nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Povedz to panom zo Santa Cruz.
Viem - ako už vyššie napísal Luki *Biznis* takže časom
ano to urcite pride. Ale uz som tu raz o tom pisal, ze take lahke pretlacit to cez profikov vobec mat nebudu, pretoze ti su celozivotne a celokarierne zvyknuti na 28". To nie je uz len o zmene nejakych brzd, to je ovela zasadnejsia zmena. Budu ju musiet pretlacat nejak inak.
--uz normalne vidim, jak to poniektori tlacite aj tu. Nastastie vas nikto neberie vazne.
Takze by nam kludne stacila napr max XT sada z pred 10 rokov, ved este aj dnes funguje a radi dobre... no nie?
Netreba tie novinky brat vzdy len ako utok na vase penazenky, ved nikto vas nenuti nic kupovat... ale aj tak si raz kazdy z nas casom spravime radost niecim novym... lebo nas to bavi a sme zvedavi...
lebo XCčkari nejazdili všetci na 26"
kimlo asi to myslel tak, že už viac ako 10 rokov výrobcovia vedeli že:
-kotúčovky brzdia lepšie ako ráfikové.
-väčšie koleso je rýchlejšie (pri cesťákoch ešte vyčkávajú)
...
Ja vobec neviem o co vam vsetkym ide? To vazne chcete nastupovat na kazdy novy chory trend a davat za to tazke prachy? Nj, uz sa tesim jak budu horske blchy ako Quintana ci Rujano jazdit na 30" kolesach. Budem sa za brucho popadat ked to budem v telke vidiet. Chudaci profici, ked budu do takehoto niecoho zhora dotlaceni, len preto aby plebs nakupoval stale nove a nove veci
Nasrat!
Nairo bude vypadať rovnako ako iní štupli či ženy v XC na S-kovom ráme s 29"