S tvojou výškou by ti 29" sedela ako rit na serbel.
188cm som mal aj pred desiatimi rokmi - to sa nám (vám) o 29" nách ani nesnívalo.
Radosť z jazdy som mal aj na V-BRAKEoch * pružinovej vidle * 26" kolesách
Čo Ti budem vysvetľovať - som dinosaurus
ja tiez nie som najmladsi. a mam aj 26" aj 29". 26" HTcko som si zlozil z nostalgie, najprv bolo ocelove a neskor som tu na bazare kupil novu karbonovu ulozenku z 2011teho.
S tymi fotelami od matta to tu bude zrejme zasrate aj mna cakaju doma obe 145, jedno som bral kamosovi a ja som bral bez diery tak hadam som sa neosral
Btw tak isto, skutocna promptnost, objednane v nedelu a dnes mi volal kurier
Konzultoval som moj problem aj s Lapierre a nevedel co by mu podla.popisu mohlo byt. Proste zacal drhnut- jemne sa zasekavat cca v 10 ci 50%zdvihu pri otvorenom rezime. V zavislosti podla vonkajsej teploty.V medium ci firm nerobil nic. Nakoniec uz packa nesla.ani do firm modu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vladimin Jarcovic
188cm som mal aj pred desiatimi rokmi - to sa nám (vám) o 29" nách ani nesnívalo.
Radosť z jazdy som mal aj na V-BRAKEoch * pružinovej vidle * 26" kolesách
Čo Ti budem vysvetľovať - som dinosaurus
Lubik ako pozeram , tak som starsi o 2 roky
To vazne tam je za dierou taky krivy "priezor" v potahu a este aj obsity cervenou nitou aby ta krivost este viac bila do oci?
Btw tak isto, skutocna promptnost, objednane v nedelu a dnes mi volal kurier
to je predsa umyselne site asymetricky kvoli najnovsim objavom v anatomii
To je tam akože karbón
google napovedal, že je to písmeno F ako Flow...