v januari som prevolal vyse 6 hodin (229 hovorov) + do 150 sms
februar iba 3 hodiny hovoru (119 hovorov) + 503 sms
kolko by ma to vyslo bez pausalu ?
to ze mas skype, hangouts (etc...) je fajn, ale ci ho ma aj tvoja stara mama ...
k SMS: všetci známi majú buď Signal alebo iMessage alebo Hangouts, SMS posielam už len operátorom, keď chcem zistiť zostatok kreditu. Či tie SMS posielaš starej mame?
Jasné, že každý si to musí zhodnotiť/spraviť podľa seba. Moji známi používajú moderné technológie a tých pár volaní ostatným ma vyjde do 2€ mesačne. Bez paušálu.
Okrem toho zostáva v ponuke aj obľúbený dátový balík GIGA, ktorý bude od pondelka ešte výhodnejší a bude platiť nielen v našej 4G sieti, ale aj v národnom roamingu v 3G sieti obchodného partnera. Cena 2 eurá za 1 GB dát na Slovensku je bezkonkurenčná,“ hovorí riaditeľ pre stratégiu SWAN Mobile Jozef Lasz.
ja mám za 15€ mesačne neobmedzené hovory do všetkých sietí, neobmedzené smsky do všetkých sietí a 5GB 4G internetu mesačne pravda ale nieje to bežne dostupný paušál takže to je asi irelevantné...
Ja mam modry O2 pausal za 7€ mesacne.MInuty neprevolam,nepotrebujem byt stale online(len ak si nieco potrebujem pozriet,tak si zapnem data),pouzivam predpotopne sms,lebo tiez nie kazdy koho poznam potrebuje k zivotu byt vkuse napojeny na siet.,A zbytocne to len zere baterku.
Modry za 7€?? To sa ti ako podarilo? Ja ked som si ho chcel nechat tak mi nevedeli ponuknut ani €uro zlavu... tak mam teraz volnost a dobijam kredit ako pred 10timi rokmi ale zatial mi to vyhovuje, s 5€ mesacne si vystacim...
Preniesol som si cislo,to je myslim 5€ bonus mesacne a nebral som novy mobil,respektive bral najlacnejsi za 20€ co je 3€ mesacne bonus.Uz si to presne nepamatam.Bolo to cca pred rokom.
Bohuzial vyzera to tak, ze v dnesnej dobe pokial nebudes takto spekulovat a “obchadzat zakon” tak nic neziskas... ale akosi nemam cas ani energiu na taketo veci...
To je úplne legitímny postup - operátori často počítajú s tým, že ľuďom sa nechce. Ale ako sa vraví, komu sa nelení... Jedno moje číslo už bolo u všetkých operátorov.
Okrem toho zostáva v ponuke aj obľúbený dátový balík GIGA, ktorý bude od pondelka ešte výhodnejší a bude platiť nielen v našej 4G sieti, ale aj v národnom roamingu v 3G sieti obchodného partnera. Cena 2 eurá za 1 GB dát na Slovensku je bezkonkurenčná,“ hovorí riaditeľ pre stratégiu SWAN Mobile Jozef Lasz.
Jo, uz to vidim. Je to len od vcera tak toto som este nepreveroval.
Mal som Xiaomi Redmi 4X a až na slabší foťák som bol veľmi spokojný. Pomer cena/výkon majú parádny, MIUI bolo tiež fajn.Software držia dosť dlho aktuálny aj pre staršie modely, vôbec by som sa toho nebál.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
februar iba 3 hodiny hovoru (119 hovorov) + 503 sms
kolko by ma to vyslo bez pausalu ?
to ze mas skype, hangouts (etc...) je fajn, ale ci ho ma aj tvoja stara mama ...
k SMS: všetci známi majú buď Signal alebo iMessage alebo Hangouts, SMS posielam už len operátorom, keď chcem zistiť zostatok kreditu.
Jasné, že každý si to musí zhodnotiť/spraviť podľa seba. Moji známi používajú moderné technológie a tých pár volaní ostatným ma vyjde do 2€ mesačne. Bez paušálu.
Tiež som to tak mal. Teraz cez ich eshop mám za 9,5€ 100minút (3 čísla do Orange zadarmo, kde volám 90% času), 100SMS (a 1,5MB na rok)
mesačne, ale len na prvý rok, k tomu paušálu to nepatrí, bola to akcia, dovtedy hádam urobia ponuku
Jo, uz to vidim. Je to len od vcera tak toto som este nepreveroval.
https://www.alza.sk/xiaomi-redmi-5-plus-64gb-lte-black-d5238691.htm
http://www.fony.sk/clanky/13731-xiaomi-redmi-5-plus-dlhan-s-velkou-bateriou