chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Chcel by som sa Vás opýtať či mi neviete poradiť aký je rozdiel medzi Continental X-king 29 race sport,
Continental X-king 29 performance ?
Za odpoveď ďakujem .
Race sport su tenke pretekarske plaste, nizka hmotnost ale vela defektov. Performance je ekonomicka varianta bez specialnej ochrany bocnice a 'top zmesy' ako ma protection.
ahojte, čo by ste odporučili ako náhradu za X-Kingy RaceSport (factory nasadené od Canyonu)?
po 2 sezónach predratá bočnica na zadnom plášti, na prednom sa už taktiež ukazujú vlákna...
Áno, je to presne to, čo máš aj teraz, len verzia so žltými logami. Dokonca majú v ponuke aj oem verziu (strieborné logá) za tú istú cenu. Toto je aktualne bezkonkurenčne najlepšia cena. Pozri si iné e-shopy, kde majú tieto plášte v ponuke, že aká je cena (napr.sj tu). Akurát mi dnes prišli tieto plášte z tohto eshopu. Dodali mi ich do týždňa, z toho boli dva dni aj v D sviatky. Spokojnosť.
P.S.: black chilli je najvyššia a najkvalitnejšia zmes v ponuke od Continental. A hlavne sú vyrobené v Nemecku.
Ja som vymenil X-King za Ikon. Lebo X-King je uzky plast (2.2 ma realne len 2.0), ako bezdusak nic moc, caste dofukovanie, vysoka cena a este aj sa mi plast zdemoloval a hadzal do strany pritom som za neho dal viac ako 40e, Ikon stal len 28e.
chcem skusit nieco rychlejsie na predok...ak nebudem citit rozdiel a bude to neiste vpredu tak sa vratim k NN a ikony doderiem v zadu
a hlavne preto , lebo od kedy mám cesták sa mi zdá mtb hrozne pomalééé
na to, aky ma ikon nizky vzor budes prekvapeny, ako to drzi aj na mokrom, jazdil som to aj v snehu a vysiel som vsetko, co ini s podstatne "zimnejsimi" plastami, samozrejme ma svoje limity a velke blato mu nesedi, lebo sa rychlo zanesie
chcem skusit nieco rychlejsie na predok...ak nebudem citit rozdiel a bude to neiste vpredu tak sa vratim k NN a ikony doderiem v zadu
praveze by si to mal dat naopak, dozadu ikon a dopredu ardent race, ardent ma vyssi vzorok ako ikon
a kombinácia Ikon 3C eXC vpredu a Ardent Race 3C EXO vzadu?
no ja sa chystam prejst z komba NN-RaR na ikon predok zadok, som zvedavý čo to povie v predu
ja tiež hľadám niečo nové do sezóny a rozmýšľam nad ikonom vpredu/vzadu, ale ešte zo mesiac doderiem staré kusy. Daj potom vedieť... Ja som rozmýšľal aj napredok dať Ardent Race a dozadu Ikon...
Chcel by som sa Vás opýtať či mi neviete poradiť aký je rozdiel medzi Continental X-king 29 race sport,
Za odpoveď ďakujem .
performance je lacnejsia varianta so standartnou zmesou, horsia prilnavost, vacsi valivy odpor a vyssia hmotnot, made in indinesia.
racesport vyrabaju v hanoveri ako high end, so zmesi black chilli pri ktorej deklaruju vvssiu prilnavost, mensi valivy odpor, nizsiu vahu a co je pre mna zaujimave a vidim ako vyhodu voci napr Rocket ron aj vysoku odolnost voci prepichnutiu (10/12 behun, 6/12 bocnica) len si zanu priplatis 😀
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.wiggle.co.uk/mavic-crossmax-pulse-650b-mtb-tyre/
Za odpoveď ďakujem .
Race sport su tenke pretekarske plaste, nizka hmotnost ale vela defektov. Performance je ekonomicka varianta bez specialnej ochrany bocnice a 'top zmesy' ako ma protection.
po 2 sezónach predratá bočnica na zadnom plášti, na prednom sa už taktiež ukazujú vlákna...
pokukujem po Ikonoch, jazdím ešte stále duše, páči sa mi skinwall prevedenie, no nie je to nutnosť...
prípadne https://www.bike-components.de/de/Continental/X-King-RaceSport-29-Faltreifen-p37139/ (nepoznám to BlackChilli, čo je to za zmes? možno je to aj to isté, čo som mal doteraz
jazdím XC, maratóny, skôr tvrdšie povrchy, skaly...ideálne dodanie tovaru do konca budúceho týždňa...
ďakujem vopred za rady a tipy
P.S.: black chilli je najvyššia a najkvalitnejšia zmes v ponuke od Continental. A hlavne sú vyrobené v Nemecku.
praveze by si to mal dat naopak, dozadu ikon a dopredu ardent race, ardent ma vyssi vzorok ako ikon
ja tiež hľadám niečo nové do sezóny a rozmýšľam nad ikonom vpredu/vzadu, ale ešte zo mesiac doderiem staré kusy. Daj potom vedieť... Ja som rozmýšľal aj napredok dať Ardent Race a dozadu Ikon...
Za odpoveď ďakujem .
performance je lacnejsia varianta so standartnou zmesou, horsia prilnavost, vacsi valivy odpor a vyssia hmotnot, made in indinesia.
racesport vyrabaju v hanoveri ako high end, so zmesi black chilli pri ktorej deklaruju vvssiu prilnavost, mensi valivy odpor, nizsiu vahu a co je pre mna zaujimave a vidim ako vyhodu voci napr Rocket ron aj vysoku odolnost voci prepichnutiu (10/12 behun, 6/12 bocnica) len si zanu priplatis 😀