nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
A pokial si dobre pamatam, mozete si ma dat vsetci do ignore a nevidiet moje prispevky a mate po probleme.
dam ti mensiu radu=PS je "tucniak" na ardeny s vynimkou AGR
Barguil,Kriziak,Nibali,Valverde,Gilbert,Albasini,Alaphillipe,Kwiatek,,Fuglsang,Teuns,DeGendt,Costa,Martin,Uran,Landa,Soler,McCarthy, apod typy vybusnych jazdcov= tito radi chodia na "ardenske" klasiky,kde su tie kopce mooooc prudke pre nasho Petka
Nic proti tebe ale tvoj prispevok nie je ani k teme a tiez som sa z neho vela nedozvedel. Kvalitu prispevkov urcuje kto? Ty?
Neviem o tom ze by sa kvantitou prispevkov zvysoval nejaky kredit uzivatela takze koli tomu urcite nepisem. Dneska som to bral skor ako chat
Presne tak, ani môj nebol k téme a preto som sa zaň hneď aj ospravedlnil. Ani ja som sa veľa nedozvedel z tvojich (nielen)dnešných príspevkov. Neposudzujem kvalitu nikoho príspevkov, len som ti chcel naznačiť že niekedy je lepšie potlačiť v sebe potrebu ku všetkému sa v každej téme vyjadriť.
Samozrejme nič proti tebe nemám, v dobrom...len menej je niekedy viac
Mohol si staviť - aký mohol byť kurz ???
Ono GvA dvakrát zrýchlil a druhýkrát regulérne útočil len chvíľočku predtým. V podstate Peter zaútočil v momente ako ho dobehli. Nemal presne vtedy silu sťahovať ho, preto sa obzeral. Nedá sa mu to brať za chybu.
Celkovo túto jar bolo vidno, že GvA bol ďaleko od formy čo mal minulý rok(y). Napriek tomu zajazdil slušné výsledky a na oboch "kockových" monumentoch vyhral špurt svojej skupinky. Čo len ukazuje, aký je strašne silný v špurte na konci ťažkých pretekoch.
To nemyslíš vážne. Naschvál zhodiť v balíku Ossa? Ešte napíš, že za to môže Radičovej vláda, číňania, černosi, židia...
A pokial si dobre pamatam, mozete si ma dat vsetci do ignore a nevidiet moje prispevky a mate po probleme.
Ja som ti nic nenatrel, ty si natieras sam. Taktiez neriesim paciky ako niekto, ale snazim sa pisat k veci a stroho a aby to malo vypovednu hodnotu v tej ktorej teme. Ty si to tu mylis s facebookom. Jedna vec je diskutovat a druha pisat <>viny v kazdej druhej teme tu na fore. Uz sa konecne uvedom...
Joli to krasne zabil. Mas recht.