Kategórie
Bike-techTato nova tema sluzi na zhananie veci, ktore su tazko zohnatelne, resp. sa samostatne ani nepredavaju, alebo ich neviete najst v miestnom obchode/servise/zeleziarstve. Pred tym, nez sem napisete, sa na uvedenych miestach aj skuste opytat.
Nepiste sem prosim prispevky typu "kto mi daruje vidlicu, ram, pedale" a pod., taketo prispevky budu vymazane.
Na kupu bezne dostupnych komponentov sluzia kamenne obchody, e-shopy a bazar.
----------
kiriho prispevok:
Nemáte niekto zbytočnú ľavú kľuku na štvorhran (pokiaľ možno nevyvaklaný), ktorú by ste mi mohli podarovať?
Výpredaj -10% One podložka hlavového zloženia 1-1/8", 10 mm, čierna
1,79 €
-10%
MOC 1,99 €
Wolf Tooth Chainring Nuts and Bolts set skrutiek, čierna, 4 ks
32,99 €
MOC 34,99 €
Výpredaj -10% TORP DUB ALU sada samosťahovacích skrutiek, M18/M30, červená
13,49 €
-10%
MOC 14,99 €
Stale zhanam som z Trencina
.
Zo spodu na nohe sa šteluje odskok, t.j. ako rýchlo sa vráti vidlica po stlačení späť. Vyskúšaj si to v krajných polohách a pochopíš.
Takto vyzerá rozobraný Turnkey. Je tam len jedno tesnenie. Nie je to O-krúžok, má to taký konusový tvar. Nevedel som ho nikde zohnať (jedine vyrobiť na zakázku), takže ak ti netečie olej vrchom cez tlmenie, tak je to zbytočné otvárať.
Keď budeš mať problém, napíš mi do súkromnej správy, nech to tu nespamujeme.
Jedna sa o stranu loziska kde je kluka bez prevodnikov
akurat stoji 15€+ postovne a som skoro na 18€ a to ani nemaju ziadne info o lozisku teda neviem co kupujem.
Potrebujem to do stareho bajku kde sa mi uz neplati investovat ... skor keby to tu mal niekto a odkupil by som to.
Cislo dielu je Y-1FU98120.
Popr. za 10$ z Ebay - https://www.ebay.com/itm/Shimano-MTB-Crankset-Security-Plate-FC-M820-M8000-M785-M7000-M675-M640-M615-M582-/332161872916
Dakujem za pomoc
Potrebujem 2 takého šróbky z teleskopiskej sedlovky Giant SL Switch..
Edit: Červík s takou "z" hodnotou pravdepodobne nie je.
Proste ked je sedlovka zasunuta, a potiahnem za sedlo hore, sedlo ide hore. Pustím ho a padne na úroven zasunutia piestika.
Tak sa mi zda že to bude asi jedine riešenie ..