Sedlo vymenim. Pred casom som skusal vselijake,aj ked vyzera divne sedelo sa na nim fajn.Je tazke ako svina 400g. Po 2 r je uz vysedene .Vymena ista. Dakujem
A stále na posteľi na tom sedle sa Ti sedí dobre? Nikdy som na takom nesedel. Funkčne je možno dobré , ale vyzerá hrozne. Kukol som Tvoje fotky a pred týmto setupom vyzeral bike oveľa lepšie
Ehm ,myslis foto z inej strany?. Co bolo lepsie? Kedysi som mal cierne plaste,teraz som sa nechal strhnut mainstremom a skusil som skinwall . mam dojem ,že keby kolesa resp. rafiky boli uplne cierne ,nejak sa mi tom nieco bije chcem to zjednodusit. Sedlo samozrejme idem meniť.Ved samozrejme ,ze sa musi pacit.
No to práve teraz riešim, pôjdem na doraz dole a predstavec vymením za - 17 stupňov, v reále to nie je až tak zle
Sám neviem prečo, som ho aj skúšal, možno som konečne sedel na bicykli bez toho aby ma niečo neťahalo, nebolelo, a riešil som bike na každodenné dochadzanie do práce.
tak strada od modelu RR2 nápisi nezmenila.. ale nevadili mi ani tam a nevadia mi ani tu... aj keď musím povedať že RR2 a RR6 vyzerajú podstatne krajšie ako toto...
Prečo jednoplacka: jednoducho to stačí, dnes keď je možnosť veľkého rozsahu prevodou, tak ako mám ja 11s, kazeta 11-34 a jednoplacka 44z, tak pohodlne sa dá závodiť v krose od rýchlosti 10 až do 50km hodine. Čo je postačujúce. Pod 10 km hodine je efektívnejšie a rýchlejšie behať. Nie je to cesťák.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ehm ,myslis foto z inej strany?. Co bolo lepsie? Kedysi som mal cierne plaste,teraz som sa nechal strhnut mainstremom a skusil som skinwall . mam dojem ,že keby kolesa resp. rafiky boli uplne cierne ,nejak sa mi tom nieco bije chcem to zjednodusit. Sedlo samozrejme idem meniť.Ved samozrejme ,ze sa musi pacit.
Sám neviem prečo, som ho aj skúšal, možno som konečne sedel na bicykli bez toho aby ma niečo neťahalo, nebolelo, a riešil som bike na každodenné dochadzanie do práce.
ale ak si žena tak toto nastavenie plne chápem
viac ako nápisi mne vadí tá jednoplacka