Kedze sa tu vela o tom hovori a pneu na akych jazdime je velmi dolezity faktor, zakladam tuto novu temu, ktora tu doteraz este nebola, ako som sa radsej dopredu aj presvedcil cez vyhladavanie. Takze ake galusky, plaste, alebo plastovky pouzivate na treningy a kto chodi na preteky, tak aj na pretekoch?
stax... pekny odkaz, dovolim si citovat z clanku:
- There were no less than 10 front tyre blowouts during the first 3 days of the Haute Route Pyrenees 2015, all caused by excessive braking on carbon rims with clinchers...
- The problem of carbon wheels is exacerbated in the wet, where braking on carbon is notoriously difficult
- Get the best aluminium wheels you can afford and be safe…
Takze ako mi to tak vychadza, karbony v zjazdoch a zamokra jazdia najvacsi makaci, resp naodvaznejsi pretoze ti nepotrebuju brzdit...
Pouzival tu niekto plaste Vittoria Zaffiro Pro a potom presiel na Vittoria Rubino pripadne Vittoria Rubino Pro ? Momentalne mam prve menovane a dopredu uvazujem nad kupou dalsich.
Rad by som bol, keby mi niekto, kto ma skusenost s tymito plastami povedal, ci "upgrade-om" realne ziskal nejaky benefit naviac.
Dalsia otazka, ake all-round plaste by ste odporucili s dobrym pomerom valivy odpor-zivotnost-odolnost proti prepichnutiu do cca 30e +-10% ?
Ahojte pls su niektore tubeless ready pneumatiky ktore mozno povazovat za najspolahlivejsie ( aj napr na ukor napr vahoveho rozdielu a pod). Pri klasikach za take mam na mysli Conti gp 4000 2 s. Konkeretne hladam 25mm. Dakujem.
Borci galusky som este nemal tak sa radsej spytam.Budem kupovat karbonove kolesa FFwd na ktore pojdu tak isto nove galusky uvazujem nad vittoria ale otazka znie davate lep len na rafik alebo sucasne aj na galusku???
saimon... budto daj lepiacu pasku Tufo ktora sa postara o vsetko,
alebo lepidlo ktore (nakolko je kontaktne) potrebuje mat obe plochy pokryte lepidlom.
Preto sa natieraju a aj nechavaju zaschnut obe strany a az potom sa lepi...
Nie som ale si isty ci to plati pre uplne vsetky lepidla, nakolko nemam vsetky odskusane... na kazdej tube musi by navod...
saimon... budto daj lepiacu pasku Tufo ktora sa postara o vsetko,
alebo lepidlo ktore (nakolko je kontaktne) potrebuje mat obe plochy pokryte lepidlom.
Nie som ale si isty ci to plati pre uplne vsetky lepidla, nakolko nemam vsetky odskusane... na kazdej tube musi by navod...
Preto chcem lep nech uz je to na gramaz ale asi to moc nespravi
by ma celkom zaujímalo, čo na seba po rokoch hovoria propagátori tenkých nabombenín alebo gáld vraj s menším odporom ako plášte, keď dnes je už dokázaný opak (prechádzam si thread od začiatku a bavím sa takto s odstupom času)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ako je na tom aktualne jarik netusim. ale urcite bude chciet vsetkych na jar rozvesat na stromy ktore este ostali pri trase utp
ked sme uz pri tom - netreba ani karbonove kolesa a ani brzdit - dnesna epizodka, nafukane na 7b
- There were no less than 10 front tyre blowouts during the first 3 days of the Haute Route Pyrenees 2015, all caused by excessive braking on carbon rims with clinchers...
- The problem of carbon wheels is exacerbated in the wet, where braking on carbon is notoriously difficult
- Get the best aluminium wheels you can afford and be safe…
Takze ako mi to tak vychadza, karbony v zjazdoch a zamokra jazdia najvacsi makaci, resp naodvaznejsi pretoze ti nepotrebuju brzdit...
Rad by som bol, keby mi niekto, kto ma skusenost s tymito plastami povedal, ci "upgrade-om" realne ziskal nejaky benefit naviac.
Dalsia otazka, ake all-round plaste by ste odporucili s dobrym pomerom valivy odpor-zivotnost-odolnost proti prepichnutiu do cca 30e +-10% ?
Dakujem.
gp4000 II ma na behuni na obvode vedla seba 2 dierky, v priemere asi 1,5mm a hlboke asi rovnako? plusminus
Dakujem za informáciu
https://www.bike24.com/1.php?content=8;product=143166;menu=1000,4,22,35;mid%5B6%5D=1;pgc%5B35%5D=144;pgc%5B19572%5D%5B19574%5D=1
Preto chcem lep nech uz je to na gramaz ale asi to moc nespravi