Písal som im už nejaké otázky ohľadom biku, odpoveď vždy bleskurýchle, klientský servis majú ok, ale ako to riešia s praktickým servisom-máte nejaké skúsenosti?
Najbližší servis je vo Viedni, čo síce nie je ďaleko ale od Košíc ani blízko.
Zaujíma ma v podstate všetko čo viete o tejto značke povedať.
Čaute, ak by niekto plánoval v blízkej dobe objednávať bicykel alebo niečo z bike-discount.de rád by som sa "privtrel" a objednal si takto náhradnu pätku.
Tak, je to riadny stroj. Ide ako vietor geo sedi jak rit na serbel, a prekvapeny som, ze nedostavam take sajby do zadku ako z biku predtym. Asi je to tym karbonom a aj sedlovkou dohromady. Fakt pohodlny bike. Spravil som kopu fotiek, aj detaily, keby dakto chcel, tak pridam foto...
sice vidis, toto som si nevsimol. teraz pozeram detailnejsie na to. Ber Radon
Takze YT ma 1x11 (32T - 9-46T, 511% rozsah) a RADON ma 1x12 (32T - 10-50T, 500% rozsah). Sice som osobne este nejazdil ani jedno (zatial mam 3x10), ale papierovo (rozsahom) je na tom lepsie YT. A co som cital/videl nejake recenzie, tak si to ludia celkom pochvaluju.
Chcem jazdit singlace, teren v horach, aj hrebenovky. To zahrna aj vyslapy, ale aj zjazdy, sem-tam dropy do jedneho metra. Aby to malo velky rozsah prevodov aj kvoli tym stupaniam. Ak sa rozhodnem pre nejaky vas tip, chalani, tak sa isto odvdacim
Jazdim toto iste co chces jazdit ty a jeffsy je v tom paradny. Ci je to celodnovka po hrebenoch alebo vyblaznenie sa na trailoch tak zvladne to. Ked vezmes 27.5" verziu co je na 150mm zdvihu tak bude to este lepsi univerzal, hravejsi. Ten jeffsy co som tu dal tak vadi mi na nom len jedna vec. Komponenty od E13
Radon fullka velmi nepoznam ale tak zase eagle 1x12 a hmotnost by boli pre mna velke lakadlo. Podla mna nech si vyberies hocktory z nich tak chybu neurobis.
Pri radone pozor. Neposielaju fullka na slovensko. Musis si nechat poslat na nemecku adresu a potom na slovensko. Existuju firmy ktore to zabezpecuju.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Cena za vybavenie je v pohode, akurat nepoznam kvalitu Radon ramov, hlavne pre moju kolisavu vahu 90-100 kg. Resp. sli by ste do niecoho podobneho v ramci AM kategorie uplne max do 3500? Velka vdaka za kazdu prinosnu reakciu.
Pri tej vahe preferuj znacky, co davaju 5 (a viac) rocnu zaruku a precitaj si toto:
https://www.bike-forum.cz/forum/full-odpruzeni-vertikalni-nebo-hozontalni#comment4000858
Takze YT ma 1x11 (32T - 9-46T, 511% rozsah) a RADON ma 1x12 (32T - 10-50T, 500% rozsah). Sice som osobne este nejazdil ani jedno (zatial mam 3x10), ale papierovo (rozsahom) je na tom lepsie YT. A co som cital/videl nejake recenzie, tak si to ludia celkom pochvaluju.
Radon fullka velmi nepoznam ale tak zase eagle 1x12 a hmotnost by boli pre mna velke lakadlo. Podla mna nech si vyberies hocktory z nich tak chybu neurobis.
Pri radone pozor. Neposielaju fullka na slovensko. Musis si nechat poslat na nemecku adresu a potom na slovensko. Existuju firmy ktore to zabezpecuju.
Asi nie, Radon je znacka toho bikediscountu.