chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ? )
freeride_is_my_life cim to fukas? pumpy maju v koncovke taky kolik ktory zatlaci vetil a tym ho otvori. potom sa fuka uplne lahko. ak nie tak ho skus vymenit - mozno je zalepeny alebo co.
takto priatelia, robim nieco fundamentalne zle, ak v poslednej faze nahadzovania pneumatiky do rafika rozlamem 4 montpaky a ide ma roztrhnut od zlosti?
ok, podarilo sa. problem je, ze plast z casti ostava v zlabe a do drazky naskoci asi len pod silnym tlakom. to si neviem predstavit bez duse alebo bez kompresora bo velkou rucnou pumpu to nejde.
(Captain Obvious)
na vysvetlenie: skusam pokusne nafukat koleso "na sucho", bez mlieka. bo vraj sa to oplati prv testnut. zatial neuspesne
Netreba ziadny kompresor. Este sa mi nestalo aby som nenahodil bezdusaky s pumpou z lidla. Pri lahsich xc plastoch typu rocket ron, treba ale fintu: najprv plast nahodit s dusou, nech sadne patka a potom dusu vytiahnut (jedna strana ostane sadnuta). Tazsie plaste typu minion dhf/dhr bezproblemov bez tejto finty
ok, podarilo sa. problem je, ze plast z casti ostava v zlabe a do drazky naskoci asi len pod silnym tlakom. to si neviem predstavit bez duse alebo bez kompresora. velkou rucnou pumpu to nejde.
na vysvetlenie: skusam pokusne nafukat koleso "na sucho", bez mlieka. bo vraj sa to oplati prv testnut. zatial neuspesne
Z CTM zatiaľ odpoveď nemám, tak sa spýtam...sú kolesáZX Lite 559x19, double wall, 32H na bicykli https://kubicasport.eu/ctm-terrano-3-0-2016-matna-reflexna-zelena-cierna-19 vhodné na bezduše? Na nete som info nenašiel.
Prerábal som svoj bajk na bezduše a zostala mi páska a kýbel tmelu, tak chcem priateľkin bicykel prerobiť tiež..
Treba aj vyzuť plášť(na tú fotku)? Bajk momentálne na chalupe takže až cez víkend najskôr :-/
To s tým tmelom samozrejme rátam, skôr mi ide o pohodlnejšiu jazdu a o starosť menej(defekty) ako o to minúť ten tmel
OK, tak este raz, tmel o ktorom hovorim Stan's NO TUBES Tire Sealant copyrightstatic.evanscycles.com static.evanscycles.com ziadne viditelne castice neobsahuje. A ak by aj obsahoval. Ja som ta prosil o radu, ako kontrolujes ci tam su.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
takto priatelia, robim nieco fundamentalne zle, ak v poslednej faze nahadzovania pneumatiky do rafika rozlamem 4 montpaky a ide ma roztrhnut od zlosti?
(Captain Obvious)
Natri tie patky jarovou vodou.
Vyšróbuj jadro ventilu a prebehni ihlovým pilníkom.
Prerábal som svoj bajk na bezduše a zostala mi páska a kýbel tmelu, tak chcem priateľkin bicykel prerobiť tiež..
Diki!
Novinka CTM AREON GX Comp 29 elektrobicykel, matná tyrkysová/matná betónová
3 399 €
MOC 3 499 €To s tým tmelom samozrejme rátam, skôr mi ide o pohodlnejšiu jazdu a o starosť menej(defekty) ako o to minúť ten tmel
OK, tak este raz, tmel o ktorom hovorim Stan's NO TUBES Tire Sealant