chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ? )
Pise sa tam
Výkonný elektromotor na rýchle vytvorenie tlaku výkon motora: 1,1 kW
" prevádzkový tlak: max. 8 bar "
otáčky: 3 550/min.
sací výkon: cca 180 l/min.
Znamena to,ze ked zmacknem packu na pistoli,tak to fukne silou 8 barov?Teda by to mohlo mat zasobnik na stlaceny vzduch.Ale to by asi bolo napisane kolko litrov.Nerozuniem tomu,preto sa pytam.
Aha, dakujem za postrehy chlapi. Ja prave zatial nemam skusenosti s montazou bezdusakov, ani s tym, aky kompresor je vhodny. V clanku tu na mtbiker pise autor, ze mu staci "chladnickovy" kompresor... S cim nahadzujete bezdusove plaste vy? Taky 50l kompresor vypada na celkom slusnu investiciu zas - to si v pripade potreby radsej asi zanesiem do servisu nakoniec...
Pise sa tam
Znamena to,ze ked zmacknem packu na pistoli,tak to fukne silou 8 barov?Teda by to mohlo mat zasobnik na stlaceny vzduch.Ale to by asi bolo napisane kolko litrov.Nerozuniem tomu,preto sa pytam.
Tych max 8 bar znamena, ze ked zmacknes packu tak to postupne nafuka napr. plast na 8 barov. Vzduch pojde len ten co je natlakovany v hadici + co tam stihne motor dofuknut. Niekde som videl taketo podobne, ale s 2 litrovou nadobou, len stali tak 2x tolko.
Nema vzdusnik. Ja mam podobny Gude a mne stacil na nafukanie bezdusakov, aj ked to nie hned ako so vzdusnikom. Primarne sluzi na dofukovanie kolies na aute.
Radsej si pozri kompresory so vzdusnikom, cenovo su na tom skoro rovnako ako tento z Lidlu.
Alebo si za tu cenu objednaj 60 CO2 bombiciek z bombicky.sk a mozes skusat do aleluja
Mne stacila nalacnejsia pumpa SKS a na prvý krat.Mam bezduse prví krat a musim povedat,že ist do bezdusi ma zmysel.Len tento tyzden som vytiahol z plasta 1 trn a 1 kamienok a vsetko v poho.
Mne RaceKing Protection na troch typoch rafov (aj brat ma bezduse) niekolkokrat za sezonu velkou servisnou pumpou ani nahodou. Skusali sme vsetko, kompresor alebo CO2 je u nas jedina moznost.
Inak dnes som pri umyvani natrafil na toto.Zaschnuty tmel.Teraz neviem,ci to bolo sposobene makkym kolesom,ze by sa bola ohla patka a nieco vytieklo,alebo je vadny plast.Netusim kedy sa to mohlo stat.
Ked uz niekto ma CO2 pumpu, vyborny a lacny sposob je sem tam na nahodenie plasta pouzit jednu bombicku a precvicit si jej pouzitie zaroven. Takto to robim ja.
Ahojte, potreboval by som poradit. Mam crossmax kolesa: https://shop.mavic.com/en-int/crossmax-rv0932.html#1028=3283
a po nahodeni bezdusovych plastov race king, mi stale niekde unika vzduch...
Postup:
Paska bola uz na nich nalepena, nahodil som plast nalial mlieko, ktore sa moze hustit co2 a tak som spotreboval jednu bombicku a dofukal pumpou. Plaste podla zvuku pekne zapadli.... No na druhy den rano jedno koleso stratilo z 2,5 na 1,5 a druhe menej z 2,5 na 2,3. Skusal som najst bublinkovym testom kde to moze unikat, ale ani bublinka Tak som to zhodil a nanovo cele nahodil a vysledok prakticky u oboch kolies rovnaky ako predtym.... Niekto nejaky napad?
Este som rozmyslal odlepit pasku co tam bola a nahodit inu, moze to pomoct?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tych max 8 bar znamena, ze ked zmacknes packu tak to postupne nafuka napr. plast na 8 barov. Vzduch pojde len ten co je natlakovany v hadici + co tam stihne motor dofuknut. Niekde som videl taketo podobne, ale s 2 litrovou nadobou, len stali tak 2x tolko.
Radsej si pozri kompresory so vzdusnikom, cenovo su na tom skoro rovnako ako tento z Lidlu.
Alebo si za tu cenu objednaj 60 CO2 bombiciek z bombicky.sk a mozes skusat do aleluja
https://www.akciovenaradie.sk/steps/eshop/46-1-Kompresory/0/5/9394-kompresor-GUDE-231-8-24
je hlučný,ale cena fajn,mal som podobný,slúžil roky
https://eshop.dema.bike/product/89671-hustilka-joe-blow-booster-update
Alebo ľahší variant Topeak Joe Blow Mountain. Pumpa na bezdušáky s veľkým priemerom piestu. Prehľadný manometer s jemným odstupňovaním pre presnejšie nastavenie tlaku.
https://eshop.dema.bike/product/46702-hustilka-topeak-joe-blow-mountain.
Za tú cenu je to dobrá voľba.
http://bicyklizmus.sk/navod-ako-na-montaz-bezdusovych-plastov/
Po zime som trochu mlieka do sfúknutých plášťov dolial, nafúkal a všetko fičí ďalej.
https://shop.mavic.com/en-int/crossmax-rv0932.html#1028=3283
a po nahodeni bezdusovych plastov race king, mi stale niekde unika vzduch...
Postup:
Paska bola uz na nich nalepena, nahodil som plast nalial mlieko, ktore sa moze hustit co2 a tak som spotreboval jednu bombicku a dofukal pumpou. Plaste podla zvuku pekne zapadli.... No na druhy den rano jedno koleso stratilo z 2,5 na 1,5 a druhe menej z 2,5 na 2,3. Skusal som najst bublinkovym testom kde to moze unikat, ale ani bublinka
Este som rozmyslal odlepit pasku co tam bola a nahodit inu, moze to pomoct?