zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
posledný komentár: 29. 4. 2013 o 7:41
posledný komentár: 31. 5. 2012 o 21:13
Prípadne aj akú šírku pásky použiť do tohoto ráfku.
Ja mám túto kombináciu akurát rozmer 27,5x2.30 ale pásku som nechal pôvodnú ktorá tam bola a sadlo to na prvýkrát. Nasucho trošku fučalo okolo niplov ale mlieko to vyriešilo.
Spokojnost
Este doplnim.Ony v podstate aj vyzeraju,ze su zaskocene,ale proste po celom obvode to fuci ako vidiet na fotke.Dal som aj mlieko,ze snad to utesni,no s panom bohom.Vsetko je zasrate
Doplnim.Vsetko som spravil ako sa ma,Ocistil rafik,nalepil pasku,dal dusu na 1 den,vybral dusu,vlozil ventil,namydlit,natlakoval flasu a....trt,nic.Nerobim to prvy-x.
Tak mám už aj foto...
Tak aspon viete,naco si davat do buducna pozor.Patka musi byt hladka aby pekne prilnula k rafiku a dobre tesnila.Nemal som moznost plast vidiet osobne,no toto by mi nikdy nenapadlo.Naozaj nerozumiem dovodu naco to tam dali.Na plasti vsak nieje oznacenie Tlr,iba na obale.Tak to mozmo ide z jednej formy.
EDIT: Teda ak je ta plocha na ktoru dosada pätka plasta vodorovna. Lebo ani z tych fotiek to poriadne nevidno - chvilu sa mi zdalo, ze je ta plocha rovna, ale ako na to pozeram teraz, tak sa mi zda, ze je sikma a ze ten plast odtial sklzne. V tom pripade to nie je OK.
lepsie ako foto je presny typ rafika - da sa pozriet na stranke vyrobcu ako vyzera profil (ak to vyrobca zverejni)
mne sa na tej fotke zda, ze tam vrubok je, ale to by si mal citit prstom - jachmel tuto vlozil obrazok, kde vidis, ako ma vyzerat profil rafika (trochu je to tam prehnane, aby to bolo jasnejsie)
Jezus tá plocha je rovná, len keď sa blíži k stene ráfika tak postupne oblúkom prechádza do zvislej steny ráfika. Tá druhá fotka skresluje, na prvej to vidno lepšie. Už som nevedel ako to mám lepšie nafotiť..
Tvoj ráfik IMHO nie je vhodný na bezduše. Patky plášťa nemusia dobe držať na tých výbežkoch ráfku. Aj keď sa ti to možno podarí nafúkať tak pri nižších tlakoch bude náchylný na podfúknutie a následnú rýchlu stratu tlaku.