Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Podla mna si to Gusto0 trocha pomylil s tymi 90 rokmi a zeci nemyslel este karburator, lebo nepriame vstrekovanie v 90rokoch boli len na zaciatku. Lebo nepriamo (MPI) a priamo (FSI) su v podstate podobne systemy obidva maju elektronicky vstrek paliva akurat je v tom rozdiel ze nepramo sa vstrekuje palivo do sania a priamo sa vstrekuje rovno do valca.
Na lodgy sa zabudlo, pretože som myslel, že má turbo 1,2 a ona je opäť verná 1,6ke. V každom prípade sa lodgy nemôže s Versom až tak úplne rovnať, no tomu napovedá aj cena.
Bohužiaľ, nemám. Chcel som Cherokee XJ 4.0 s automatom a bez plynu, prípadne Grand Cherokee ZJ 5.2. Skončil som pri 2,5 TD v Grande... Počet funkčných modelov s benzínom a za mnou akceptovateľnú cenu je mizivá. Keďže ostalo cestné auto, diesel mi nevadí.
Chvíľka nepozornosti a chytil som pravou stranou nečakane hlbokú koľaj s ľadom, pod ktorým bola vzduchová bublina. Tak som vysekal zem a ľad spod diferenciálu a potom sa Maťovi podarilo vytiahnuť ma. S 2. lanom. Prvé sa roztrhlo.
Chvíľka nepozornosti a chytil som pravou stranou nečakane hlbokú koľaj s ľadom, pod ktorým bola vzduchová bublina. Tak som vysekal zem a ľad spod diferenciálu a potom sa Maťovi podarilo vytiahnuť ma. S 2. lanom. Prvé sa roztrhlo.
Na to vytahovanie si kup gurtnu. Je take porekadlo v off road komunite " Cim viac upravene auto, oto dalej pojdes peso pre traktor."
Nuz, moja najdlhsia prechadzka po traktor bola asi 6-7km.
Od citroena "zapadnuteho" prednym kolesom v mlake s blatom naspodku... V prvom dome na konci dediny som zbadal vo dvore zaparkovanu Nivu. Doma vsak bola iba babicka, co rozumela len madarsky.
Odkedy mam 4x4, tak som si zatial pomohol skoro vzdy sam. 2x ma z najhorsieho potlacili nahodni okoloiduci.
PS: prepadnutie ladu v kolaji a nasledny pad do bubliny je fakt hnusna vec. Teraz je obdobie, kedy sa v kolaji drzia este zvysky snehu a nevies ci ho tam je 3cm alebo 30cm...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na Lodgy si zabudol, alebo nesplna poziadavku schopne?
https://www.mtbiker.sk/forum/post1325669.html#p1325669
palo, vies aj v akych turbobenzinoch?
na kedy planujes Rumunsko ?
Kolega ma predbehol
Mám u teba jedno vytiahnutie z kaše
Mám u teba jedno vytiahnutie z kaše
V pohode, inak by som počkal do konca týždňa, pokým ľady povolia.
Na to vytahovanie si kup gurtnu. Je take porekadlo v off road komunite " Cim viac upravene auto, oto dalej pojdes peso pre traktor."
Od citroena "zapadnuteho" prednym kolesom v mlake s blatom naspodku... V prvom dome na konci dediny som zbadal vo dvore zaparkovanu Nivu. Doma vsak bola iba babicka, co rozumela len madarsky.
Odkedy mam 4x4, tak som si zatial pomohol skoro vzdy sam. 2x ma z najhorsieho potlacili nahodni okoloiduci.
PS: prepadnutie ladu v kolaji a nasledny pad do bubliny je fakt hnusna vec. Teraz je obdobie, kedy sa v kolaji drzia este zvysky snehu a nevies ci ho tam je 3cm alebo 30cm...