chcel by som sa vas spytat ake avidy bb7, viem ze su mechanicke ale brzdia lepsie ako dobre V-cka ? , musel by som menit aj brzdovu packu ked mam V-cka?, a este musel by som menit vyplet kolesa ked tam dam naboj na kotucovu ? som dost velka lama v bikoch tak mi poradte pls
ak das mechaniku, packu nebudes musit menit.
Budes musit menit lanko (asi bude treba dlhsie)
Ak nemas naboj na uchytenie kotuca, tak aj naboj.
Tym padom ani dlzka spicy nebude sediet - cize novy vyplet
+kotuc a mozno adapter
takze tak. A podla mna, ak mas vahu do 70 kg tak ta kvalitne v-cka (avid sd7, ti) vzdy ubrzdia: aj zjazd, aj za mokra. Aj ked brzdna draha bude dlhsia a za mokra budu vydavat v-cka neprijemne zvuky...
Jazdim BB7 v predu so 180mm kotucom. Je urcite silnejsia ako V-cka a tiez silnejsia ako niektore lacne hydrauliky. Navyse as strasne jednoducho nastavuje. S 203mm kotucom to bude pecka.
tu rst Launch som si chcel kupit aj ja ale behal som po nete a kazdy tam pisal ze pri skokoch na free ride sa kazdemu zlomila a vracali im naspet prachy lebo ze to bola nejaka kazova vidla / ani sa necudujem za 2500 sk spravia vidlu zo zdvihom 130mm
P.S. a to kde si videl BB7 za cenu 1800 to asi nove neboli ...
no teoreticky 32 mm nohy co maju vidly by mali udrzat aj 180 ale napriklat taka Marzocchi Corsa je cenovo inde a aj kvalitou a je tam pisaane only 160mm rotor ..... a ta RST hmmm 203 isto nie maximalne 180 ale najlepsie 160
nechcem zakladat novu temu tak sa to spytam tu . kolko ma vyde predny naboj na kotucovu brzdu ale nechcem center lock ale obycajny. a na normalnu osku. vsade co som hladal som nasiel len za 2000 a to nechcem platit tolko za naboj viete mi nejaky poradit do 700sk ?
omg ja som uplne zabudol kolko dierovy mam bud 32 alebo 36 teraz fakt neviem ale hned ako mi pride bike z reklamacie tak sa pozrem a opytam sa aj vo velosprinte ci tam nemaju nejaky s dobrou cenou lebo na ich stranke maju iba shimana za 1500 a viac a to su len na center lock
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Budes musit menit lanko (asi bude treba dlhsie)
Ak nemas naboj na uchytenie kotuca, tak aj naboj.
Tym padom ani dlzka spicy nebude sediet - cize novy vyplet
+kotuc a mozno adapter
takze tak. A podla mna, ak mas vahu do 70 kg tak ta kvalitne v-cka (avid sd7, ti) vzdy ubrzdia: aj zjazd, aj za mokra. Aj ked brzdna draha bude dlhsia a za mokra budu vydavat v-cka neprijemne zvuky...
P.S. a to kde si videl BB7 za cenu 1800 to asi nove neboli ...
toto mi odpisali
Cena je za komplet - kotuc, platnicky, adapter
Momentalne su neni na sklade. Mali by byt po velkej noci.
Náboj B+LogicDisc predný
http://obchod.bikeshop.sk/?profile=57&r ... 6CID%3D149
inak kolko dierovy to potrebujes???? 36 ?
tak potrebujes 36 dierovy