ja by som doporučil ísť na jedno zo zopár kôl slovenského pohára, najlepšie ako pretekár, to najlepšie otvorí oči kde sa naša cyklistika nachádza. hocijaký maratón je sto krát lepšie zorganizovaný a zabezpečený aj s takou samozrejmosťou ako je meranie času čipmi..
Ja nechapem.ako sa dostanu a su zvoleni ludia do takych postov a ziaden vysledok. Pracujem.vo firme.kde si nas cenia za vysledky a nejak mam.problem pochopit ze niekto na tak vysokom poste nema teda viditelne vysledky. Chapem zijeme na Slovensku kde je vsetko mozne. Ale mame 3x MS a rit z toho. Keby to bol Talian a dalej to pozname..
No tak som si precital par stanovisk od Palo TT a mam dost. To je cisty hnoj na to zvaze. To snad ani vo futbale a hokeji toto nebolo. Amaterizmus a neschopnost
Ono sa pekne nadava a tak, len si treba uvedomit ze cela ta nasa Europa je top miesto na tejto zemi v takmer vsetkom.
ja nedavam, ja konstatujem...a zaroven je to vec pohadu na prispevok s clankom na ktory som reagoval. a napr ked sme pri tom ze "ta nasa Europa je top miesto na tejto zemi v takmer vsetkom" tak sa nehadam, ale...pochodil som uz kusok z nasej planety a nadobudol som pocit ze cim maju ludia menej materialnych veci, tym su stastnejsi, bezprostrednejsi, priatelskejsi atd. Ked sa na to pozries z tohoto pohladu, nemyslis ze nam nieco v Europe predsa len chyba?
Nad tym si rozmyslal cestou na Mauricius v biznis class?
Nie, nezavidim len ono ten konzum a bla bla bla veci maju ludia radi ked si to v spolocnosti kde ziju naozaj mozu dovolit a sama spolocnost kde ziju im to vlastne podsuva
Mapy su krasne, statistiky tiez, ale ta osobna skusenost je predsa len potom ina o akej clovek cita. Ale ako pisem nehadam sa, je to len moj "malomestiacky" nazor.
A co sa tyka premyslania v biznis class...ano, premysla sa tam celkom dobre aj o takychto veciach, hlavne ked vies ze si si taku letenku/y kupil ( zamenil za mile ) za taku sumu ze ta to v konecnom dosledku stalo tolko akoby si letel v economy...lebo kto nie je v dnesnej dobe lenivy a povenuje sa tomu ako, odkial a kedy kupovat letenky v biznis class, tak lieta v biznis class, koho to nezaujima ( nema "cas", zaujem atd ), lieta za rovnaku cenu v economy
cela nasa mila Europa na cele s nasimi "zakonodarcami" ma slusne nasliapute do psacej...
Myslim ze tato aktivita konkretne bude asi az prekvapujuco "proeuropska" v tom skutocnom zmysle slova. Pre mna je este stale typicky holandan (muz) vysoky, relativne svetlovlasy, svetlooky, so svetlou pokozkou, slusnym vystupovanim a typickym zmyslom pre humor. Ma kvalitne ( z nasho pohladu drahe) oblecenie, ale relativne to z neho nekrici.
Ak je to usmudlany curak (nemyslim tym farbu koze), hovoriaci zlym prizvukom a gramatikou, hlupo hlucny a arogantny, ktory bude mat na sebe veci, na ktore si zjavne nezarobi, postavajuci s tromi podobnymi degesmi v nie celkom priatelskej stvrti niekde na rohu - koho z nich budu kontrolovat ?
Ano, mam to trochu zjednodusene a idealizovane. Holandsko zboznujem, ale zaroven je to krajina, kde som si prvykrat uvedomil ze nie som az tak liberalny ako som si myslel. A je dost mozne ze sa tam uz v zivote neprestahujem, lebo mam pocit ze prave s takymito ludmi si uz nebudu vediet poradit
potreboval by som pomoct - potrebujem do noveho oceloveho ramu Hunt nalisovat pressfit race face X-type adaptor a hlavove zlozenie cane creek forty - moj mechanik to nedokazal. vie mi niekto poradit niekoho skusenejsieho kto by to zvladol?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tu aj v diskusii na sme sa spomina tento link, ale necital som.
http://www.szc.starrace.eu/
ja nedavam, ja konstatujem...a zaroven je to vec pohadu na prispevok s clankom na ktory som reagoval. a napr ked sme pri tom ze "ta nasa Europa je top miesto na tejto zemi v takmer vsetkom" tak sa nehadam, ale...pochodil som uz kusok z nasej planety a nadobudol som pocit ze cim maju ludia menej materialnych veci, tym su stastnejsi, bezprostrednejsi, priatelskejsi atd. Ked sa na to pozries z tohoto pohladu, nemyslis ze nam nieco v Europe predsa len chyba?
https://en.wikipedia.org/wiki/World_Happiness_Report
Nie, nezavidim len ono ten konzum a bla bla bla veci maju ludia radi ked si to v spolocnosti kde ziju naozaj mozu dovolit a sama spolocnost kde ziju im to vlastne podsuva
A co sa tyka premyslania v biznis class...ano, premysla sa tam celkom dobre aj o takychto veciach, hlavne ked vies ze si si taku letenku/y kupil ( zamenil za mile ) za taku sumu ze ta to v konecnom dosledku stalo tolko akoby si letel v economy...lebo kto nie je v dnesnej dobe lenivy a povenuje sa tomu ako, odkial a kedy kupovat letenky v biznis class, tak lieta v biznis class, koho to nezaujima ( nema "cas", zaujem atd ), lieta za rovnaku cenu v economy
Myslim ze tato aktivita konkretne bude asi az prekvapujuco "proeuropska" v tom skutocnom zmysle slova. Pre mna je este stale typicky holandan (muz) vysoky, relativne svetlovlasy, svetlooky, so svetlou pokozkou, slusnym vystupovanim a typickym zmyslom pre humor. Ma kvalitne ( z nasho pohladu drahe) oblecenie, ale relativne to z neho nekrici.
Ak je to usmudlany curak (nemyslim tym farbu koze), hovoriaci zlym prizvukom a gramatikou, hlupo hlucny a arogantny, ktory bude mat na sebe veci, na ktore si zjavne nezarobi, postavajuci s tromi podobnymi degesmi v nie celkom priatelskej stvrti niekde na rohu - koho z nich budu kontrolovat ?
Ano, mam to trochu zjednodusene a idealizovane. Holandsko zboznujem, ale zaroven je to krajina, kde som si prvykrat uvedomil ze nie som az tak liberalny ako som si myslel. A je dost mozne ze sa tam uz v zivote neprestahujem, lebo mam pocit ze prave s takymito ludmi si uz nebudu vediet poradit
https://www.cas.sk/clanok/648295/nebezpecny-nalez-nedaleko-bratislavy-pri-ceste-lezala-anakonda/