Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
ked raz ten attack vyrobia, tak zan vymenim byt a kludne aj doplatim len mi nie je jasne, kde sa hore zobral vsetko ten nabytok, resp, kde sa strati ked sa to poschodie sklopi naspat dole
ked uz.... tak toto..... ilustracna foto... MB Viano, 3,0 CDI lang
Keď dôjdem na to tvoje panstvo / preteky / vysvetlím prečo nie to Viano . Predvediem a taktiež prečo nie Marco Polo alebo California ... rezervuj hostel , priateľu
Mam 4 roky Vito XL 9 miestne, nevozim zadnu radu sedaciek (pouzil som ju mozno 2x), autom sme pocestovali kade-tade, spavali sme v nom. Ale tento rok budem menit a urcite to bude bud Multivan alebo Caravelle.
edit. Lovencina
Mne na MB odisla prvy rok vodna pumpa, druhy rok start-stop system, riesim kardan momentalne, tiez kopa drobnosti ako problem so zavesenim 4tych dveri(kufor), ovladanie okien, atd. .... Pri predchadzajucich autach (vratane VW) som nemal taketo starosti. Je jasne ze to moze byt dany "kus", ale uz mam toho "kus" dost a robim si uz par mesiacov prieskum. Tiez som mal moznost jazdit aj na dlhsie obdobia ine dodavky. V podstate uz iba vyberam vybavu, koncom roka to zriesim.
edit. demadarizacia textu.
edit 2. ked MB jazdi tak som spokojny - vlastne ho vyuziva na 90% manzelka kvoli praci, ja jazdim na biku
Tak , ale to je “trosku” inde ako Multivan T6 a MB V klasse ...Vito aj Transportér sú pracovne verzie modelového radu . Caravella pracovný stroj / hromadný prepravnik osôb ... MB V a Multivan tranportny luxus a variabilita ...
Netreba sa urážať , vieš porovnať a máš skúsenosti s uvedenými variantmi ... ja mám skúsenosti a vedomosti o véčku a multivane . To je všetko ...no na druhej strane si treba uvedomiť , že pracovne a luxusno-osobne verzie týchto dvoch výrobcov sú vlastne iné automobily
pomahal som znamym stahovat nabytok na multivane, bol som v ten den aj stahovak, aj sofer. hoci mna potencial vyuzitia toho auta davtedy lakal, odradil ma pocit zo soferovania toho auta, necitil som sa v nom dobre. asi by som mal tento pocit v kazdej dodavke. bol to taky nedotacavy pocit. takze mojim zistenim je, ze soferovat multivan nie je potesenie.
vie niekto,kde má vyrazené VIN číslo Citroen C2 ? prehladal som celé auto,našiel som len nalepené štítky-jeden pod čelným sklom,druhý na stĺpiku pri zámku dverí vodiča-ak si dobre pamätám,pri prepise je nutná obhiadka,kde sa kontroluje vyrazené VIN číslo na karosérii,nalepené štítky neakceptujú-alebo už to neplatí?zajtra idem na prepis,bolo by super,keby som našiel to číslo,vďaka.
Tu to máš popísané...vyrazené VIN číslo by, ale malo byť v motorovom priestore, predpokladám niekde na protipožiarnej prepážke blízko viečka nádržky ostrekovača.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Keď dôjdem na to tvoje panstvo / preteky / vysvetlím prečo nie to Viano . Predvediem a taktiež prečo nie Marco Polo alebo California
edit. Lovencina
edit. demadarizacia textu.
edit 2. ked MB jazdi tak som spokojny - vlastne ho vyuziva na 90% manzelka kvoli praci, ja jazdim na biku
Nábytok a všetko vybavenie bude vnútri, majú to vymakané.
multivan ma lepšiu (bohatšiu) výbavu a iné možnosti motorov