to som si aj ja hovoril minuly rok - ale daval som mu tak max 4 roky. sklamalo ma to ale natolko ze skladam iny bike. tiez som dovtedy jazdil 12 rokov na tom istom. ale prajem nech ti vydrzi co najdlhsie.
Po pravde, ten placebo efekt som dnes pri výjazde na Jankov Vŕšok nemal. Pri zjazde sa mi ale zdal ako raketa. Tie velke kola ked sa rozbehli tak valili.
Pekny. Po tom kosiku na flasu tiez pozeram. Ale nie v karbonovej verzii. Aj tak sa mi zda dost drahy. Doplnky mi este chýbajú, s kapsickou Lezyne Caddy mate niekto skusenosti? Mozete do správy nech to tu nie je off topic. Alebo na nasmerujte na vlakno vseobene o doplnkoch ak existuje.
Aj o fotku vyššie Kurado má Racing Ralph - to musí byť adrenalín.
Jazdil som ich dávnejšie ešte keď som chcel byť rýchly na suchom a tvrdom teréne boli super.
[quote="@1325005"]JuRose viem na co narazas, som na ne zvyknuty zo stareho biku a je to take docasne trvale riesenie ( ), kym najdem nieco co mi vyhovuje kvalitou, cenou a hmotnostou. Zatial u mna v tomto vyhravaju Xpedo SPRY (70€/260g), topky by boli napr HT ME03T, ale nie za taku cenu (220€/218g) Ale ak mas tip tak sem s nim, budem vdacny...
Nesledujem už pedale od vtedy ako som ich vyberal, a SPD-ča zatial ešte nemám (ale v buducnosti to budem určite riešiť )... Ale ked som si vyberal platformy ja tak na moje najbežnejšie podmienky = Veľká+Malá Fatra s minimom asfaltu, bolo hlavné kritérium čo najviac pin-ov na pedáli s možnostou doplnenia pri ich strácaní. Taktiež rozumné riešenie tvaru dosadacej plochy, kvalitný systém ložísk a materiál. Mg pedále-moc tvrdý materiál= pri tvrdom náraze lahko puknú a kde je prasklina tam je voda a blato. Takze víťaz bola zliatina AL T6 7076 - ktora sa pri ohromnom náraze = skaly, kov atp.. mierne deformuje cize nepraská a neláme sa (čo sa mi potvrdilo keď som raz zle odhadol vytŕčajúci balvan a v rýchlosti som do neho vpálil pedálom v dolnej úvrati..)
Ja som sa rozhodol pre toto: https://www.bike24.com/1.php?content=8;product=77930;menu=1000,2,142,91;page=2
A som veľmi spokojný;) Váha u mňa nikdy nezohráva veľký význam, skôr kvalita, prepracovanie a trvanlivost
Každopádne akákoľvek platforma bude lepšia ako to čo tam je teraz! Rozdiel ucítiš okamžite
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to som si aj ja hovoril minuly rok - ale daval som mu tak max 4 roky. sklamalo ma to ale natolko ze skladam iny bike. tiez som dovtedy jazdil 12 rokov na tom istom. ale prajem nech ti vydrzi co najdlhsie.
Jazdil som ich dávnejšie ešte keď som chcel byť rýchly
Nesledujem už pedale od vtedy ako som ich vyberal, a SPD-ča zatial ešte nemám (ale v buducnosti to budem určite riešiť
Ja som sa rozhodol pre toto:
https://www.bike24.com/1.php?content=8;product=77930;menu=1000,2,142,91;page=2
A som veľmi spokojný;) Váha u mňa nikdy nezohráva veľký význam, skôr kvalita, prepracovanie a trvanlivost
Každopádne akákoľvek platforma bude lepšia ako to čo tam je teraz! Rozdiel ucítiš okamžite