Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chlapici mi tam premrzli a chceli ist spat.
Zvazujem, ze na cestaku zajtra spacham okruh BA-Pezinok-Pezinska Baba-Pernek-BA . Ak si dobre spominam, v Svatom Jure by mala byt na namesti fontanka z ktorej sa da nacerpat pitna voda. Vedel by mi niekto povedat ci je stale funkcna. Naposledy som bol v Svatom Jure pred rokom.
Odpoviem si sam. Nefunguje ani jedna. Dobre, ze som si vzal vacsiu flasu do ruksaku.
Tak, kedze kazdy rok je povinnost absolvovat Pezinsku Babu ma otocku, urobil som to dnes. Fajn podmienky, miestami sa prasilo, len ten nie velmi prijemny studeny vietor. KH som rovno tlacil, Somar z oboh stran bohato stacil. Na TBK2 skupinka cyklistov zrejme zaciatocnikov aj s nejakym ebikom, tie prudsie pasaze si asi velmi neuzili.
ja som siel tusim v nedelu okolo obeda tak bolo malo aut ale ja som zvyknuty kedze to je moja cesta do prace a absolvoval som ju uz xy krat.
do tych Malaciek som siel lebo ja som inu cestu nepoznal a nevedel som ze mam zbocit do Perneku a zrovna som bol tak naslapany s vetrom v zadku ze som siel az 70 tak sa mi to nechcelo kazit. Horsie bolo ze som sa v MA otocil a dostal som to do ksichtu co sa odrazilo na rychlosti. v Stupave som potom stal resp sedel na lavicke a zul poslednu musi tycku hladal silu na to ako dojst domov v tom vetre.
Odbocit bolo treba na Lozorno a nie na Pernek, lebo ten je hned pri vyusteni pri zjazde z Pezinskej Baby a teda by si sa mu vyhnut nemohol. Si mal inak kuraz ist tam az 70-kou. Ja som siel z hora max. 50-kou a aj to som mal obavu, ze sa niekde v zakrute alebo na nejakej nenapadnej diere vykydnem.
Na rozdiel od teba som potreboval az necele 3l vody (z toho 750ml zmiesanej s Isostarom) a co sa tyka jedla, zosrotoval som 2 tycinky (corny a challenger) a jednu spaldovu zemlu so syrom a spenatovymi listami. Mozno som mohol dat este jednu-tycinku (od Stupavy az po Dubravku totiz otravoval JV vietor), ale nakoniec som prisiel domov bez nejakeho znacneho energetickeho deficitu.
Ked som to vtedy siel bola celkom kosa a hlavne som este nesiel LC a tipujem ze som bol najedeny a napity. Len si pamatam ze fukal strasny vietor z JV preto som si vybral ze pojdem babu zo strany PK a nie opacne. 70 som tocil na 50x11 a viac to uz neslo lebo kadencia bolo okolo 120 a uz som viac nevedel tocit. Najhorsie boli tusim nejake kolajnice
nie, zhruba tak ze od Nahaca cez Klenovu k Brezovej, tam sme dali aj nejake single a potom cez Dobru Vodu naspat.
scarinko - no praveze nie, skor uplne naopak on je kadencny, kym ja som bol vzdy silovejsi a tak mi to az tak nevadilo. Nastastie mam vsak vzadu sunrace 11-40
jezus - ano, namotava novu retaz. Tocim retaze tak ako vzdy, no teraz som sa asi o 2-3 tyzdne opozdil :/ ale nevadi, dnes som tu novu retaz dokladne ponatahoval a myslim ze zajtra to uz bude ok.
Lebo ak nie, tak mi odpadnu nohy
Tie Záruby na predchádzajúcej strane vyzerajú majestátne. Pamätám, že keď som ich prešiel a fotil od Bukovej nádrže, tak vyzerali len ako menší hrebienok. A pritom mi tak dali zabrať.. Už sa teším, ako sa tam (dúfam) v lete vrátim.
Kto spravuje Mociarnu? Ma niekto nejaký kontakt? .... keď uz sa brigáduje, šiel by som tam popíliť tie 2 stromy a predtým sa možno stavím na slalomke
Myslim ze ked ich popilis "majitelia" sa nenahnevaju. Neda sa to vobec plynulo jazdit teraz. Budem vdacny aj ja🙂 Len motorovu nemam, su to riadne kusy!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Odpoviem si sam. Nefunguje ani jedna. Dobre, ze som si vzal vacsiu flasu do ruksaku.
do tych Malaciek som siel lebo ja som inu cestu nepoznal a nevedel som ze mam zbocit do Perneku a zrovna som bol tak naslapany s vetrom v zadku ze som siel az 70 tak sa mi to nechcelo kazit. Horsie bolo ze som sa v MA otocil a dostal som to do ksichtu co sa odrazilo na rychlosti. v Stupave som potom stal resp sedel na lavicke a zul poslednu musi tycku hladal silu na to ako dojst domov v tom vetre.
Odbocit bolo treba na Lozorno a nie na Pernek, lebo ten je hned pri vyusteni pri zjazde z Pezinskej Baby a teda by si sa mu vyhnut nemohol. Si mal inak kuraz ist tam az 70-kou. Ja som siel z hora max. 50-kou a aj to som mal obavu, ze sa niekde v zakrute alebo na nejakej nenapadnej diere vykydnem.
Na rozdiel od teba som potreboval az necele 3l vody (z toho 750ml zmiesanej s Isostarom) a co sa tyka jedla, zosrotoval som 2 tycinky (corny a challenger) a jednu spaldovu zemlu so syrom a spenatovymi listami. Mozno som mohol dat este jednu-tycinku (od Stupavy az po Dubravku totiz otravoval JV vietor), ale nakoniec som prisiel domov bez nejakeho znacneho energetickeho deficitu.
To ste išli od Pustej Vsi?
scarinko - no praveze nie, skor uplne naopak
beriem spat, mas 26 vpredu
na skusku som to kupil a je to super.
-jj 26 vpredu
Ako konkretne? Namotaval retaz, lebo mal roztlacene zuby? Nic ine mi nenapada.
Btw to si slapal z devinskej na fulle az tam hore? Ci autom niekam?
Lebo ak nie, tak mi odpadnu nohy
Myslim ze ked ich popilis "majitelia" sa nenahnevaju. Neda sa to vobec plynulo jazdit teraz. Budem vdacny aj ja🙂 Len motorovu nemam, su to riadne kusy!