Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
Na bike components je fajn akcia na plaste conti verzie race sport ceny okolo 13e a Onza po 15e.
Ja rozmyslam zeby som vzal onza lynx a canis 29x2,25.......Keby niekto chcel spojit objednavku nech pise
mate niekto skusenost so shopom eglobalcentral.eu? Tie ceny sa mi zdaju podozrive, pozeral som Garminy Fenix 5 Saphire a je tam rozdiel cca 200€. Je tam nejaky hacik? Vdaka
Na bike components je fajn akcia na plaste conti verzie race sport ceny okolo 13
Podľa uvedeného popisu na stránke, aj výrobného čísla sú to tie fajné X-king Race Sport so zmesou Black Chilli. Len sa snáď nepomýlili a nepošlú "čaptavú" verziu Performance. V rovnakej cene tam majú aj OEM verziu so strieborným logom ako dávaju napr. na Canyony z výroby za tú istú cenu, pričom tieto som nevidel ešte nikde v shopoch. Asi dopredaj "stareho" modelu, keďže ho nahradil Cross King, ... alebo chyba Inak si tú zľavu neviem vysvetliť.
Podľa mňa je to určite verzia race sport, bude to dopredaj... Takisto od onza jeden model sa už prestal úplne vyrábať a takisto je tam ta top verzia za paradnych 15e. Plášte mam ešte dobre, ale za tu cenu sa oplatí vziať do zásoby
pa3km tiež neviem aký je tam fígeľ, ale bral som odtial nejaké foto veci a všetko prišlo do týždňa (z UK, čiže clá nehrozia) a všetko funguje ako má. Či to nejak prepašujú bez clá a dane a potom predávajú alebo čo to je nechápem. Pri tých cenových rozdieloch na všetkom mi to nejde do hlavy (garminy, drony, foťáky, mobily...). Nie je o čom.
a tie Conti plášte fakt super cena, ale mal som na mojom Canyone tie RaceSport a dlho to nevydržalo. Vymenil som zatial iba zadné za Protection a iné už asi brať nebudem. Je to fakt papierová bočnica. Predné ešte drží s s nejakými škrabancami, ale vidím to že toto leto už budem meniť aj to.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.ebay.com/itm/POC-Resistance-Race-Enduro-Cycling-Tee-Shirt-Fenestrane-Blue-Large/192346300044
Dresy som inak aj ja pozeral, tuto TLD so tretinkovym zipsom za polovicu http://bit.ly/crc_TLDjersyey
Ja rozmyslam zeby som vzal onza lynx a canis 29x2,25.......Keby niekto chcel spojit objednavku nech pise
Podľa uvedeného popisu na stránke, aj výrobného čísla sú to tie fajné X-king Race Sport so zmesou Black Chilli. Len sa snáď nepomýlili a nepošlú "čaptavú" verziu Performance. V rovnakej cene tam majú aj OEM verziu so strieborným logom ako dávaju napr. na Canyony z výroby za tú istú cenu, pričom tieto som nevidel ešte nikde v shopoch. Asi dopredaj "stareho" modelu, keďže ho nahradil Cross King, ... alebo chyba
https://www.on-one.co.uk/i/q/CBVINSBRIV/viner-strada-bianca-sram-rival-22-gravel-adventure-bike
a tie Conti plášte fakt super cena, ale mal som na mojom Canyone tie RaceSport a dlho to nevydržalo. Vymenil som zatial iba zadné za Protection a iné už asi brať nebudem. Je to fakt papierová bočnica. Predné ešte drží s s nejakými škrabancami, ale vidím to že toto leto už budem meniť aj to.