keby aj cumela tak bez sance , ked si niektori ludia neuvedomuju ze zvnutra neziaria ci svetielkuju a ze ked oni vidia prichadzajuce auto -svetla neznamena ze vodic v aute vidi ich...
stalo sa mi nieco podobne v lietavskej lucke v 50ke okolie zeleznicneho prejazdu z cementarne, kto poznate ,boli to milimetre ,ked zbadate nohy uz je skoro na kapote staci vyssia rychlost mimo mesto....,automaticky som to strhol do protismeru nastastie nic prave neslo ...a ten evidentne ozraty **** este hrozil za autom ...predychaval som dlho...
Možno keby auto riadil človek, tak by si zapol diaľkové na takom mieste, ale je to iba keby. Zvyknem to napríklad robiť na jednom mieste v meste, kde je už dlhodobo vypadnuté osvetlenie, pri tom prechode zo svetla do tmy sa chodec/cyklista v tmavom ľahko stratí.
Na druhej strane, normálny človek nepôjde cez cestu tak, ako to urobila tá cyklistka. Ale veľa ľudí si neváži svoj život.
Takmer každý deň šoférujem večer okolo 10 po ceste, kde v tom čase chodí veľa ľudí domov z poobedňajšej zmeny v jednej väčšej fabrike, a určite menej ako polovica má zadné svetlo na bicykloch. Predné možno tak 1 z 10.
Ja som mal na diaľnici šťastie, že sa mi pri 120km/h a tlmených svetlách podarilo obísť prekážky, čo tam nejaký ****t v noci do stredu cesty umiestnil. V živote by ma také sci fi nenapadlo a vyhol som sa. Ešte dodám, že som moje svetlá v škode pred tým párkrát reklamoval, že tlmené svietia len pár metrov pred auto a nič s tým nevedia spraviť. Takže tvrdenie, že by hentú cyklistku zrazil každý, je totálna blbosť. Každý vodič predsa (dúfam) vie, ako rýchlo má jazdiť za zníženej viditeľnosti, zhoršených podmienok a podobne..
takto sa ta spytam exotko ,aby si aj ty "pochopil" ...drzal si pri tom volant ? no a teraz si prirataj cas kym ho chytis a zacnes vobec nieco robit ...hlavne ze si si "ulavil"
Nieco podobne sa stalo mne skoro minuly tyzden. Nastrocny vykoseny faganko na golfe si robil na racianskej motokarovu drahu z aut tak som si ho chcel natocit na kameru. Asi to zbadal tak ma nahanal, nieco sa mi snazil kricat stale z okna a na vinohradoch na semafore vystupil a chcel minpri mojich dverach nieco silno vysvetlovat. Mal som zamknute tak mi mohol akurat... Jedine na co sa zmohol bolo ze mi idrel do dveri ale nastastie tam nic nemam. Rozmyslal som ze s tym pojdem na policiu ale na kamere mam nastaveny zly datum tak neviem ci by to bolo nieco platne navyse ho kamera nezachytila do tvare, len auto.
Nieco podobne sa stalo mne skoro minuly tyzden. Nastrocny vykoseny faganko na golfe si robil na racianskej motokarovu drahu z aut tak som si ho chcel natocit na kameru. Asi to zbadal tak ma nahanal, nieco sa mi snazil kricat stale z okna a na vinohradoch na semafore vystupil a chcel minpri mojich dverach nieco silno vysvetlovat. Mal som zamknute tak mi mohol akurat... Jedine na co sa zmohol bolo ze mi idrel do dveri ale nastastie tam nic nemam. Rozmyslal som ze s tym pojdem na policiu ale na kamere mam nastaveny zly datum tak neviem ci by to bolo nieco platne navyse ho kamera nezachytila do tvare, len auto.
tiež som zažil trotla ktorý skoro sejmul pani, ktorú som púšťal za račkom cez prechod...bolo ráno tesne po 6tej... ale on sa kkt musí ponáhľať.....
pri zváračáku sme sa aj tak stretli na červenej tak som ťukol do klaksónu a naznačil že to čo bolo? a ďalej sa mu nevenoval....
za figarom vypustil z výfuku hádam viac emisií ako veľká spalovňa za celý deň (vivat diesel s demontovaným DPF filtrom) aby ma predbehol.. pokúsil sa ma zablokovať čo mu na prvý krát nevyšlo a obehol som ho.. o pár metrov mu to už ale vyšlo, zablokoval skoro oba pruhy(autá sa pomaličky poza neho dokázali prepchať ja som tam uviazol... on vystúpil a asi mi chcel dôjsť vysvetliť svoj dôvod na takmer zrazenie tej pani... na jeho smolu auto automaticky zamknuté takže len ***** päsťou do skla.. vrátil sa do auta a išiel predomnou až po odbočku na peknej ceste k lídlu...ja som pokračoval ďalej smer PK...
scarinkomisopetrovic zjavny deficit kondomov pred 20 rokmi, alebo aj ked Karol Polak zvolal, kiez by sme mali aj my takych k@k@tov, tak ani nevedel, ze uz mame a ti dvaja s tou skalou... rodinna firma
Neviem sice o com tocis ale hlavne ze ty si rozumies. Ja som mal na to dovod ze som ho natacal nakolko pri svojich manevroch a hrani sa na Loeba skoro sejmul aj mna. Len je skoda ze mam na videu blby datum, uz by to bolo na policii.
