chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Ahoj ľudia píšem do tohto vlákna keďže to tu žije.
Vie mi niekto vysvetliť ako sú číslované plášte? okrem 29 '' 2,1'' ? mal som predošlé plášte mischelin country race'r 29x2,1'' a vymenil ich za maxxis pace 29x2,1'' ale sú o niečo menšie ( alebo skôr nižšie) je aj iné číslovanie na plášťoch?
Ja som kupil v decathlone pumpu a tiez neviem ako je presna ale tak ale celkom to sedelo ked som vyskusal digitalny tlakomer. Rozmyslal som nad tou lidlackou a asi som chybu nespravil ked som ju nekupil 😀
jasne ale hlavne si predtym zisti kolko znesie rafik aby potom nebol v demolaciach, mne sa ikon podarilo nahodit rovno asi tak na 10 krat - na jednom mieste je patka viac vo vnutri. kym som nedostal prvy defekt - odvtedy hadze - ale dal som uz len 3 pokusy s mydlovou vodou, potom ma to prestalo bavit. pri jazde to necitim, nech si hadze.
jasne ale hlavne si predtym zisti kolko znesie rafik aby potom nebol v demolaciach, mne sa ikon podarilo nahodit rovno asi tak na 10 krat - na jednom mieste je patka viac vo vnutri. kym som nedostal prvy defekt - odvtedy hadze - ale dal som uz len 3 pokusy s mydlovou vodou, potom ma to prestalo bavit. pri jazde to necitim, nech si hadze.
ja som ešte od maxisu nemal nič krive,vždy na prvý šup rovný... jedneho ikona som ale zničil na crest rafiku, ked mi pri fukani strelil...
cresty ale boli najhoršie na obuvanie. WTB,XT aj AC sa obuvali krasne.
Mozno to tak bolo aj pred tym, neviem ale je to smiesne ved tie plaste stoja pomaly to co na auto a stoja za kok.t
Nad alternativou autokompresorom rozmyslam, dnes uz nic ale ked sa vo stvrtok vratim a podari sa mi zohnat redukciu galuska-autoventil tak skocim za kamosom do servisu a vyskusam, uz ked nic tak aspon ma presny tlakomer
So Schwalbe som mal problém vo všetkých smeroch , samozrejme aj pri nahadzovaní, ako tu bolo spomínané bolo treba plášte nabombovať, samozrejme predtým som použil na pätky vodu so saponátom. Vždy mi to ale skočilo nafúkal som asi na 4 bary, ale aby som nekrivdil len Schwalbe, tak toto mi robili aj Bontrangery. Keď som jazdil na dušiach a dostal som defekt, malou pumpou som ich niky nemohol normálne nafúkať, vždy mi hádzali. S Maxxismy som také problémy nemal a snáď ani mať nebudem. U mňa je to top značka čo sa týka vlastnosti a životnosti a navyše skvelej ceny. Ak sa nepokazia a udržia si tento svoj štandard, tak inú značku ani nechcem
nobby nic maju 1800 km a už niesu bohvieake ale aspoň som dostal facku aby som nebral zasa NN a utvrdil si ma v tom že idem do Higrollerov 2. A napokon možno zmenim aj postoj ku bezdušakom a pojdem do nich túto sezonu
Pred par dnami som nahadzoval Schwalbe Fat Albert 2,35 SS a NN 2,25 SS na DT Swiss XM1501 - nic som nemydlil ani nijako nepripravoval. Fat ALbert vytiahnuty rovno novy zo skatule, NN som kupil pred rokom ci kedy z bazara za 5e ci za kolko. S dusou zapadlo vsetko pri prvom nafukani, nechal som par dni odstat, vybral dusu, nalial tmel a dofukal a zas zapadlo. Fukane najlacnejsiu servisnou pumpu Giant a dalo sa.
Fat ALbert po prvej jazde vyzera slubne, je to este ta neAddix verzia, skoda ze nerobia aj nejake 2.5" verzie.
HR2 mám momentálne vpredu, no pôjde dozadu a na predok mám objednaný Minion 3C. Takže keď príde, tak to prehodím a hodím na bezduše. Je to úplne iné jazdenie, kto nevyskúšal neuverí
Ja som mal od Schwalbe na mtb len Hans Damp v performace verzii, ale to bola hrôza. Jazdil som vtedy duše, neskutočne veľa defektov a celkovo to bolo veľké sklamanie. V porovnaní s Minionom, tou základnou verziou a rovnakej cene to bol neskutočný rozdiel. To je ako deň a noc
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vie mi niekto vysvetliť ako sú číslované plášte? okrem 29 '' 2,1'' ? mal som predošlé plášte mischelin country race'r 29x2,1'' a vymenil ich za maxxis pace 29x2,1'' ale sú o niečo menšie ( alebo skôr nižšie) je aj iné číslovanie na plášťoch?
ja som ešte od maxisu nemal nič krive,vždy na prvý šup rovný... jedneho ikona som ale zničil na crest rafiku, ked mi pri fukani strelil...
cresty ale boli najhoršie na obuvanie. WTB,XT aj AC sa obuvali krasne.
Nad alternativou autokompresorom rozmyslam, dnes uz nic ale ked sa vo stvrtok vratim a podari sa mi zohnat redukciu galuska-autoventil tak skocim za kamosom do servisu a vyskusam, uz ked nic tak aspon ma presny tlakomer
Fat ALbert po prvej jazde vyzera slubne, je to este ta neAddix verzia, skoda ze nerobia aj nejake 2.5" verzie.