chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
to uz je vela a barza uz mam kupene, takze minimalne na sezonu som vybaveny, kebyze chcem dat tolko penazi za plast, idem do vredestein black panther x-track, to boli asi najlepsie plaste, co som jazdil (xc) vyborny univerzal, drziak a aj na asfalte to ficalo, ale jazdil som ich este na 26, mozem porovnat s RoRo, RaRa, ikon, wild grip r, ardent race
Aj podľa mna vyzerá dost dobre, ked vravíš ze asfalt a šmyky. To si asi nemal ešte mäkkú zmes, lebo môj Magic Mary v zmesi soft po jednom dni v Saalbachu (<50km) vyzeral o dost horšie.
Alebo si detailista
Marinada no nehnevaj sa, ale tamten plášť asi nezažil “stredovek”, lebo to vyzerá ako skoro nový plášť . Tak to je brutus keď pri tvojom jazdení “naplno” po 3tis km máš takýto vzor.
Klobúk dole...Maxxis.
A preto som na nové kolesá kúpil Maxxisy . HRII dopredu (aj keď iba 2.3 ale 3C zmes) a Minion SS dozadu.
Miniony Ss maju tie bocne stuple dost vysoko na mojich rafoch (30mm vnutorna).Ides na tie stupne aj ked ides po rovinke. Ja mam na dalsu sezonu na vyskusanie schwalbe rockrazor - tiez podobny semislick, ale tie stuple su neni tak vystupene - az ked to viac naklopis maju kontakt so zemou. Snad ma chapete
Ako sú na tom so životnosťou tie Miniony SS? má ich niekto odjazdené celú sezónu? Lebo ten dezén je fakt minimalistický. Ale čítal som že sú dosť dobré, aj keď neviem, či je to práve univerzál, ktorý by som nechal celý rok. Možno asi radšej Agresor, aj keď samozrejme oba sú určené na trochu iné podmienky
ja mam ss okolo 2000km neviem presne...akurat vcera ma na mokrom traily pekne vytrapil nebrzdi vobec..zatacky ok...ale asi aj tak pojdem donho znovu, kedze to mam teraz k lesu okolo 10km po asfalte a taketo mokre podmienky priamo na traily niesu zas tak casto...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.bike-components.de/en/Mavic/Pulse-Pro-29-Faltreifen-p52120/
Alebo si detailista
Klobúk dole...Maxxis.
A preto som na nové kolesá kúpil Maxxisy
Ale tak zas Maxxis, to máš dve gumy za cenu jednej ...
Tieto moje maju tiez cca 3000km
Nekúpil by som to už 😁
edit: biedny grip, ak ta ale bavi stale prezovat podla pocasia, tak smelo don, je ozaj rychly