Slomba tu už je. Ale trošku potrvá kým sa aj dajú veci do pohybu. Inak cekujte http://slomba.bikemagazin.sk nič tam dokopy nieje ale to sa dúfam zmení.
kua mam toho okolo BB zbehane dost, ale ani netusim kde to je.
cesta na suchy vrch pri prameni
.. jedina asfaltka na suchy vrch
akože je to fakt maximalna hanba nakolko ta cesta je turisticky /fakt velmi/ využívaná, lebo vyššie su chatky a rovnako je tam aj jazero mútne /trstie/ kde chodia rybari. Jednoducho je to jedno z najkrajších miest kde chodia bystričania oddychovať a teraz ked tam vyjdu budu vyzerať jak prasce....
a ano samozrejme sa jedná o turiistický chodník ktorý bol venovaný Kamilovi Linhartovi:
meno Kamila Linharta je úzko späté s rozvojom turistiky a značenia turistických trás nielen v okolí Banskej Bystrice, ale aj na území celého stredného Slovenska. Miloval hory. Bol turistom, orientačným bežcom, cvičiteľom kulturistiky.... Odkazom jeho dlhoročnej činnosti sú stovky značených turistických trás máp sprievodcov... Na pamiatku jeho rozsiahlej turistickej a značkárskej práce bola jeho obľúbená modra TZT (z B.B., cez Suchý vrch na Králiky - URuskov)pomenovaná ako "chodník K.Linharta"
tak u nas to tiez niekedy vyzera ako na tankodrome, specialne ako sa ide zo Sedla lucky smerom na Teplice, tak je to vzdy tak brutalne rozburane, ze AZ. ale tak zas na druhej strane treba povedat, ze neviem ako inak by to mali lesaci zvazat, oci trochu ohladuplnejsi a opatrnejsi by mohli byt...
jj jazdím aj s tankom
každopádne tam bežal jeden človek ked som tam bol a to bolo nadávania... aký sú lesáci ko....ti a iné .... aj "pešiaci" sú nasxartí lebo tadial veľa ľudí chodí - pardon chodievalo
akoze ked si to valim dole lesom sa stiham divat na lesacke znacky nech si to dakde pichnu ... akoze to ze nejaky bikeri letia cez les im vadi a chcu to obmedzit ale to ze dake k*k*tske fabriky vypustaju tony svinstva im nevadi nech s takymi pi*ovinami namna ani nejdu
este pridam tento vicuc :Lesné hospodárske plány boli zaradené medzi utajované skutočnosti, verejnosti sa obmedzuje až zakazuje pohyb po lese a do chránených území nesmie vstúpiť nik. Teda takmer nik. Profesionáli s pílami, traktormi a puškami môžu.
hej s pilou alebo puskou a dokonca aj traktor fajn tak tam pojdem jazdit na bike s brokovnicou na chrbte a budu ma sprevadzat traktory ...
dobre, lenze viedla/vedie tade turisticka znacka? tu ide o to, ze zlikviduju, resp. znepriechodnia chodnik pre turistov...neviem, ci je to dovolene a ci co
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
edit: sorka som sa sekol
http://slomba.bikemagazin.sk/
cesta na suchy vrch pri prameni
.. jedina asfaltka na suchy vrch
akože je to fakt maximalna hanba nakolko ta cesta je turisticky /fakt velmi/ využívaná, lebo vyššie su chatky a rovnako je tam aj jazero mútne /trstie/ kde chodia rybari. Jednoducho je to jedno z najkrajších miest kde chodia bystričania oddychovať a teraz ked tam vyjdu budu vyzerať jak prasce....
a ano samozrejme sa jedná o turiistický chodník ktorý bol venovaný Kamilovi Linhartovi:
EDIT: v BA maju taketok - http://www.prtstrdj.com/images/ValmetHarvester.jpg - nenechava to brazdy.
jj jazdím aj s tankom
každopádne tam bežal jeden človek ked som tam bol a to bolo nadávania... aký sú lesáci ko....ti a iné .... aj "pešiaci" sú nasxartí lebo tadial veľa ľudí chodí - pardon chodievalo
http://www.youtube.com/watch?v=QM-mfEMssy8&NR=1
este pridam tento vicuc :Lesné hospodárske plány boli zaradené medzi utajované skutočnosti, verejnosti sa obmedzuje až zakazuje pohyb po lese a do chránených území nesmie vstúpiť nik. Teda takmer nik. Profesionáli s pílami, traktormi a puškami môžu.
hej s pilou alebo puskou a dokonca aj traktor fajn tak tam pojdem jazdit na bike s brokovnicou na chrbte a budu ma sprevadzat traktory ...
stál tam krásny singel cest jeho pamiatke
pozn. 2 fotka