Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Dnes som bol po viac ako mesiaci v MK, a dost ma sokoval prechod z Bratislavskeho lesoparku do statnych lesov pri BK. Doslova obdoba jatiek na drevinach.
Pod BK je to hrozné , pýtali sme sa pilčíka, že koľko toho ešte to budú rúbať,povedal že všetko
mňa dnes šokovalo aj toto- Šursky les, národná prírodná rezervácia
Ziadna nalepka ako "narodny park", "narodna prirodna rezervacia", "bezzasahove uzemie" a pod. nezachrani nas narodny poklad - hory a lesy, pred parazitmi z radov vladnych a regionalnych politikov a ich kamosov. V normalnom state by bol zakaz vyvozu drevnej hmoty mimo jeho uzemie a na komercne ucely by sa tazilo len pre potreby lokalneho trhu.
Zial, my v normalnom state nezijeme.
Pride mi divne, ze sa tymto plundrovanim lesov nezaobera nejaky investigativny novinar. Aspon o ziadnom takom neviem. Mozno sem-tam sa mihne nejaky clanok, a tot vsjo. Karavana ide dalej.
to co tam spravili na tej zltej zo Stupavy na BK, pri tej bielej kaplnke?? vsak tam bol vsade husty les, v lete zelena dzungla ach jaj.
a nad BK je to tiez zle, takisto tam zmizol cely dalsi svah. Pod BK vlastne rovnako. A im je to uz uplne jedno, vsetky kmene nechaju lezat rovno pri ceste, je im to uz ukradnute ze to vsetci vidime a fotime.
bol som dnes po dlhsej dobe na singli z Pezinku do Slnecneho udolia, nanho svieti slnko cely den, takze je v pohode bez blata. Potom som siel cez Slnecne na cervenu znacku a po nej do BA. Blato tam je, ale nic hrozne.
Inak aj som zabudol, ze dnesnu noc sa meni cas, zajtra tak slnko zapadne az o 19:03
Dnes som bol po viac ako mesiaci v MK, a dost ma sokoval prechod z Bratislavskeho lesoparku do statnych lesov pri BK. Doslova obdoba jatiek na drevinach.
Pod BK je to hrozné , pýtali sme sa pilčíka, že koľko toho ešte to budú rúbať,povedal že všetko
zo stránky: http://www.1svatojurska.sk/?id=2
"Svätojurské mestské lesy obhospodaruje I.Svätojurská, akciová spoločnosť, ktorej jediným akcionárom je Mesto Svätý Jur. Vznikla v roku 1993 a odvtedy úspešne plní úlohy pri ochrane a zveľaďovaní lesa. Rozloha mestských lesov je 1212,14 ha, z toho sú produktívne lesy vo výmere 810,97 ha. V malokarpatskej oblasti sa nachádza prírodná rezervácia Jazierko a chránené vtáčie územia, kde hniezdia vtáky celoeurópskeho významu. K mestským lesom patrí i prírodná rezervácia Šúr. "
Dneska TBK3 a parada. Nasiel som ca***** Accenture, nechyba niekomu?
ale co, tak korporatni zombici z Acc zabludili uz aj na TBK? no zachran sa kto mozes
inak vcera som sa ani neviem ako smykol na blate a strasne som si pri tom drbol lave stehno o hornu ruru bajku. Hned mi tam navrela pekne velka boule, myslim na tom stehne Dnes sa s tym dost tazko slapalo, bolelo to pri kazdom pohnuti. No nastastie zda sa ze ram to vydrzal, a to uz ani zdaleka nevazim tych 50 kil, ktore som mal kedysi na vrchole sil
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Aj tie ryhy raz vyschnu a ked po nich budu cyklisti jazdit, tak sa to casom zrovna. Preco by nemali cyklisti jazdit za mokra ak chcu vyuzit plny potencial bicykla ?
Ryhy vyschnu a ostane to hrboľaté. To isté platí aj pre ostatné single (aj pre Cerovku).
Nie je problém jazdiť za mokra, trba si vybrať vhodný terén.
Okrem ničenia singla za balta, jazda singlom v takýchto podmienkach nie je žiadna pasia a radosť, je to trápenie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zial, my v normalnom state nezijeme.
Pride mi divne, ze sa tymto plundrovanim lesov nezaobera nejaky investigativny novinar. Aspon o ziadnom takom neviem. Mozno sem-tam sa mihne nejaky clanok, a tot vsjo. Karavana ide dalej.
no skoda ze som neodfotila ako to tam vyzeralo "včera" lebo to dnes=des
a nad BK je to tiez zle, takisto tam zmizol cely dalsi svah. Pod BK vlastne rovnako. A im je to uz uplne jedno, vsetky kmene nechaju lezat rovno pri ceste, je im to uz ukradnute ze to vsetci vidime a fotime.
Inak aj som zabudol, ze dnesnu noc sa meni cas, zajtra tak slnko zapadne az o 19:03
Sú to určite Štátne lesy a nie 1.Svätojurská?
zo stránky: http://www.1svatojurska.sk/?id=2
"Svätojurské mestské lesy obhospodaruje I.Svätojurská, akciová spoločnosť, ktorej jediným akcionárom je Mesto Svätý Jur. Vznikla v roku 1993 a odvtedy úspešne plní úlohy pri ochrane a zveľaďovaní lesa. Rozloha mestských lesov je 1212,14 ha, z toho sú produktívne lesy vo výmere 810,97 ha. V malokarpatskej oblasti sa nachádza prírodná rezervácia Jazierko a chránené vtáčie územia, kde hniezdia vtáky celoeurópskeho významu. K mestským lesom patrí i prírodná rezervácia Šúr. "
To si robia prdel.
milsu Mas recht, ide o 1. Svatojursku.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10155055115460448&id=124544170447
ale co, tak korporatni zombici z Acc zabludili uz aj na TBK? no zachran sa kto mozes
inak vcera som sa ani neviem ako smykol na blate a strasne som si pri tom drbol lave stehno o hornu ruru bajku. Hned mi tam navrela pekne velka boule, myslim na tom stehne
hmmm niekto nevie vyckat kym to bude pekne jazditelne. ked to vyschne a zostanu tam ryhy tak to bude tiez zleeee
Nie je problém jazdiť za mokra, trba si vybrať vhodný terén.
Okrem ničenia singla za balta, jazda singlom v takýchto podmienkach nie je žiadna pasia a radosť, je to trápenie.