Ďakujem,už sa neviem dočkať 🤪
Vidím 17 Slovákov čo sa prihlásilo do limitu,ale 4 ešte nemaju prevedené peniaze a zajtra sa ukončuje platba.Potom sa dáva priestor náhradníkom.Myslel som,že nás bude viac.
držím palce, je to zážitok (aj keď patrične zaplatený )... odporúčam trénovať dlhšie trasy s naloženým bikom v teréne, nech si na to hlava zvykne pozerám, že si z Nedožier, tak dobrým tréningom bude tlačenie biku z Čavoja po červenej na Maguru
Dakujem,
Tak myslim ze dlhe trasy jazdim viac ako dost ?Musim objednat brasne a vypadnut niekam keď bude teplejsie lebo vacsinou nosim iba batoh max spacak na riaditkach.A ten usek co spominas som uz raz tlacil ??Mal som v nohach 130km A 2700 vyskovych mohol som to obist dokola po zvaznici ale chcel som dat este Maguru ako tretiu tisicku ten den a aj som olutoval... strmina a same sutre ??
Akurát nedávno som čítal report jedného pretekára, aké pálky dával denne, ako trpel, ako ho ku koncu už krk neposlúchal a nedržal hlavu hore... Brutal. Respect! A ako "prievidžančan" ti držím všetky palce!
Dakujem,
Tak myslim ze dlhe trasy jazdim viac ako dost ?Musim objednat brasne a vypadnut niekam keď bude teplejsie lebo vacsinou nosim iba batoh max spacak na riaditkach.A ten usek co spominas som uz raz tlacil ??Mal som v nohach 130km A 2700 vyskovych mohol som to obist dokola po zvaznici ale chcel som dat este Maguru ako tretiu tisicku ten den a aj som olutoval... strmina a same sutre ??
Nazdar Doktore, Trénuj hlavne zadok a hlavu, 12násť a viac hodinové sedenie na bike-u vie narobiť paseku, tak priprav Sudokrém, no a hlava tam nasúkaj hlavne to že až bude pršať aby hlava povedala go go go, no a večer nezabudni na dezinfekciu, Tatratea 52 voltov, vidíme sa na štarte.
Ďakujem,už sa neviem dočkať 🤪
Vidím 17 Slovákov čo sa prihlásilo do limitu,ale 4 ešte nemaju prevedené peniaze a zajtra sa ukončuje platba.Potom sa dáva priestor náhradníkom.Myslel som,že nás bude viac.
Náhodou nemáte niekto tracklog slovenskej časti, hlavne, ako išli na p. e. Čierny Váh a Krížnu? Cykloserver mi blbne a staršia stiahnuteľná trasa viedla inokadiaľ.
Ináč, neviete, ako to majú poriešené ohľadom pohybu v NPR-kách? Síce tam majú zákaz pohybu v noci (vraj kvôli medveďom), ale aj tak tam nie vždy vidím oficiálnu cyklotrasu. Mňa netrápi, či niečo ničia, len chcem vedieť, či je to pre mňa legálne kopírovať tú trasu. Alebo majú nejaké povolenia?
Ináč, neviete, ako to majú poriešené ohľadom pohybu v NPR-kách? Síce tam majú zákaz pohybu v noci (vraj kvôli medveďom), ale aj tak tam nie vždy vidím oficiálnu cyklotrasu. Mňa netrápi, či niečo ničia, len chcem vedieť, či je to pre mňa legálne kopírovať tú trasu. Alebo majú nejaké povolenia?
Samozrejme, že na každý meter trasy musí mať pán Kopka povolenie, sú určite výnimky a tam musíme ísť pešo
bez väčšieho tréningu prejsť Míle za 9 dní, 16h a 35min na 4. mieste celkovo len pár hodín po Kopkovi je ťažko uveriteľné krásny príklad toho, ako je pri podobných akciách často krát dôležitejšia hlava než nohy
nieco trenovat snad musel, ked nie bike tak daco ine. uplny domased by to nedal
a ma tricko spartan race ak som dobre videl...
ale inak dobry typek, zoebre daky bajk a ide. takeho podobneho som zazil. zobral bajk od segry, daky tesco spacak, slapky, dlhy igelitovy prsiplast, moncicaka a siel s nami 700km s tym ze spal nadivoko dakde v poli aby usetril a podobne sialenosti ). tiez nemal natrenovane nic, po 2 dnoch uz nevedel sedet na bajku co ho rit bolela, tak siel na stojaka. topanky ho osuchali tak siel v slapkach na bajku... ale tahal jak blazon lebo tusim robil dakde v bani tak mal svaly natrenovane...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
držím palce každému čo sa na toto dá,
Nazdar Doktore, Trénuj hlavne zadok a hlavu, 12násť a viac hodinové sedenie na bike-u vie narobiť paseku, tak priprav Sudokrém, no a hlava tam nasúkaj hlavne to že až bude pršať aby hlava povedala go go go, no a večer nezabudni na dezinfekciu, Tatratea 52 voltov, vidíme sa na štarte.
Ja tam vidím 19 Slovákov a to už hodne dlho
Samozrejme, že na každý meter trasy musí mať pán Kopka povolenie, sú určite výnimky a tam musíme ísť pešo
a ma tricko spartan race ak som dobre videl...
ale inak dobry typek, zoebre daky bajk a ide. takeho podobneho som zazil. zobral bajk od segry, daky tesco spacak, slapky, dlhy igelitovy prsiplast, moncicaka a siel s nami 700km s tym ze spal nadivoko dakde v poli aby usetril a podobne sialenosti