Takze nova tema pre vsetkych, ktori sa chcu otestovat / porovnat.
Dlzka trasy: cca 4,5 km (od krcmy Tri zajace na Biely kriz - razcestie)
Pocet nastupanych metrov (v tomto pripade aj prevysenie): cca 325 metrov
Aby boli udaje aspon orientacne porovnatelne, tak treba uvadzat do tabulky vzdy tieto parametre:
datum
zena/muz
vek: do 25, 26-35, 36-45, 46-55, 55 a viac
hmotnost jazdca
typ bicykla: ziletka, MTB HF (hard full) , MTB HT, MTB FS
hmotnost bicykla (aj s flasou)
pouzite plaste vpredu/vzadu
dosiahnuty cas
Hmm zaujímavé porovnanie. Ten Nagy z dorastencov by tam určite mal KOMa ma strave keby išiel na karbónovom cesťáku namiesto fava Ale možno tam bol vtedy lepší asfalt to čo je dnes v spodej časti už moc asfalt nepripomína
--
scarinko - ked vela jazdis, tak to das aj lepsie, neboj inak to bolo na e*****, na cestaku som to nesiel nikdy.
Vyskusaj to niekedy pocas hlavnej sezony na cestaku. Lepsia letna kondicka + cestak = lepsi cas
Ten moj cas je myslim na tom carbonovom cestaku, na HT myslim cez 25 urcite mam
Zaujimava tema. Touto cestou som uz siel viac razy, sice nie od Race, ale odbocil som na nu z cesty, ktora ide ponad Racu, a zatial mi nenapadlo si zaznamenat cas. Vacsinou ked vidim na BK tu masu ludi ako v Auparku pred Vianocami, aj tak radsej pokracujem, po medzizastavke pri brane pod Malym Javornikom (raz sa mi postastilo a bolo otvorene ) , na Velky Javornik. Nabuduce zleziem dolu do Race a odmeriam vlastny cas.
datum: 11.1.2018
pohlavie: muz
vek: 26-35
hmotnost jazdca: 78kg
typ bicykla: cross
hmotnost bicykla (aj s flasou): 16,5kg (bike + nosic,blatniky,tasky,naradie, nahradne plaste...)+2,5kg voda
pouzite plaste vpredu/vzadu: Schwalbe Marathon Plus 40-622
dosiahnuty cas: 26:53 (Merane od kruhacu - vzdialenost cca 4,5-4,6km)
Ked sa otepli aspon nad 10C, verim, ze to dam pod 20min. Teraz v zime sa mi aj tak nechce moc potit, hlavne ked viem, ze od BK po Cerveny most ma caka v podstate jeden dlhy zjazd (tie kratke medzistupania sa nerataju) pri cca 0-3C.
tu je to od parkoviska https://www.strava.com/segments/4834438
aj ked dlzka v popise vysledkov je 3,1km, segment ma 3,3km takze zrejme bol start este vyssie a nie na parkovisku...
peter1976 No easy to veru nebude, ale je to vzdy dosiahnutelnejsi ciel, ako napr. zosadenie z tronu tohto cinana na elektrobicykli (zartujem, nemam sajnu o koho ide, ale ten cas, uff)
pod 20 minut je to ivanovou analyzou nejakych +- 3,4w/kg na 20 minut. to nie je nejaky zasadny vykon ktory by bol nedosiahnutelny pre hocikoho kto sa aspon trochu snazi(pravidelne vozit/trenovat)...
Dany vyrok je podobny nonsens ako jeho facebookova alternativa: "Kto nie je na Facebooku, akoby nejestvoval" . Viem, ze slovo "strava" pochadza zo svedstiny, ale vzdy ked ho pocujem, pripomina mi to jedlo, a teda akoby to bol portal o stravovani .
Uplne som na to zabudol, ze som chcel od jari zlepsovat cas vyslapu na tomto useku. Na cestaku som sa tam dostal az posledny vikend . Zatial nulova snaha o co najlepsi cas, kedze som na to zabudol.
Od kruhacu na BK 25:09 (na krosse v januari 26:53)
Od parkoviska na BK 20:00.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
scarinko - ked vela jazdis, tak to das aj lepsie, neboj
Vyskusaj to niekedy pocas hlavnej sezony na cestaku. Lepsia letna kondicka + cestak = lepsi cas
Ten moj cas je myslim na tom carbonovom cestaku, na HT myslim cez 25 urcite mam
Neviem co to ukaze
https://www.strava.com/segments/1404681
vzdy su rezervy, ale to som sa isiel pob....t hore
pohlavie: muz
vek: 26-35
hmotnost jazdca: 78kg
typ bicykla: cross
hmotnost bicykla (aj s flasou): 16,5kg (bike + nosic,blatniky,tasky,naradie, nahradne plaste...)+2,5kg voda
pouzite plaste vpredu/vzadu: Schwalbe Marathon Plus 40-622
dosiahnuty cas: 26:53 (Merane od kruhacu - vzdialenost cca 4,5-4,6km)
Ked sa otepli aspon nad 10C, verim, ze to dam pod 20min. Teraz v zime sa mi aj tak nechce moc potit, hlavne ked viem, ze od BK po Cerveny most ma caka v podstate jeden dlhy zjazd (tie kratke medzistupania sa nerataju) pri cca 0-3C.
https://www.strava.com/segments/4834438
aj ked dlzka v popise vysledkov je 3,1km, segment ma 3,3km takze zrejme bol start este vyssie a nie na parkovisku...
Od kruhacu na BK 25:09 (na krosse v januari 26:53)
Od parkoviska na BK 20:00.
Po modrej 26:20