Izzy68 v mojom prípade to bol chlapík vo veku 30-40rokov....
nečakal som že krátke zatrúbenie a mimická + gestikulačná otázka že "to čo bolo?" dokáže niekoho vytočiť do nepríčetnosti až na toľko že dokáže na račianskej nebezpečne skrížiť cestu inému autu a dokonca z toho auta aj vyskočiť a ísť si niečo dokazovať..
na jeho šťastie som zabudol SDkartu od kamery v robote z ktorej som sa práve vracal po nočnej domov, v opačnom prípade by to oputovalo rovno na dopravný inšpektorát...
No mate vy smolu...
Len taka kontrolna, ako sa nahlasovalo na policii v casoch, ked este neboli palubne kamery?
A ako sa nahlasuje dnes, ked nieco na kamere nemam?
Uplne jednoducho, staci vypoved = popisat skutok, pachatela, nadiktovat ECV.
Zly datum na kamere opravis do vypovede, tak ako nadiktujes ecv, kedze vacsina palubnych kamier pri trochu zhorsenych podmienkach ecv citatelne nezosnima.
Idealne je citat nahlas ecv idiota hned, ako nieco spravi. Mate to na zazname a nemusite si to zapamatat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
stalo sa mi nieco podobne v lietavskej lucke v 50ke okolie zeleznicneho prejazdu z cementarne, kto poznate ,boli to milimetre ,ked zbadate nohy uz je skoro na kapote staci vyssia rychlost mimo mesto....,automaticky som to strhol do protismeru nastastie nic prave neslo ...a ten evidentne ozraty **** este hrozil za autom ...predychaval som dlho...
Na druhej strane, normálny človek nepôjde cez cestu tak, ako to urobila tá cyklistka. Ale veľa ľudí si neváži svoj život.
Takmer každý deň šoférujem večer okolo 10 po ceste, kde v tom čase chodí veľa ľudí domov z poobedňajšej zmeny v jednej väčšej fabrike, a určite menej ako polovica má zadné svetlo na bicykloch. Predné možno tak 1 z 10.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=787353004784041&id=220515918134422
...a sú vo väzbe
tiež som zažil trotla ktorý skoro sejmul pani, ktorú som púšťal za račkom cez prechod...bolo ráno tesne po 6tej... ale on sa kkt musí ponáhľať.....
pri zváračáku sme sa aj tak stretli na červenej tak som ťukol do klaksónu a naznačil že to čo bolo? a ďalej sa mu nevenoval....
za figarom vypustil z výfuku hádam viac emisií ako veľká spalovňa za celý deň (vivat diesel s demontovaným DPF filtrom) aby ma predbehol.. pokúsil sa ma zablokovať čo mu na prvý krát nevyšlo a obehol som ho.. o pár metrov mu to už ale vyšlo, zablokoval skoro oba pruhy(autá sa pomaličky poza neho dokázali prepchať ja som tam uviazol... on vystúpil a asi mi chcel dôjsť vysvetliť svoj dôvod na takmer zrazenie tej pani... na jeho smolu auto automaticky zamknuté takže len ***** päsťou do skla.. vrátil sa do auta a išiel predomnou až po odbočku na peknej ceste k lídlu...ja som pokračoval ďalej smer PK...
nečakal som že krátke zatrúbenie a mimická + gestikulačná otázka že "to čo bolo?" dokáže niekoho vytočiť do nepríčetnosti až na toľko že dokáže na račianskej nebezpečne skrížiť cestu inému autu a dokonca z toho auta aj vyskočiť a ísť si niečo dokazovať..
na jeho šťastie som zabudol SDkartu od kamery v robote z ktorej som sa práve vracal po nočnej domov, v opačnom prípade by to oputovalo rovno na dopravný inšpektorát...
Len taka kontrolna, ako sa nahlasovalo na policii v casoch, ked este neboli palubne kamery?
A ako sa nahlasuje dnes, ked nieco na kamere nemam?
Uplne jednoducho, staci vypoved = popisat skutok, pachatela, nadiktovat ECV.
Zly datum na kamere opravis do vypovede, tak ako nadiktujes ecv, kedze vacsina palubnych kamier pri trochu zhorsenych podmienkach ecv citatelne nezosnima.
Idealne je citat nahlas ecv idiota hned, ako nieco spravi. Mate to na zazname a nemusite si to zapamatat.