisla od nahodnych ucastnikov z tohoto roku.
alebo teda suche fakty - sucha nad parnou 670 vyskovych na 5x 22km okruhoch teda +- 268 vyskovych na 2 okruhoch co je dlzka utpcka ktore ma zhruba 300 vyskovych na 42km.
alebo inak obidve su v principe porovnatelna rovina.
Ito: Zdravím to nebude, skrátka ťažká robota a na šport už nedostávajú sily... Môžem mať ľahšiu prácu, ale zas menej prachov za ňu... A prachy su prachy...
ivan: uz si sa zamotal v tom co pises
Bez hlavy a päty. Ten človek dané hodnoty reálne nikdy nemal. Boli to len vypočítané. Nereálne hodnoty. Z 20 minútového testu do kopca, 30 minútovej časovky na rovine. Ale kludne píš dalej. Bez hlavy a päty. Len nech to tu žije.