Kedze ja regeneraciu povazujem za najefektivnejsi trening za podmienky,ze nasleduje po narocnom tren.dni,za mna dnes absolutne bez biku.
Kludne sem davajte akekolvek treningove aktivity,kt.podla Vas vedu k zlepseniu cyklistickej formy.
1-1,5 minuty ... na viac som dnes nemal . Predvčerom fatbikom na Zamkovskeho chatu už po tme 👻, včera bežky na Štrbskom plese 1,5 hod. no a dnes zbytok energie som investoval do trenažéra . Pri 156 hr. som sa cítil ako niekedy pri maxime / 172 hr./ . Ale veď nevadí stačilo
Ramon: ja včera, keď som vysadal na stacík, tak som ešte cítil stehná, že to nie je úplne ono, ale už som zistil, že niekedy kedˇsa nohy rozcvičia a rozbehnú, tak to ide, niekedy, keď dám voľno alebo som dobre oddýchnutý, tak mám opačný pocit
Dnes krasne pocasie, testoval som fizik arione ktore konecne prislo. Zo zaciatku divne pocity zo sedenia potom lepsie uvidime dalej. Kus som sa varil, budem potrebovat lepsie oblecko na taketo pocasie :-/
Tak to sme mali "podobne chute" dnes odbehnutych 11,3 km za 58:40 min, pri priemernom tepe 146, https://www.strava.com/activities/1326490249, zajtra ma caka hodinka na trenazeri
Mna udivuje, ako jeden zdroj pise, ze tempo sa ma trénovať tesne pod anp a druhý zas vyslovene zakazuje trénovať tesne pod anp...
A keby si skúsil, že tempo je 70-80% max TF, niekde som videl, že až k 85% max TF? Namixuj si to a keď to občas hodíš nad tých 80% nič tým brutálne nepokazíš. Teraz vieš aj odhad svojho ANP, takže si to môžeš naladiť.
Predvčerom som kúpil - v Prešove - v star bike - 449 E - stages Ultegra. Nemá niekto skúsenosť s kalibrovaním - je rozdiel kalibrovať pri 20 stupňoch a 0 stupňoch ?
Paráda, konečne budú mať tvoje analýzy podložené čísla, inak sám som zvedavý ako a či ťa strava klamala ohladom tvojho FTP, tak nech sa ti koleno čo najskôr uzdraví
Ak chceš mať presné dáta ideálne kalibrovat po 10-15 min jazdy kedy už má prístroj teplotu okolia. V podstate mu nastavíš pri akej teplote má 0 W a ďalej by si už mal zmenu teploty kompenzovať sám aj keď neviem ako presne to má porieseny Stages.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dnes som po mesiaci oprasil bicykel
A keby si skúsil, že tempo je 70-80% max TF, niekde som videl, že až k 85% max TF? Namixuj si to a keď to občas hodíš nad tých 80% nič tým brutálne nepokazíš. Teraz vieš aj odhad svojho ANP, takže si to môžeš naladiť.