astro presne tak Ramon1 ja dám
Dneska ozaj len taká motanica po najbližšom okolí lebo blata po nočnom daždi ešte viac ako včera
DST: 23,03 km
TIME: 1:27 min.
AVG: 15,82 km/h
MAX: 39,98 km/h
UP: 319 m
TEMP: 7,1°C a slnko nebolo vidieť
no bol som pozriet jednym ockom do lesa - mam pocit ze to blato sa uz topi ako sneh, taky blato-odmak siel som ale radsej po strku + asfalt. aj tak som sa zasral - uz to neumyvam. a vyzeralo to na naznak inverzie - zeby cez vikend? zrovna im zdochla kamera na Inovci
pripojim sa - posledna jazda tohto roku ( zajtra turistika ) - celkom dobry bonbonik na zaver - povymetal som okolie, minimum asfaltu - jeden chodnik som siel dokonca prvy krat v tomto roku - nakoniec 48km, 1200m vyskovych. nezamrzlo to uplne - pod snehom blato, kde nebol sneh tak doobeda stuhnute, poobede uz mokre. vcera by to bolo rovno na ponorku
ak myslis ten kde su stromy na husto tak to ano - od Trebichavskeho sedla zelena znacka do Podluzian (treba ist v tomto smere) - je to technicke pomalsie jazdenie pod Vysoku - potom krasny rychly singel az po role.
raz som sa ocitol na Trebichovaskom sedle, v smere s Trebichavy po zelenej to je celkom krute potom sme isli po modrej po s. Mely, bolo to take hore dole a kedze nas cakalo Baske tak sme to strihli dolu do Slatiny....
Predčasne ukončený výjazd ... defekt , opätovne prepichnuta druha duša . Pomoc v podobe Glevo-a a definitívna záchrana od b52 . Ináč by som asi tlačil 9 km ale ako sa hovorí “ koniec dobrý všetko dobre “ . Obidvom Vám páni veľká vďaka , máte to u mna . Maroš , piatok - nedeľa som tu , Brnčalka mi už neujde ? ...
Dnes sa veru nedalo odolať 9°C to tu už dávno v januáru nebolo Otestovanie zadného Archu a výpletu nech si to všetko sadne. TA3 poobede svietili ako žiarovka paráda
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ramon1 ja dám
Dneska ozaj len taká motanica po najbližšom okolí lebo blata po nočnom daždi ešte viac ako včera
DST: 23,03 km
TIME: 1:27 min.
AVG: 15,82 km/h
MAX: 39,98 km/h
UP: 319 m
TEMP: 7,1°C a slnko nebolo vidieť
A ten chodník je tzt?