Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Kurnik ani kukat tie foto nemozem ako ste si pojazdili. Ci uz Nagasaki a Kaprak na tbk. Alebo juro si nasiel novu obet na mega streky kajobiker ,.MageZ ty si bol niekde ci som teda s mojjimi 13km zo vcera na tom najbiednejsie? Strasne provokocna tema uz sem budem musiet prestat chodit.
Vcera epicky vyjazd 7,5h a asi 5000 vyskovych ale stalo to za to,chalani videli,ceresnicky na torte,ale je tu toho este dost,co sa da vidiet large ty nemozes jazdit,alebo ako je to stebou?
fuu,pekné porcie na začiatok sezóny,ja som si dal na dnes záväzok,že dám trasu Rača-B.Kríž-Baba-Slnečné-a späť cez 3KK-Košariská-B.Kríž,neviem aké "tempo" nahodím,mám stále nejaké ťažké nohy-keby sa chcel niekto pridať,štartujem z B.kríža o 10.30
Ja som si dnes po F1 vybehol na kofču na PB, cestička ubiehala, až ma "kúsol had", cez týždeň hlásili v správach, že už vyliezajú, no nedal som si pozor. Inak po lese je toho fest popadaného, ale v lese príjemné teplo.
Paradne bolo po dnesnom horucom dni vecer v lese na singloch, nikde ani noha, vsade krasne vone ale hlavne idealna teplota - sviezo, no pritom stale teplo aj pre kratky dres. Ok, uz mi je to jasne - v lete ked bude 40 stupnov, urcite nebudem jazdit cez den, ale iba v noci uz si prave vyberam aj nove silnejsie svetlo na helmu, nech mam cim strasit diviaky
rozmyslam, ze ked uz budem v lete vecer v lese, budem tam zostavat aj spat. 1000krat lepsie, nez sa dusit v tom mestskom horucom kotli, kde mam aj v noci v byte 27 stupnov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Myslim ze tej prirode tento typ aktivity neskodi o nic viac ako pesia turistika.
large ty nemozes jazdit,alebo ako je to stebou?
Dano, bola to drina a nechápem ako sme mohli dať pár rokov dozadu Smolenice na otočku.
Velka vdaka Tesak! Ten zlab som zatial nehrabal kvoli tym stromom. Tento tyzden snad dohrabeme aj zvysok Skaly a bude kompletna.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1965262770213953&id=132018136871768
--a bohuzial leto urcite nevrcholi. Bude to este ovela horsie.