Dobry bike, aero posed a ked fuka tak neflakat sa ale vyuzit to. Zatial len raz som siel pod 30km/h posledne dni. A to mam tazke kolesa. Uz sa riesia nove
Vcera to islo aj mne. Rano do roboty teplota okolo 0°C, poobede zacalo prsat prave ked som vyrazal z roboty domov, tak som zvolil dlhsiu trasu aby som obisiel dazdove mraky. Zimne treningy na trenazeri je citit, priemerny vykon 210W pri priemernom tepe 124.
Po dnesku mozem odskrtnut ospevovany Serenity climb - luxusny vyslap najma ak uz ma clovek co to nakupene zo Sorie / Tauropass (22km vyslap). Potom este bonus hore smer Ayacata (23km vyslap) a za odmenu 33km zjazd preverit brzdenie na karbonovych kolesach.
Soria Serenity climb a (po tom co opravili jeden blby usek teraz cez zimu) ten 33km zjazd v podstate nebolo treba riesit nic co sa povrchu tyka. relativne blby usek je 9km pred Ayacatou - hrbolate ale bez jam.
este jeden prijemny udaj - v Ayacate (1300m nad morom) bolo 22 stupnov, v Mogan pod Serenity climbom 27
Dnes odskrtnuty posledny kopec z mojho zoznamu na GC - Valley of Tears.
Ten kto pomenoval Valley of Tears to trafil uplne presne. Ten vyslap je sialeny. Ked ti sklon povoli z 22% na prijemnych 12% a drzi a potom naspat na 20%... 34/28 bol dnes najlepsi kamarat ale ze uplne najlepsi.
V Ayacate bolo na slnku 30stupnov tak som neodolal a siel este bonus na Pico de las Nieves (vrchol Gran Canarie), V 1949mnm prijemnych 16stupnov...
a este tradicna fotecka z vrcholu GC - Pico de las Nieves (Teide / Tenerife v pozadi). prejazd tym borovicovym lesom pod vrcholom - uplne iny svet ako pri plazi.
Ja často pozeram aj Col Colective ,aj sa podarilo par krat ist Francuzsko . A ja by som tam jazdil aj v kuse. Tie supania dlhe to milujem. Keby ma za to platili tak som milionar
Si pis ze uzil . Aj cesta naspat za sera bola zaujimavou. Za Cunovom mi isla srnka prejst krizom cez hradzu, tak som spomalil, aby mohla bezpecne prejst, ale namiesto toho, aby pokracovala, zastavila sa na nejaku chvilku a kukala na mna. O par stovak metrov dalej, podobna kuraz chybala pariku divokych zajacov. Ti radsej ufrnkli naspat do blizkeho lesika. Oddychnuty som na tele i na dusi .
Dnes pri Edelstali sa spoza lesa mojim smerom vyrojila grupa 10-15 ziletkarov/cyklokrosarov (ponize baranov som uz nekukal). Priznajte sa, kto z vas to bol ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale lakko slusna priemerka na to ze len 210W.
Nie je to sice 51km/h ale moze byt
Slusny (nazvyme to) trening za nami
https://www.relive.cc/view/1457692158
(ano strava keca s vyskovymi - iba +- 2340m real)
este jeden prijemny udaj - v Ayacate (1300m nad morom) bolo 22 stupnov, v Mogan pod Serenity climbom 27
Ak potrebuješ trening na Roubaix
Ten kto pomenoval Valley of Tears to trafil uplne presne. Ten vyslap je sialeny. Ked ti sklon povoli z 22% na prijemnych 12% a drzi a potom naspat na 20%... 34/28 bol dnes najlepsi kamarat ale ze uplne najlepsi.
V Ayacate bolo na slnku 30stupnov tak som neodolal a siel este bonus na Pico de las Nieves (vrchol Gran Canarie), V 1949mnm prijemnych 16stupnov...
realne +- 2850 vyskovych
https://www.relive.cc/view/1459878059
youtube ma celkom pekne video na predstavu o com Valley of tears je - odporucam zaciatok a cas po 20:50...
https://www.youtube.com/watch?v=jLQnrz_FD_0
https://www.strava.com/segments/632996?filter=overall
a este tradicna fotecka z vrcholu GC - Pico de las Nieves (Teide / Tenerife v pozadi). prejazd tym borovicovym lesom pod vrcholom - uplne iny svet ako pri plazi.
https://www.strava.com/activities/982532570
V pozadi Samorin.